Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A vrut buze mai mari, dar şi-a deformat chipul. Cum arată acum tânăra din imagine FOTO

Publicat:

Emma Rigby a apelat la chirurgia estetica pentru a-si mari buzele, insa rezultatul nu a fost in favoarea ei. Frumoasa actrita si-a stricat chipul angelic cu noile buze imense si vulgare.

CITESTE SI O prezentatoare TV a ramas cu SANUL pe afara, dar cu zambetul pe buze FOTO

Emma in varsta de 23 de ani este o cunoscuta actrita din , care incearca de ceva timp sa patrunda pe platourile de filmare de la Hollywood.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Chipul unei femei care a trait acum 75.000 de ani, reconstituit. Noi descoperiri despre oamenii de Neanderthal

14:55, 02.05.2024 - Un grup de oameni de știința a reconstituit chipul unei femei neanderthaliene care a trait acum 75.000 de ani, relateaza BBC, care apreciaza ca este vorba de o realizare „remarcabila”.Reconstrucția a inceput de la ramașițele sfaramate ale craniului femeii, ale carui oase erau atat de moi in momentul…

VIDEO. Un robot va fi trimis in spațiu ca sa faca curațenie pe orbita Pamantului

07:06, 25.03.2024 - O companie din Marea Britanie a prezentat o varianta moderna a celebrului roboțel din filmul animat Wall-E. Noul model, mai puțin simpatic decat cel de la Hollywood, va curața orbita terestra de deșeurile adunate in ultimele decenii.

Prima imagine cu Radu Ayan, copilul de doi ani dat disparut in Botoșani, pe patul de spital. Cum se simte copilul. Declarația mamei, dupa ce și-a gasit fiul

18:10, 18.03.2024 - Radu Ayan a fost gasit la mai bine de 24 de ore de cand a disparut. Copilul a fost transportat la spital, iar de curand, mama lui a facut și primele declarații despre starea fiului. Femeia a venit din Marea Britanie atunci cand a aflat ca baiatul este de negasit, iar acum ii este alaturi.

Soția lui Dani Stoian, fiul lui Florin Salam, prima imagine cu chipul bebelușului din burtica. Se pregatesc sa devina parinți pentru a doua oara / FOTO

15:20, 12.03.2024 - Fiul lui Florin Salam și soția lui, Mihaela, traiesc o perioada unica de cand au aflat ca familia lor urmeaza sa se mareasca. Dani Stoian și partenera lui se pregatesc sa devina parinți pentru a doua oara și vor avea tot un baiat.

Ai vazut-o pe fata de 13 ani din imagine? Daca da, suna la 112! A plecat de acasa și nu s-a mai intors / FOTO

13:35, 03.03.2024 - Oamenii legii sunt in alerta in urma unei noi dispariții. De aceasta data este vorba despre o minora in varsta de 13 ani, din Baia Mare, care a plecat in mod voluntar de acasa și nu s-a mai intors. Fata este acum cautata de poliție.

Combinația perfecta dintre Mila Kunis și Ashton Kutcher. Imagini rare cu chipul lui Wyatt, fiica celebrilor actori

16:11, 23.02.2024 - Mila Kunis și Ashton Kutcher sunt unul dintre cuplurile cele mai solide de la Hollywood. Deși iși exprima afecținea fațiș, cei doi sunt foarte discreți in privința vieții personale și, mai ales, in privința copiilor.

Test de atenție! Identifica rinocerul ascuns in imagine! Ai la dispoziție 10 secunde / FOTO

22:30, 22.02.2024 - Redacția SpyNews.ro iți propune și in aceasta seara un test de atenție. Tot ce trebuie sa faci este sa identifici rinocerul ascuns in imagine in doar 10 secunde. Pune-ți mintea la contribuție și vezi daca poți da un raspuns corect in timpul alocat.


Ce parere ai despre aceasta stire?