Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce să-ți asiguri locuința în 2024? Riscuri inedite pe care le poți acoperi cu o poliță facultativă de locuință

Publicat:

Te-ai gandit vreodata ce s-ar intampla daca locuința ta ar fi afectata de un incendiu devastator, de o inundație neașteptata sau daca panourile fotovoltaice pe care tocmai le-ai instalat ar fi distruse de o furtuna? Este adevarat ca, la achiziția unei locuințe, ești obligat sa inchei o polița de asigurare obligatorie PAD, insa aceasta acopera doar trei riscuri - cutremur, alunecari de teren și inundații provocate de fenomene naturale. Astfel de fenomene pot avea consecințe dezastruoase atunci cand se produc, insa suma asigurata in cazul polițelor PAD este de maximum 100.000 lei (20.000 de euro)…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Scumpire estimata pentru asigurarea obligatorie a locuințelor. Proprietarii ar putea plati mai mult

14:20, 23.05.2024 - In contextul creșterii numarului de catastrofe naturale la nivel global, Pool-ul de Asigurare Impotriva Dezastrelor (PAID) se confrunta cu dificultați financiare semnificative, ceea ce ar putea duce la scumpirea asigurarii obligatorii impotriva dezastrelor (PAD) de anul viitor. Analizele Profit.ro și…

FOTO. Incendiu produs la o locuința din Timiș, din cauza unei cafetiere

16:00, 27.04.2024 - Intervenție a pompierilor, sambata, intr-o localitate din Timiș. Salvatorii au fost chemați in ajutor dupa ce o un incendiu a izbucnit din cauza unui scurtcircuit produs la o cafetiera. Din fericire, nu s-au inregistrat victime, nici pagube materiale semnificative.

Ce amenda riști daca nu ți-ai facut asigurarea obligatorie pentru locuința. Ce trebuie sa știe toți proprietarii

13:55, 19.04.2024 - Romanii care au proprietați trebuie sa iși faca asigurarea obligatorie. Incepand cu 2024, primariile sunt obligate sa inștiințeze de doua ori pe an proprietarii locuințelor ca trebuie sa iși asigure casele impotriva dezastrelor. Iata ce amenda riști daca nu ți-ai facut asigurarea obligatorie pentru…

Amenzi pentru romanii care nu-și fac asigurari pentru locuințe

09:30, 19.04.2024 - Primariile sunt obligate sa ii inștiințeze, de doua ori pe an, pe proprietarii locuințelor sa iși faca asigurari pentru locuințe impotriva dezastrelor. Orice primarie din Romania are acces la baza de date online a PAID unde poate verifica daca locuințele au asigurare obligatorie impotriva dezastrelor.…

Amenzi usturatoare pentru romanii care nu au asigurare obligatorie pentru locuința

09:05, 19.04.2024 -   Verificarea proprietaților asigurate obligatoriu se face foarte simplu . Orice primarie din Romania are acces la baza de date online a PAID unde poate verifica daca locuințele au asigurare obligatorie impotriva dezastrelor.Cei care nu au inca o asigurare obligatorie pentru locuințele aflate in proprietate…

Noi amenzi și tarife majorate pentru șoferii romani care circula fara RCA

09:50, 22.03.2024 - Conținut oferit de: Partener extern. In Romania vor sa introduca o noua scumpire, sa creasca de cinci ori amenzile pentru cei care circula fara asigurare RCA. Daca șoferul incalca aceasta regula obligatorie, atunci ar putea plati o amenda mult mai mare ca in prezent. Documentul cu aceasta propunere…

Peste 54.000 de ploieșteni, notificați de autoritați privind obligația de a-și asigura locuințele

00:35, 20.03.2024 - N. Dumitrescu Avand in vedere faptul ca, din data de 10.11.2023, a intrat in vigoare obligativitatea incheierii unei polițe de asigurare a locuinței, Serviciul Public Finanțe Locale (SPFL) Ploiești a recurs la notificarea ploieștenilor care figureaza in evidențele PAID Romania- Pool-ul de asigurare…

Asigurarea locuintei pentru dezastre. A aparut o propunere noua

13:05, 03.03.2024 - Senatorul USR Cristi Berea a depus o initiativa legislativa care elimina obligativitatea incheierii unei polite de tip PAD, in contextul in care, in prezent, proprietarul unei locuinte nu isi poate asigura casa pentru riscul pe care-l considera cel mai crescut, ci trebuie, obligatoriu, sa o asigure…


Ce parere ai despre aceasta stire?