Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident chimic? Cine poate interveni în România - VIDEO

Publicat:

Echipajul de interventie in cazul accidentelor chimice, biologice, radiologice sau nucleare (CBRN) este primul chemat atunci cand un accident sau un incendiu se dovedesc mai grave decat par la inceput. Acesta intervine in caz de accident chimic sau radiologic.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bilant uluitor pentru Romania, intr-un sport olimpic: 7 medalii de aur la Europene. Cine sunt romanii de aur

17:55, 02.06.2024 - Echipajele Romaniei au obtinut sapte medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj pentru juniori (Under19) 2024 de la Kruszwica (Polonia). Echipajul de patru plus unu rame masculin al Romaniei a castigat medalia de aur la Campionatele Europene de canotaj pentru juniori (Under19) 2024 de la Kruszwica…

EXCLUSIV Cum ar putea interveni europenii eficient in Ucraina. Expert american de origine romana: „Romania e un exemplu bun”

22:06, 20.05.2024 - Europenii ar trebui sa ia in considerare o implicare mai serioasa, chiar directa, in razboiul din Ucraina. Este mesajul expertei americane cu origini romane Olga Chiriac, care explica, pentru „Adevarul”, in ce condiții ar putea aliații sa intervina pe front și cum ar putea sa acționeze.

Ovidiu Ionescu va reprezenta Romania la Olimpiada de la Paris

00:15, 08.05.2024 - Drumul catre Paris a ocolit, pentru Ovidiu Ionescu, tocmai prin Arabia Saudita. Dupa ce a ratat calificarea la turneul preolimpic din Cehia, perechea romana Szocs/Ionescu a obținut  biletele pentru Festivalul Jocurile Olimpice la Saudi Smash, turneu la care s-a adunat crema sportului cu bila de celuloid.…

Succes rasunator pentru Romania! Doua medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj

15:50, 28.04.2024 - Romania a obținut doua medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj de la Szeged. Una dintre medalii a fost caștigata de echipajul de dublu vasle masculin, iar a doua de echipajul de dublu rame feminin.

Romania a caștigat doua medalii de aur la Europenele de Canotaj de la Szeged

15:25, 28.04.2024 - Romania a obținut, duminica, doua medalii de aur la Campionatele Europene de Canotaj de la Szeged. Una dintre medalii a fost caștigata de echipajul de dublu vasle masculin, iar a doua de echipajul de dublu rame feminin.

Romania triumfa in canotaj: dublu rame feminin obține aur, iar dublu rame masculin caștiga argint

14:20, 28.04.2024 - Echipajul feminin de dublu rame, format din Ioana Vranceanu si Roxana Anghel, a cucerit medalia de aur la Campionatele Europene de la Szeged.Cele doua sportive au dominat cursa inca de la inceput pana la final.

CE Canotaj: Medalie de bronz pentru Romania la proba de 8+1 masculin

17:31, 27.04.2024 - ​Echipajul de 8+1 masculin al Romaniei, alcatuit din Mihaita Tiganescu, Ciprian Tudosa, Constantin Adam, Mugurel Vasile Semciuc, Florin Arteni, Sergiu Bejan, Stefan Berariu, Florin Lehaci si Adrian Munteanu a obținut medaliile de bronz la Campionatele Europene de Canotaj de la Szeged (Ungaria).

Baiat de 13 ani, cu afectiuni renale, transportat de urgenta din Bulgaria in Romania cu un elicopter SMURD

10:26, 18.03.2024 - Un baiat de 13 ani, cu afectiuni renale, a fost transferat de urgenta de la un spital din Bulgaria in Romania cu un elicopter SMURD, el fiind preluat de medicii de la Spitalul ”Marie Curie”, potrivit news.ro ”Avand in vedere solicitarea Ambasadei Romaniei in Bulgaria, transmisa Departamentului pentru…

Cuvinte cheie:

romania echipajul interveni

Ce parere ai despre aceasta stire?