Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident de munca mortal la Bocsa

Publicat:

Un barbat de 51 de ani si-a gasit sfarsitul la o firma din Bocsa. Barbatul era angajat de o luna si a fost gasit mort in zona statiei de epurare a firmei la care muncea. de Munca din Caras-Severin a deschis o ancheta, iar datele preliminare indica faptul ca barbatul a murit intoxicat. ”Un angajator din orasul Bocsa, avand domeniul de activitate prelucrare si conservare carne pasare, a comunicat la de Munca Caras-Severin un eveniment care s-a produs in ziua de 4 iunie 2018, in jurul orei 16. Un barbat in varsta de 51 de ani a fost gasit decedat…

Citeste articolul mai departe pe resita.ro…  

Sursa articol: resita.ro


Stiri pe aceeasi tema

FOTO - Sange pe șoselele din Romania! Accident mortal la Suceava: doi tineri au decedat, dupa ce au intrat intr-un podeț

08:15, 27.04.2024 - Sange pe șoselele din Romania! Accident mortal la Suceava: doi tineri au decedat, dupa ce au intrat intr-un podețDoi barbați au murit dupa ce, in noaptea de vineri spre sambata, au intrat cu un motoscuter intr-un podeț intr-un sat din județul Suceava, informeaza Mediafax.

Accident mortal in Brașov. Un motociclist s-a stins din viața, dupa ce a intrat cu viteza intr-o mașina

17:16, 30.03.2024 - Un acicdent ingrozitor s-a produs, in urma cu cateva ore, in Brașov. Un motociclist și-a gasit sfarșitul, dupa ce a intrat cu viteza intr-o mașina. Tragedia s-a produs pe DN73A, sambata dupa-amiaza. Traficul a fost restricționat.

Inspector ITM, arestat pentru mușamalizarea unui accident mortal de munca. Șpaga a fost un plin de carburant

16:10, 29.03.2024 - Un funcționar din Inspectoratul Teritorial de Munca Buzau a primit mandat de arestare preventiva pentru 25 de zile, pentru luare de mita. El incercat sa mușamalizeze un accident de munca soldat cu decesul unei persoane, in schimbul unui plin de carburant.

VIDEO: Accident mortal la Kogalniceanu! Militar condamnat cu executare, iar un civil cu suspendare

09:51, 20.03.2024 - Judecatorii de la Tribunalul Constanta s au pronuntat in prima instanta in dosarul unui accident rutier mortal din iulie 2019, eveniment inregistrat pe raza localitatii Mihail Kogalniceanu, din judetul Constanta.Dosarul a fost instrumentat de procurorii Parchetului Militar de pe langa Tribunalul Militar…

Accident de munca mortal intr-o exploatație forestiera din județul Gorj. Victima este un barbat de 44 de ani

17:25, 11.03.2024 - Un lucrator forestier in varsta de 44 de ani și-a pierdut viața luni, 11 martie, in urma unui accident de munca. Poliția Gorj și Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Gorj au deschis anchete pentru a stabili ce s-a intamplat.

Accident mortal la Dragodana. VIDEO in articol

16:00, 06.03.2024 - Astazi, 06 martie a.c., in jurul orei 15:00, s-a produs un accident rutier pe Drumul Național 72, pe raza localitații Dragodana. In incident au fost implicate un autoturism la volanul caruia se afla un targoviștean in varsta de 49 de ani și un TIR la volanul caruia se afla un prahovean in varsta de…

ACCIDENT MORTAL / Șoferul iși verifica mașina in timp ce victima, o adolescenta de 16 ani, zace intinsa pe jos

07:26, 04.03.2024 - Un accident mortal a avut loc duminica dimineața. Un barbat de 23 de ani care era baut a omorat pasagerul din dreapta. Acesta a pierdut controlul volanului și a intrat in pomii de pe marginea drumului. 

ACCIDENT MORTAL In Tarna Mare, un tanar de 27 de ani a intrat in coliziune cu un stalp și a murit

16:40, 16.02.2024 - In dupa-masa zilei de 16 februarie, in jurul orei 13.30, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta “Someș” al județului Satu Mare... The post ACCIDENT MORTAL In Tarna Mare, un tanar de 27 de ani a intrat in coliziune cu un stalp și a murit first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?