Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident grav pe DN2 (E85) în Buzău: O persoană a murit şi două sunt grav rănite

Publicat:

O femeie a murit si alte doua persoane au fost grav ranite, joi dimineata, dupa ce doua masini s-au ciocnit, joi dimineata, pe DN2 (E85) intre Buzau si , in zona .

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Accident grav in Dambovița. Un barbat a murit, iar doua persoane au fost ranite

10:00, 13.06.2024 - Un accident rutier grav s-a produs in județul Dambovița, soldat cu moartea unui barbat și ranirea a doua persoane. Incidentul a avut loc pe DN71. Echipajele de intervenție s-au deplasat rapid la fața locului pentru a acorda primul ajutor victimelor și pentru a asigura zona.

Accident grav in Vaslui. Un tanar de 19 ani a murit si o fata de 18 ani este in coma profunda

09:00, 09.06.2024 - Accident grav, duminica dimineața, in Vaslui. Un tanar de 19 ani a murit si o fata de 18 ani este in coma profunda, dupa ce masina cu care circulau a fost implicata intr-un accident de circulatie produs duminica dimineata, pe DE 581, in apropiere de Barlad.

Accident devastator in Rașnov! O persoana a murit, iar alte trei au fost grav ranite / FOTO

08:25, 28.05.2024 - Un accident devastator s-a produs in aceasta dimineața, pe data de 28 mai 2024, in Rașnov, județul Brașov! O persoana a murit, iar alte trei au fost grav ranite și transportate de urgența la spital. Iata ce au transmis reprezentantii Centrului INFOTRAFIC al IGPR despre cumplitul incident rutier!

Accident grav in Valcea, provocat de un șofer baut! O persoana a murit și alte doua au fost grav ranite dupa ce o mașina și un autocar s-au ciocnit / FOTO

16:30, 16.05.2024 - Un grav accident de circulație s-a petrecut pe DN 67, in judetul Valcea! Un barbat in varsta de 65 de ani și-a pierdut viața, iar alte doua femei au fost grav ranite. In cazul șoferului de autocar, in urma testarii cu aparatul etilotest, a reieșit un rezultat de 0,10 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Atac armat in Franța: O persoana a murit si mai multe au fost ranite grav / VIDEO

13:10, 04.05.2024 - O persoana a murit si mai multe au fost ranite grav in timpul unui incident armat petrecut in timpul noptii de vineri spre sambata in Franța. Atacul armat a avut loc in orasul Sevran din Seine-Saint-Denis, un departament sarac la est de Paris, transmite AFP.

(FOTO) Doua femei, ranite in urma unui accident pe E85, la Crucea Comisoaiei

09:55, 19.04.2024 - In aceasta dimineața, doua femei au fost ranite, in urma unui accident produs in apropiere de Crucea Comisoaiei, pe E85. A fost vorba despre un impact frontal intre doua mașini. ,,Din primele date de la fața locului este vorba de o coliziune intre autoturismul condus pe direcția Ramnicu Sarat catre…

Accident la Sanleani: un biciclist a murit

09:55, 03.04.2024 - In aceasta dimineața, pe D.J. 682 C la Sanleani, a avut loc un accident de circulație. In evenimentul rutier, un biciclist a murit. In aceasta dimineața, in jurul orei 06.47, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați despre un eveniment rutier. Din primele cercetari a reieșit ca un barbat de 24…

Tragedie rutiera: O persoana a murit și șase au fost ranite, intr-un accident cu trei autoturisme

14:25, 24.03.2024 - O persoana a murit și șase au ajuns la spital in urma unui accident rutier care a avut loc duminica pe șoseaua de centura din Caransebeș. In evenimentul rutier au fost implicate trei mașini.


Ce parere ai despre aceasta stire?