Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acces Direct. Un român ar fi sclav în Italia! Vasile ar munci într-o pădure. Familia bărbatului este disperată: ”Mi-a zis să...” / VIDEO

Publicat:

Un roman ar trece prin momente groaznice in Italia. Ultima discuție cu el a ingrozit-o pe fiica lui, care a decis sa ia masuri. Deși au comunicat de mai multe ori la telefon, tanara crede ca el nu ar fi putut sa poarte o discuție deschisa. De asemenea, ar fi fost atenționata și dupa ce ar fi postat un anunț pe Facebookm referitor la ce i se intampla tatalui sau.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Caz revoltator: Un roman a decedat dupa ce a stat 12 ore la UPU flamand și insetat, fara sa fie bagat in seama

15:40, 29.05.2024 - Evenimentul a starnit indignare, iar familia intenționeaza sa depuna plangeri impotriva spitalului.Cum s-a intamplat totulPotrivit soției barbatului, apelul la 112 a fost facut luni, la ora 7:00 dimineața. Ambulanța a ajuns la fața locului in jurul orei 9:00 și l-a preluat pe barbat la 10:30. Acesta…

Acces Direct. Patronul acuzat de Vasile ca l-a ținut sclav in Italia face lumina. Cum s-ar fi comportat, de fapt, cu romanul: „L-a abandonat in spital”

20:16, 27.05.2024 - Vasile a ajuns in Romania, dupa o buna perioada in care a tot incercat sa plece din Italia, dar fara succes. Petru, patronul pe care romanul il acuza, a dat carțile pe fața și spune ca, de fapt, a vrut sa il ajute, in condițiile in care fostul patron ar fi uitat de Vasile cand avea piciorul rupt.

Acces Direct. Vasile, romanul ținut sclav intr-o padure de catre patronul lui, a ajuns acasa. Declarații șocante despre perioada in care a lucrat in Italia

19:26, 27.05.2024 - Vasile spune ca a trait un coșmar in Italia, asta dupa ce a fost ținut sclav intr-o padure. Barbatul a ajuns in Romania și a putut sa iși revada familia dupa patru ani in care a tot sperat ca se va reintalni cu cei dragi.

El este Marius, tanarul de 26 de ani, mort in accidentul din Italia. Mama lui nu se poate dezlipi de trupul sau neinsuflețit / FOTO

14:40, 27.05.2024 - Un roman s-a stins din viața fulgerator, intr-un accident foarte grav in Italia. Marius a murit dupa ce a intrat cu motocicleta intr-o mașina, pe care incerca sa o depașeasca. Familia lui este distrusa de durere, iar mama lui nu poate sa se dezlipeasca de trupul sau neinsuflețit.

Acces Direct. Vasile a fost eliberat de patronul roman care il ținea sclav intr-o padure din Italia! Cele mai noi vești despre barbat: „Era foarte fericit” / VIDEO

17:40, 24.05.2024 - Vasile a fost eliberat de patronul roman care il ținea sclav intr-o padure din Italia. Datorita ediției de ieri a emisiunii Acces Direct, barbatul se va intoarce acasa la familia lui. Cele mai noi vești

Acces Direct. Familia barbatului ucis, in Crangași, primele declarații dupa crima de aseara. A fost omorat in fața trecatorilor: „Nu m-a bagat nimeni in seama”

18:30, 15.05.2024 - Un barbat a fost ucis ieri in Crangași de doi tineri in varsta de 16 și 20 de ani. Tinerii l-au lovit pana cand l-au omorat, sub privirile trecatorilor. Barbatul se intorcea de la munca și ar fi vrut sa iși apere copila. Familia a aflat de la un vecin ca a murit.

Un roman cautat de poliție a stat ascuns in Italia pana cand soția l-a dat de gol fara sa vrea

08:31, 04.05.2024 - Familia unui roman urmarit internațional i-a condus pe polițiști direct la acesta. Soția și copilul erau supravegheați, astfel ca atunci cand barbatul i-a chemat sa petreaca Paștele cu el in Italia, și-a dezvaluit de fapt ascunzatoarea. Polițiștii l-au ridicat chiar din aeroportul in care ii aștepta. 

Roman de 26 de ani, mort intr-un accident rutier in Italia. Familia lui se pregatește sa il conduca pe ultimul drum: ”Te-ai stins in floarea tinereții”

09:45, 18.03.2024 - Un roman a avut parte de un sfarșit cumplit, dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier in Italia. Tanarul a murit la doar 26 de ani și a lasat in urma multe lacrimi și suferința. Familia lui se pregatește, acum, sa il conduca pe ultimul drum.


Ce parere ai despre aceasta stire?