Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acces Direct. Două surori își caută tatăl de jumătate de an. Bărbatul a plecat să culeagă ciuperci și nu s-a mai întors: ”Noi simțim că trăiește”

Publicat:

Este vorba despre una dintre cele mai misterioase dispariții de la noi din țara. Pe data de 26 septembrie, intr-o duminica, barbatul și-a anunțat familia ca merge intr-o padure apropiata pentru a culege ciuperci. De atunci, tatal celor doua blondine nu s-a mai intors acasa. Acum, fetele il cauta disperate.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. O femeie iși cauta fiica disparuta! Lamaița crede ca fata ei a fost rapita: „Are doi copilași” / VIDEO

18:05, 17.04.2024 - O femeie nu știe ce sa mai faca pentru a da de urma fiicei sale! Lamaița crede ca fata ei, care a disparut, ar fi fost rapita. Ea are acasa doi copilași mici. Ce a marturisit mama ei, in exclusivitate pentru Acces Direct.

Acces Direct. O femeie, data disparuta. Familia o cauta cu disperare. A plecat la Bacau și nu s-a mai intors: "In ziua aia..." / VIDEO

19:30, 04.04.2024 - Fiul este in alerta, Mama lui e de negasit. Acum trei saptamani Razvan a primit un telefon ce avea sa il panicheze. Tatal lui l-a sunat sa ii spuna ca mama lui a disparut fara urma. Ceea ce trebuia sa fie o calatorie de doar cateva ore s-a transformat intr-un mister pentru intreaga familie.

Acces Direct. Ioan este intr-o situație disperata! Barbatul il cauta de ani de zile pe unchiul sau: „Nu acuz pe nimeni, dar...” / VIDEO

19:20, 20.03.2024 - Ioan este intr-o situație disperata! Barbatul il cauta de ani de zile pe unchiul sau, Haraluța, care a disparut ca prin mister. Acesta spune ca nu acuza pe nimeni, insa vorbește despre fosta iubita a unghiului sau și despre familia ei. Iata ce declarații a facut cu privire la tot ceea ce s-a intamplat!

Acces Direct. Ioana iși cauta disperata fratele, dupa ce ar fi plecat din spital. A disparut dupa o noapte agitata

18:36, 15.03.2024 - Toader a fugit din spital unde a fost operat. Intr-o zi de luni, barbatul a fost supus intervenției, iar miercuri a disparut. De atunci, familia lui il cauta și spune ca este de negasit. Sora lui se teme ca ar fi putut pați ceva.

Primarul Radu Cristian spune ca jumatate dintre acestia nu au ce cauta in administratie: Angajatii Primariei Mangalia nu si-au primit salariile de aproape doua saptamani.

11:45, 25.02.2024 - Angajatii din Primaria Mangalia nu si au primit salariile pe 12 din februarie a.c.Informatia a fost facuta public pe o retea de socializare de catre un consilier local. Am stat de vorba cu un angajat din cadrul Primariei de la Mangalia care a confirmat cele spuse de consilierul PSD, Paul Foleanu.Angajatul…

Acces Direct. Cristi, disperat dupa ce soția a plecat de acasa și nu s-a mai intors. Victorița l-ar fi lasat cu ochii in soare, dupa șase ani de casnicie / VIDEO

18:05, 16.02.2024 - Cristi este la a doua casnicie, dupa ce și prima data a fost parasit de soție. S-a casatorit cu Victorița, femeia care i-a oferit doua fetițe, dar de curand a plecat de acasa. Barbatul este disperat și iși roaga soția sa se intoarca acasa.

O ploiesteanca isi cauta fiul, dupa ce acesta nu s-a mai intors acasa

09:05, 11.02.2024 - La data de 10 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 3 de Poliție Ploiești, au fost sesizați in mod direct, de catre o femeie cu privire la faptul ca fiul sau, TEODORESCU BOGDAN-ANDREI , in varsta de 38 ani, din municipiul Ploiești, a plecat voluntar de la domiciliu, iar pana la ora sesizarii…

Acces Direct. Doi parinți iși cauta copilul despre care li s-a spus ca a murit in spital, in urma cu 44 de ani. De ce cred amandoi ca fiica lor traiește / VIDEO

17:35, 05.02.2024 - Angela și Ion au devenit parinți in urma cu 44 de ani, atunci cand femeia a adus pe lume o fetița. Micuța a fost nascuta prematur la un spital din Alexandria, dar la atația ani distanța, cei doi cred ca, de fapt, fiica lor a fost furata din spital și data altei familii.


Ce parere ai despre aceasta stire?