Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A terminat cura de chimioterapie, dar e de nerecunoscut. Incredibil cum arată Shannen Doherty FOTO ŞOCANT

Publicat:

Diagnosticata cu cancer, actrita in varsta de 45 de ani, a trecut prin momente cumplite, insa a incercat sa invinga boala cu zambetul pe buze.

"Ultima zi de chimioterapie. Sunt extenuata. Acum incepe jocul asteptarii. Urmeaza testul. Umeaza sa aflu daca am scapat sau nu. Pentru cei care stiu ce inseamna asta.... sa stiti ca astept cu voi", a scris Shannen pe Instagram, in dreptul unei imagini in care apare extrem de slaba, dar increzatoare ca va invinge boala necrutatoare.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Sacrificiu de mama! Cazul care a emoționat o țara intreaga. O tanara diagnosticata cu cancer și-a dat viața pentru copilul ei

22:00, 16.04.2024 - Sacrificiu de mama! Cazul care a emoționat o țara intreaga. O tanara diagnosticata cu cancer și-a dat viața pentru copilul eiAzzurra Carnelos, o italianca in varsta de 33 de ani, a fost diagnosticata cu cancer la san in anul 2019. In urma tratamentului, tanara reușise sa iasa invingatoare in lupta…

Motivul pentru care Shannen Doherty nu a avut copii. „Brenda” din Beverly Hills 90210 are cancer in stadiu terminal

13:55, 09.04.2024 - Shannen Doherty trece prin momente dificile, dupa ce a aflat ca are cancer in stadiul terminal la san. Actrița are și metastaze la creier, iar in urma cu un an, a pus punct unui capitol important din viața ei. A divorțat dupa 11 ani de casnicie.

Star Matinal. O actrița cunoscuta, diagnosticata cu cancer in stadiul 4! Vedeta a decis sa vanda tot ce are: „Eu nu voi mai fi...”

14:50, 04.04.2024 - O actrița cunoscuta a fost diagnosticata cu cancer in stadiul 4! Vedeta a decis sa vanda tot ce are, iar in aceste momente se pregatește de ce este mai rau. Iata ce declarații a facut in cadrul podcast-ului pe care il modereaza!

Ce ar fi declanșat, de fapt, boala prințesei de Wales. Kate Middleton a fost diagnosticata cu cancer: "In timpul operației abdominale..." 

13:25, 27.03.2024 - Dupa saptamani intregi de speculații, Kate Middleton a declarat ca a fost diagnosticata cu cancer și a punctat ca urmeaza o chimioterapie preventiva. Ce ar fi declanșat, de fapt, boala prințesei de Wales.

Mesajul transmis de Oana Roman, dupa ce Kate Middleton a fost diagnosticata cu cancer. Vedetei nu i-a venit sa creada cand a auzit: „Oameni buni...” / FOTO

14:51, 23.03.2024 - Oana Roman a transmis un mesaj special, dupa ce Kate Middleton a fost diagnosticata cu cancer. Vedetei nu i-a venit sa creada cand a auzit ca Prințesa de Wales se confrunta cu grave probleme de sanatate. Iata ce a postat aceasta pe rețelele de socializare!

Actrița Olivia Munn a dezvaluit ca a suferit o dubla mastectomie, dupa ce a fost diagnosticata cu cancer

08:05, 14.03.2024 - Olivia Munn a anunțat pe Instagram ca a fost diagnosticata cu cancer la san. Actrița in varsta de 43 de ani a scris intr-un mesaj adresat fanilor: "Sper ca impartașirea acestui lucru sa ii ajute pe alții sa gaseasca alinare, inspirație și sprijin in propria lor calatorie".

Simona Halep, bucuroasa! Mesaj pentru fani: „Dupa un an și jumatate, coșmarul s-a terminat!”

12:50, 21.02.2024 - Audiata la TAS in perioada 7-9 februarie, Simona Halep (32 de ani) a reacționat printr-un mesaj pe care l-a publicat pe Instagram. Jucatoarea din Constanța nu a dorit sa dea declarații la incaierea audierilor din Elveția, iar acum a avut primul mesaj public dupa procesul de la TAS. ...

Ce tip de cancer are Regele Charles. Primele speculații privind boala monarhului britanic

17:45, 06.02.2024 - In cursul zilei de ieri, reprezentanții Palatului Buckingham au anunțat ca regele Charles al III-lea a fost diagnosticat cu cancer. Deși afecțiunea a fost identificata in timpul unei operații de prostata, Palatul nu a confirmat inca diagnosticul specific, dar s-a dat de ințeles ca nu este vorba despre…


Ce parere ai despre aceasta stire?