Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acces Direct. Tânără, mutilată de șefa unui salon de cosmetică?! Ce i s-a întâmplat la sprâncene: ”Îmi este foarte rușine de cum arăt”

Publicat:

O tanara este cat se poate de revoltata dupa o vizita la salon. Deși a crezut ca va arata mult mai bine dupa vizita la salonul de infrumusețare, acum se teme sa mai iasa din casa, pentru ca nu arata deloc așa cum și-a dorit. Iata ce i s-a intamplat tinerei la sprancene, dupa ce a dorit sa iși faca o micropigmentare!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Varul lui Carolin, dezvaluiri explozive! Ce s-ar fi intamplat, dupa ce el și iubita lui au oprit mașina: ”A inceput un mare scandal” / VIDEO

19:10, 04.06.2024 - Au aparut informații explozive despre noaptea in care a avut loc conflictul in care a fost implicat Carolin! Varul antrenorului de fitness, mort in Vinerea Mare, a revenit cu detalii explozive, care ar putea sa produca o rasturnare de situație!

Acces Direct. Crima la poarta casei! Cosmin, fiul barbatului decedat, arata dovezile. Cum s-a intamplat totul: „Era 31 decembrie...” / VIDEO

19:06, 21.05.2024 - Crima la poarta casei! Cosmin, fiul barbatului decedat, și Georgeta, vaduva acestuia, arata dovezile. Cei doi au povestit cum a murit barbatul. Iata cum s-a intamplat totul, dar și ceacuzații grave au facut ei!

Acces Direct. Florica iși acuza nepoata ca a lasat-o fara moștenire! Ce s-a intamplat cu femeia, dupa ce soțul ei a murit: „Cand s-a facut succesiunea...” / VIDEO

17:05, 08.04.2024 - Soția și fiica au fost șterse de la moștenire? Vestea ca au pierdut tot a venit ca un șoc pentru ele! Florica iși acuza nepoata ca a lasat-o fara moștenire! Iata ce s-a intamplat cu femeia, dupa ce soțul ei a murit!

Acces Direct. Vecinii, detalii din ziua fatidica in care Andreea, studenta din Timișoara, a fost ucisa. Ce s-a intamplat in apartamentul groazei: ”A cerut...”

19:20, 25.03.2024 - Ies noi detalii la iveala in cazul crimei din Timișoara. Andreea, studenta de la Facultatea de la Medicina, a fost ucisa cu sange rece de iubitul ei, Mirel Dragomir. Unul dintre martori a facut mai multe declarații importante, marturisind cum a descoperit trupul fara viața alaturi de sora criminalului.

Acces Direct. Inginerul considerat vinovat de familia lui Valerie raspunde acuzațiilor. Ultimele momente dinainte de tragedie

21:10, 22.03.2024 - Valerie a murit pe 23 noiembrie 2019, atunci cand un malaxor ar fi cazut peste el, pe cand se afla la locul de munca. Familia vrea sa afle ce s-a intamplat cu adevarat in acea zi și susține ca totul s-ar fi intamplat intr-un moment de neatenție.

Acces Direct. Declarațiile Andrei, prietena Geaninei, tanara care a murit intr-un accident. Ce s-a intamplat in seara respectiva

19:25, 21.03.2024 - Geanina era in mașina cu doi prieteni atunci cand a murit intr-un accident provocat chiar de unul dintre ei. Sebi, un tanar de 23 de ani, se afla la volanul mașinii lui, atunci cand ar fi condus cu viteza. Andra se afla pe scaunul din dreapta.

Xtra Night Show. Ce spune Alina Sorescu despre declarațiile facute de Alexandru Ciucu. Ce a deranjat-o pe artista: "S-a intamplat ceea ce el și-a dorit..." / VIDEO

23:00, 20.03.2024 - Alina Sorescu a reacționat dupa declarațiile facute inca soțul ei, Alexandru Ciucu. Invitata in platoul Xtra Night Show, artista a spus ce anume a deranjat-o din ceea ce a spus tatal fetițelor ei.

Acces Direct. Ce s-a intamplat in ziua dispariției lui Marian, tanarul gasit mort. Noi detalii halucinante in cazul crimei de la stana / VIDEO

19:40, 19.03.2024 - Anchetatorii au dezvaluit ce s-a intamplat in ziua dispariției lui Marian, tanarul care a fost gasit mort dupa aproape trei saptamani de la dispariție. Iata noi detalii halucinannte in cazul crimei de la stana.


Ce parere ai despre aceasta stire?