Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A renunţat la Miron Cosma, a dat jos şi hainele! Marinela Niţu, la proba costumului de baie

Publicat:

, fosta sotie a lui , a ajuns pe plaja si a zis ca e vremea pentru un bronz, asa ca a decis sa renunte la haine. Bruneta n-a fost însa prea îndrazneata, fiind destul de "zgârcita" cu imaginea oferita colegilor de plaja.

se bucura din plin de viata alaturi de noul iubit, care se pare ca a convins-o sa renunte la statul în casa si i-a dat curaj sa se expuna din nou printre oameni, si nu oriunde, ci chiar la plaja.

Bruneta pare sa se fi simtit extraordinar, asa ca a imortalizat momentul si a postat imaginea pe…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini cu Adelina Pestrițu la metrou. A renunțat la mașinile de lux pentru transportul in comun: „Nu traim in Palatul de Cleștar”

16:50, 21.04.2024 - Adelina Pestrițu a renunțat la mașinile sale scumpe pentru a merge cu metroul prin București. Fosta prezentatoare TV s-a fotografiat in transportul in comun și a postat imaginile pe rețelele de socializare.In weekend, Adelina Pestrițu a ales sa mearga cu metroul prin București și sa renunțe la mașinile…

Incendiu puternic la o terasa de pe plaja Corbu. Focul s-a intins pe o suprafața de mie de metri patrați

07:35, 06.04.2024 - Un incendiu puternic a izbucnit in noaptea de vineri spre sambata la o terasa situata in apropierea plajei din Corbu, iar focul s-a manifestat pe o suprafata de o mie de metri patrati. Doua persoane au suferit atac de panica, dar au refuzat transportul la spital.

Power Couple Romania, 11 martie 2024. Reacția Oanei Matache cand Radu Siffredi a vrut sa renunțe la proba. Ce s-a intamplat

22:05, 11.03.2024 - Oana Matache a avut o reacție neașteptata in ediția 16 din Power Couple Romania, de pe 11 martie 2024, cand Radu Siffredi a vrut sa renunțe la proba. Camerele de filmat au surprins momentul in care iubitul ei striga ca i se face rau.

VIDEO Pe plajele largite din Mamaia s-au format pereți de nisip inalți de un metru

18:00, 11.03.2024 - Plaja din stațiunea Mamaia arata ca dupa razboi. S-au format pereți inalți de nisip la malul marii, care masoara chiar și un metru pe alocuri. Și la Eforie Nord, situația e asemanatoare.

Știrile Antena Stars. Cum se simte Gabriela Cristoiu in luna a treia de sarcina. Cum a aflat bruneta ca urmeaza sa devina mamica: „Nu am vrut sa spun nimanui” / VIDEO

15:05, 05.03.2024 - Daca in urma cu cateva luni iși declara public fața de cel alaturi de care traiește o frumoasa poveste de iubire, iata ca Gabriela Cristoiu vine cu o veste bomba in showbiz-ul din Romania. Bruneta este insarcinata in luna a treia și urmeaza, in cateva luni, sa devina mamica pentru prima oara. Iata cum…

Power Couple Romania, 27 februarie 2024. Daiana Anghel a ramas in sutien pentru o proba. Ce se ascunde sub hainele ei, de fapt

21:55, 27.02.2024 - Daiana Anghel a renunțat la textile și a ramas in sutien pentru o proba din ediția 11 Power Couple Romania, de pe 27 februarie 2024. Soția lui Sorin Gonțea a aratat telespectatorilor ce trup spectaculos ascunde, de fapt, sub hainele chic.

Urme de pasi umani de acum 100.000 de ani au fost descoperite pe o plaja din Maroc

22:45, 06.02.2024 - Peste 80 de urme de pasi umani, vechi de aproximativ 100.000 de ani, au fost gasite pe litoralul de nord al Marocului si sunt considerate de cercetatori ca fiind cele mai vechi urme cunoscute in Africa de Nord si sudul Mediteranei, relateaza marti AFP, potrivit Agerpres. 


Ce parere ai despre aceasta stire?