Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acces Direct. Tatăl biologic al celor patru copii, detalii despre mama care i-a părăsit: „Pe ea o intersa doar să se culce cu mine” / VIDEO

Publicat:

Cei patru frați au trecut prin clipe grele din cauza ca au fost parasiți de mama lor. Ce a spus Ion, tatal biologic, despre femeia care i-a lasat in spate pe cei mici. Ce a marturisit, in exclusivitate pentru .

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Concubina lui Costica raspunde acuzațiilor, dupa ce sora lui a spus ca batranul a fost lasat sa zaca intr-un grajd. A fost uitat și de copii

19:35, 08.05.2024 - Costica a ajuns sa doarma intr-un grajd de aproape doua saptamani. Nici de sarbatori nu a venit nimeni la el, chiar daca este paralizat și a fost alungat din casa de femeia cu care este impreuna de 53 de ani.

Acces Direct. Eugen se afla intr-o situație disperata! Iubita barbatului ar fi fugit la amantul ei și a luat și doi copii cu ea: „Infidelitatea...” / VIDEO

17:30, 01.05.2024 - Eugen se afla intr-o situație disperata! Iubita barbatului ar fi fugit la amantul ei și a luat și doi copii cu ea. Barbatul nu știe ce sa mai faca, deoarece femeia nu-i aduce copii. Iata ce a declarat Eugen la Acces Direct!

Imagini de la eveniment: Doi copii raniti de un sofer baut, in urma unui accident rutier in Arsa. Detalii de la IPJ Constanta (FOTO+VIDEO)

10:15, 02.04.2024 - Un accident rutier grav s a produs la data de 1 aprilie 2024, pe strada Mihai Eminescu din satul Arsa, judetul Constanta. Doi copii au fost raniti in urma impactului. Azi, 02 aprilie, IPJ Constanta vine cu precizari. Oficial de la IPJ Constanta La data de 1 aprilie a.c., in jurul orei 14.40, politisti…

Acces Direct. Vecinii, detalii din ziua fatidica in care Andreea, studenta din Timișoara, a fost ucisa. Ce s-a intamplat in apartamentul groazei: ”A cerut...”

19:20, 25.03.2024 - Ies noi detalii la iveala in cazul crimei din Timișoara. Andreea, studenta de la Facultatea de la Medicina, a fost ucisa cu sange rece de iubitul ei, Mirel Dragomir. Unul dintre martori a facut mai multe declarații importante, marturisind cum a descoperit trupul fara viața alaturi de sora criminalului.

Acces Direct. Ce s-a intamplat in ziua dispariției lui Marian, tanarul gasit mort. Noi detalii halucinante in cazul crimei de la stana / VIDEO

19:40, 19.03.2024 - Anchetatorii au dezvaluit ce s-a intamplat in ziua dispariției lui Marian, tanarul care a fost gasit mort dupa aproape trei saptamani de la dispariție. Iata noi detalii halucinannte in cazul crimei de la stana.

Acces Direct. Sora profesorului disparut, acuzații grave la adresa fostei cumnate. De ce susține ca Anișoara a vrut sa scape de cei doi copii / VIDEO

22:10, 28.02.2024 - Dupa ce a acuzat-o ca i-a furat banii de pe card fostei soacre, Ana face noi acuzații la adresa Anișoarei. Ana susține ca, de fapt, a vrut sa scape de cei doi copii in trecut, atunci cand a spus daca fosta cumnata poate sa ii la munca in Anglia.

Acces Direct. Noi detalii in cazul morții Ginei, femeia de afaceri din Targu Mureș. De cine s-ar fi ascuns timp de o saptamana

19:05, 26.02.2024 - Apar noi detalii halucinante in cazul morții Ginei, femeia gasita fara suflare in apartament, in Targu Mureș. Femeia ar fi fost abatuta in ultimele zile inainte sa fi recurs la un gest necugetat, potrivit spuselor apropiaților.

Acces Direct. Dezvaluiri șocante despre antrenorul de șah, cel care i-a acuzat pe Anișoara și cei doi copii ca l-au ucis pe profesorul disparut: „I-a dat un pumn de l-a lasat lat”

20:00, 13.02.2024 - Antrenorul de șah al lui Bogdan i-a acuzat pe Anișoara și cei doi copii ca l-ar fi ucis pe profesorul disparut și ca i-ar fi ascuns trupul. Un telespectator susține ca are ai multe informații despre el și ca, de fapt, barbatul este o fire conflictuala.


Ce parere ai despre aceasta stire?