Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Abonamentele CFR Călători, exclusiv în format digital de la 1 ianuarie. Cum se vor putea cumpăra

Publicat:

Reprezentanții CFR Calatori anunța ca, incepand de la 1 ianuarie 2024, toate abonamentele pe care compania le va emite vor fi exclusiv in format digital. Pentru achiziționarea acestora, va fi nevoie inițial de o vizita la casa de bilete sau la automatul de bilete, dar dupa aceea reincarcarea se va putea face și online.

Citeste articolul mai departe pe tion.ro…  

Sursa articol: tion.ro


Stiri pe aceeasi tema

Au fost puse in vanzare primele bilete pentru trenul spre Litoral. ...

16:35, 17.05.2024 - CFR Calatori a anunțat lansarea programului estival "Trenurile soarelui", cu 30 de trenuri care vor lega tur-retur țara cu stațiunile de pe Litoralul Marii Negre, pana la Mangalia.Prima garnitura de la Suceava spre Mangalia va pleca in noaptea de 14 spre 15 iunie.Trenul va circula ...

Certificate de naștere și deces, in format digital in șapte municipii și in județul Ilfov

11:30, 09.05.2024 - Cetațenii din municipiile Cluj-Napoca, Constanța, Slobozia, Iași, Deva, Sibiu, Timișoara și județul Ilfov pot obține in format digital, dar și fizic, la cerere, certificate de naștere și deces.

MAI anunța ca certificatele de naștere și de deces pot fi obținute și in format digital in mai multe județe

21:20, 08.05.2024 - Ministerul Afacerilor Interne anunța ca, incepand de miercuri, cetatenii din municipiile Cluj-Napoca, Constanta, Slobozia, Iasi, Deva, Sibiu, Timisoara si judetul Ilfov vor putea obtine certificate de nastere si deces și in format digital, la cerere.

Romanii pot obține, de astazi, actele de stare civila in format digital: Serviciul, valabil doar in anumite județe

20:20, 08.05.2024 - Incepand de astazi, 8 mai 2024, cetațenii din municipiile Cluj-Napoca, Constanța, Slobozia, Iași, Deva, Sibiu, Timișoara și județul Ilfov vor putea obține in format digital, dar și fizic, la cerere, certificate de naștere și deces.

Certificate de naștere și de deces in format digital in mai multe orașe din țara

20:05, 08.05.2024 - Cetațenii din Cluj-Napoca, Constanța, Slobozia, Iași, Deva, Sibiu, Timișoara și din județul Ilfov vor putea obține in format digital, dar și fizic, la cerere, certificate de naștere și deces.

CFR Calatori, pe butuci. Compania recunoaște oficial ca nu va putea sa-și acopere cheltuielile de exploatare in acest an

08:56, 08.05.2024 - Astfel, pentru anul 2024, cuantumul compensatiei alocate, in suma de 1,11 miliarde de lei se afla sub necesarul fundamentat, de 2,38 miliarde de lei."Asta duce la o neacoperire a cheltuielilor privind activitatea curenta de exploatare. Astfel, s-a creat un dezechilibru in bugetul de venituri si cheltuieli…

Anunț important al CFR! Locurile din Romania unde au fost anulate 14 trenuri in weekend-uri

09:15, 17.04.2024 - Reprezentanții CFR Calatori au facut un anunț important care ii vizeaza pe romanii care circula cu trenul. Conducerea companiei a anunțat ca vor fi anulate 14 trenuri in fiecare sfarșit de saptamana, incepand cu data de 27 aprilie 2024.

Bilete ieftine la tren pentru o destinație mult ravnita. Anunțul facut de CFR

21:40, 02.04.2024 - CFR a facut anunțul! Romanii vor beneficia de o legatura directa intre București și o destinație mult ravnita. Astfel, in perioada 14 iunie – 14 octombrie 2-24, trenul internațional “Romania” va oferi zilnic o legatura directa de la București catre Istanbul / Halkali, Varna, Sofia și retur, conform…


Ce parere ai despre aceasta stire?