Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident grav cu parapanta în judeţul Giurgiu. O persoană a murit, iar pilotul se află în stare gravă

Publicat:

Un accident grav de parapanta a avut loc duminica, in judetul Giurgiu. Pasagerul de origine rusa a murit, iar pilotul a fost grav ranit dupa ce au cazut de la 300 de metri in . Pilotul este , seful .

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Mama Ginei Gogean a murit intr-un accident auto violent. Sora fostei campioane olimpice, in stare grava la spital

21:50, 27.05.2024 - Mama fostei gimnaste Gina Gogean a murit intr-un accident produs  la Galați, iar sora e in stare grava. Un cumplit acccident a avut loc duminica, 26 mai, in localitatea Piscu, din județul Galați. O șoferița a adormit la volan, pierzand controlul automobilului, iar mașina a intrat intr-un tir. Femeia…

Accident mortal in Ramnicu Valcea. O persoana a murit și alte patru victime au ajuns la spital, in stare grava

21:50, 19.04.2024 - Un accident mortal a avut loc pe o artera principala din Ramnicu Valcea. Trei mașini s-au ciocnit, iar in urma impactului o persoana a decedat și alte patru au ajuns la spital, avand nevoie de ingrijiri medicale.

Accident tragic in Valcea! Doi baieți de 15 și 22 au murit, iar o adolescenta a ajuns la spital in stare grava

12:26, 07.04.2024 - Un accident tragic a avut loc in aceasta dimineața in localitatea Dragoești, din județul Valcea. Doi tineri in varsta de 15 și 22 de ani au murit, dupa ce s-au izbit de un stalp aflat in afara carosabilului. Pasagera in varsta de 14 ani a ajuns la spital, avand rani grave.

Accident grav in apropiere de Sighișoara. O femeie a murit la spital, iar un barbat este in stare grava

09:46, 07.04.2024 - Un accident grav s-a produs in noaptea de sambata spre duminica in apropiere de Sighișoara. Doua persoane au ramas incarcerate intr-o mașina. O femeie a murit la spital, iar un barbat este in stare grava.

Accident cu 6 victime in județul Argeș. O persoana este in stare critica

08:45, 03.04.2024 - La fața locului au intervenit mai multe echipaje de descarcerare, dar și 6 ambulanțe. O femeie de 44 de ani, incarcerata și inconștienta, a fost preluata de urgența și transportata la spital.Celelalte 5 victime prezentau rani ușoare și au fost tratate la fața locului. Ulterior, au fost duse la spital…

Impact violent intre un autoturism si un camion, la Pascani. O persoana a murit pe loc, iar o alta este in stare grava

16:20, 25.03.2024 - Un accident rutier grav a avut loc in aceasta dupa amiaza pe DN 28A, la iesirea din municipiul Pascani spre Motca. Un autoturism s-a izbit de un autocamion, iar in urma incidentului un barbat, șoferul, si-a pierdut viata. De asemenea, o alta persoana, cel mai probabil soția barbatului decedat, a fost…

Accident cumplit pe șoseaua de centura din Caransebeș! Un șofer a murit. Alte șase persoane sunt in stare grava / FOTO

16:30, 24.03.2024 - Un accident cumplit s-a produs astazi, pe data de 24 martie 2024, pe șoseaua de centura din Caransebeș! Un șofer a murit. Alte șase persoane sunt in stare grava și au fost transportate de urgența la spital.

Accident rutier cumplit in județul Sibiu. Trei persoane au murit, dupa ce un TIR a lovit o mașina / FOTO

18:10, 08.03.2024 - Un accident rutier teribil a avut loc, vineri dupa-amiaza, 8 martie 2024. Ei bine, in urma unei explozii la o roata, un TIR a lovit o mașina, care a cazut de pe viaduct in apropierea terasamentului caii ferate, pe Centura Avrigului, din județul Sibiu. Incidentul a provocat decesul a trei persoane.


Ce parere ai despre aceasta stire?