Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident grav la Sânnicolau Mare. O maşină a ajuns în şanţ

Publicat:

Un grav accident de circulatie s-a produs, sambata, pe raza localitatii . Un autoturism a parasit soseaua si a ajuns in santul din apropiere. Din motive inca necunoscute, dar aflate in curs de cercetare, soferul a scapat autoturismul de sub control. Politia din a demarat o ancheta. Foto: Facebook / . post Accident grav la . O masina a ajuns in sant appeared first on Renasterea banateana .

Citeste articolul mai departe pe renasterea.ro…  

Sursa articol: renasterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO | Un șofer si-a distrus masina dupa ce Politia a gasit mai multe defectiuni tehnice. 'Valorile se nasc valori!'

19:50, 13.05.2024 - Un individ din județul Neamț a distrus mașina sa dupa ce i-a fost reținut certificatul de inmatriculare din cauza unor defecțiuni multiple. A transmis live pe Facebook momentul in care spargea geamurile și farurile autoturismului.

A facut o depașire pe linie continua, a patruns pe contrasens și a fost la un pas sa provoace un accident teribil! (VIDEO)

14:10, 06.05.2024 - Incident periculos in trafic pe ruta Cluj-Napoca-Gherla. Un șofer teribilist a depașit o coloana de mașini pe linie continua, a patruns pe contrasens și a evitat in ultimul moment impactul cu un autoturism care circula regulamentar. Toata intamplarea a fost surprinsa cu o camera de bord a unui participat…

Accident in ziua de Pasti in Baia Sprie. O masina a luat foc, dupa ce a distrus poarta unui local public

12:10, 06.05.2024 - Duminica, 05 mai a.c., la ora 17:19, Poliția orașului Baia Sprie a fost sesizata prin SNUAU 112 despre faptul ca pe D.N. 18, in zona unui local public, a avut loc un accident rutier in urma caruia a rezultat incendierea unui autoturism. Echipa operativa s-a deplasat la fața locului constatand faptul…

Accident și pe centura Apahida-Bulevardul Muncii! Patru mașini implicate, circulație blocata!

12:16, 17.04.2024 - Un accident de circulație a avut loc in urma cu puțin timp pe Centura Apahida-Bulevardul Muncii. O persoana a fost ranita și transportata la spital. Din primele informații sunt implicate trei autovehicule și un ansamblu de vehicule. Momentan, circulația este blocata pe ambele sensuri. Potrivit Centrului…

Interpreta Gloria Gorceag, ranita intr-un accident grav: „Mașina e zob. Am avut nevoie de suturi si n-o sa pot merge cel puțin 10 zile”

10:45, 16.03.2024 - Interpreta Gloria Gorceag a fost ranita intr-un accident grav produs aseara in jurul orei 22:40 pe strada Vadul lui Voda. „Am avut nevoie de suturi si n-o sa pot merge cel puțin 10 zile si voi ramane cu cicatrici”, a scris cantareața pe pagina sa de Facebook.

Interpreta Gloria Gorgeag, ranita intr-un accident grav: „Mașina e zob. Am avut nevoie de suturi si n-o sa pot merge cel puțin 10 zile”

10:40, 16.03.2024 - Interpreta Gloria Gorgeag a fost ranita intr-un accident grav produs aseara in jurul orei 22:40 pe strada Vadul lui Voda. „Am avut nevoie de suturi si n-o sa pot merge cel puțin 10 zile si voi ramane cu cicatrici”, a scris cantareața pe pagina sa de Facebook.

I-a luat ma-sa strada! Tanar amenințat de un bombardier ca-i rupe picioarele daca mai trece pe acolo!

17:30, 09.03.2024 - Un tanar, mutat la Cluj-Napoca, a povestit pe un grup de Facebook cum a fost amenințat pe o strada din municipiu, de un alt participant la trafic care bloca circulația pe o strada, ca daca mai trece pe acolo, ii va rupe picioarele, deoarece strada este una privata. „Mi-a spus un prieten la un moment…

Accident la Balți: O șoferița a ajuns cu mașina in parapet, dupa ce s-a lovit cu un troleibuz caruia nu i-a acordat prioritate

12:35, 27.02.2024 - Poliția a confirmat un accident produs pe o strada din Balți cu implicare a doua unitați de transport. Preliminar s-a constatat ca șoferița mașinii „Volkswagen Passat” nu a acordat prioritate unui troleibuz care venea din sens opus in timp ce aceasta efectua manevra de intoarcere.


Ce parere ai despre aceasta stire?