Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A tras gard pe mijlocul străzii. Isprava unui proprietar din Capitală, care și-a împrejmuit terenul retrocedat. Totul cu autorizație de la primăria de sector!

Publicat:

Locuitorii unui bloc din Capitala s-au trezit peste noapte cu un gard in mijlocul singurei strazi de acces in imobil. Terenul a fost retrocedat, iar proprietarul are planuri mari cu el. A primit și autorizațiile de construcție, inclusiv pentru acest gard.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cetațenii au primit servicii de frizerie chiar in mijlocul strazii

20:15, 29.04.2024 - Pretura sectorului Centru al capitalei a oferit servicii gratuite de frizerie locuitorilor capitalei. Tunsori frumoase și ingrijite vor avea de acum 50 de cetațeni social-vulnerabili, transmite Noi.md. Maeștrii au creat coafuri noi chiar in mijlocul strazii, in fața sediului Preturii.

Compania de Transport Public Cluj-Napoca crește frecvența curselor pe linia 19 pentru locuitorii strazii Edgar Quinet

09:00, 13.04.2024 - Numarul mijloacelor de transport de pe linia 19 va crește incepand de luni, 15 aprilie.„Locuitorii strazii Edgar Quinet vor beneficia de o creștere a numarului de curse pe linia 19, in intervalul orar 14,00 – 22,00, incepand cu data de 15 aprilie. Aceasta decizie a fost luata pentru a veni in intampinarea…

Atenție șoferi: Traficul suspendat pentru o luna, pe un tronson al strazii Petricani din capitala

19:05, 09.04.2024 - Primaria municipiului Chișinau informeaza ca in perioada: 10 aprilie - 10 mai 2024, in intervalul de timp 09:00-16:00, va fi suspendat parțial traficul rutier pe strada Petricani, tronsonul cuprins intre strazile Mihai Viteazul și Calea Orheiului.

Catalin Cirstoiu, reacție dupa ce s-a ales cu o plangere penala la DNA: 'Ca sa fac ordine si in haosul zilei...'

23:05, 26.03.2024 - Candidatul PSD si PNL pentru Primaria generala a Capitalei, Catalin Cirstoiu, neaga informatiile conform carora s-ar retrage din cursa electorala, spunand ca a intrat in competitia electorala pentru a castiga. „Ca sa fac ordine si in haosul zilei: nu, nu exista niciun fel de posibilitate, discutie,…

Sectorul din Bucuresti in care primesti amenda de mii de lei daca hranesti porumbeii. Primaria, scandal cu locuitorii

15:20, 21.03.2024 - Ii vedem prin parcuri, pe streșinile caselor, sau pe trotoarele din București, iar mulți avem tendința de a-i hranii, dar se pare ca este greșit sa faci asta, cel puțin in opinia unei primarii din Capitala, care a demarat o campanie de informare, dar și de amendare daca hranesti porumbeii.

Partidul Forta Dreptei iși anunța candidatii la primariile de sector. Nicusor Dan, candidatul pentru PMB

15:45, 02.03.2024 - Partidul Forta Dreptei si-a stabilit candidatii pentru primariile de sector din Capitala . Formațiunea politica a reiterat și susținerea pentru actualul primar al Caitelei, desemnat recent candidațul alianței USR-FD-PMP.

La Jebel, curatenia de primavara are loc imediat dupa mijlocul lunii martie

12:10, 29.02.2024 - Locuitorii din Jebel sunt anuntati din timp cand va avea loc curatenia de primavara, valabila petru anul 2024. Asadar, incepand cu data de 18 martie 2024, Primaria comunei Jebel va organiza colectarea resturilor vegetale. Asadar, cetatenii comunei sunt rugati ca pana in data de 17 martie, sa depoziteze…

Scene de coșmar intr-un oraș italian. Ce s-a intimplat chiar in mijlocul strazii

22:45, 22.02.2024 - O strada din Napoli s-a prabusit si a inghitit doua masini in care se aflau mai multe persoane. Doi tineri s-au trezit cu autovehiculele intr-o prapastie imensa, in timp ce se intorceau de la o petrecere. Din fericire, au avut noroc sa scape cu doar citeva rani usoare si o sperietura. Doi tineri se…


Ce parere ai despre aceasta stire?