Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident feroviar grav. Trei morți și 200 de răniți

Publicat:

"Trei pacienti au fost gasiti cu rani numeroase, fatale, si au fost declarati ulterior decedati la locul accidentului", a precizat ER24 intr-un comunicat.

"Aproximativ 200 de alti pacienti au fost gasiti la locul accidentului. Evaluarile indica faptul ca ranile suferite oscileaza de la minore la critice", a adaugat sursa citata.

Nu se cunosc pana in prezent circumstantele in care a avut loc coliziunea intre cele doua trenuri. Potrivit postului News24, care citeaza un responsabil al cailor ferate, coliziunea s-a produs in gara .

In ianuarie anul trecut, doua…

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie feroviara in Cehia: 4 morți și 27 de raniți dupa coliziunea a doua trenuri – VIDEO

13:25, 06.06.2024 - Un tren de pasageri care se indrepta spre Ucraina a intrat in coliziune frontala cu un tren de marfa in apropierea orașului Pardubice din Cehia, joi seara, provocand o tragedie feroviara. Cel puțin 4 persoane au murit și alte 27 au fost ranite, potrivit autoritaților cehe.

Tragedie in Cehia. Patru morti si zeci de raniti in urma unui accident feroviar – VIDEO

09:41, 06.06.2024 - Un accident cumplit a avut loc, miercuri seara, pe calea ferata, in Cehia. Bilanțul comunicat de autoritați indica faptul ca sunt cel puțin patru decese. Cel putin patru persoane au murit si alte cateva zeci au fost ranite intr-o coliziune intre un tren de pasageri si un convoi de marfuri, miercuri…

Tragedie pe calea ferata! Patru morti si zeci de raniti dupa ce doua trenuri s-au ciocnit in Cehia

07:31, 06.06.2024 - "Patru pasageri au suferit rani care au dus la moartea lor", a declarat Alena Kisiala, purtatoare de cuvant a serviciilor locale de salvare, pentru televiziunea publica ceha, relateaza AFP.Referindu-se la "un mare dezastru", premierul Petr Fiala a transmis condoleante. "Cu totii ne gandim la victime…

Tragedie in Republica Ceha: Cel puțin patru morți și zeci de raniți in urma unui accident feroviar VIDEO

07:00, 06.06.2024 - Cel puțin patru persoane și-au pierdut viața și alte cateva zeci sunt ranite intr-o coliziune dintre un tren de pasageri și un convoi de marfuri din centrul Republicii Cehe, miercuri seara, informeaza serviciile de salvare, potrivit AFP.

Doi barbați morți, gasiți in zona unui pisc din munții Maramureșului. Se presupune ca erau refugiați ucraineni

13:45, 16.05.2024 - Polițiștii de frontiera din cadrul Sectorului Valea Vișeului, Maramureș, au descoperit, miercuri, 15 mai, doua cadavre in zona muntoasa, in timp ce efectuau acțiuni de supraveghere la frontiera de stat. Se presupune ca ar fi vorba despre doi cetațeni ucraineni care voiau sa se refugieze aici.

Cel putin doi morti si peste 20 de raniti intr-un atac cu cutitul intr-un spital din China

11:45, 07.05.2024 - Cel putin doua persoane au fost ucise si alte 21 au fost ranite intr-un atac cu cutitul care a avut loc intr-un spital din provincia Yunnan, in sud-vestul Chinei, a anuntat marti presa de stat, citand surse oficiale, relateaza CNN, potrivit news.ro

Tragedie la un raliu din Ungaria: 4 morți și cel puțin 7 raniți, dupa ce o masina a intrat intr-un grup de spectatori

18:15, 24.03.2024 - O masina de raliu a intrat, duminica, intr-un grup de spectatori in Ungaria, provocand moartea a patru persoane si ranirea altor cateva, a anuntat politia, relateaza AP, potrivit News.ro. 

Rusia: 3 oameni inarmați au tras focuri de arma la un concert! Sunt 12 MORȚI și peste 30 de raniți

20:00, 22.03.2024 - Barbați inarmați in uniforme de lupta au tras focuri de arma intr-o sala de concerte din Moscova, spun agențiile de presa internaționale. Footage of the terrorist attack in Moscow, at Crocus City Hall. I think we all know who’s behind this…. pic.twitter.com/S8dzWdhqUi — Smedley Butler (@MissingAmerica_)…


Ce parere ai despre aceasta stire?