Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A nascut Cardi B! Ce nume ciudat a ales pentru fetita ei!

Publicat:

In poza care insoteste mesajul, Cardi B este goala, cu o mana isi acopera sanii, cu cealalta isi sutine burtica si este inconjurata de flori. Cu o seara inainte, Cardi a mai postat un story pe Instagram in care le dadea de inteles fanilor ca a intrt in travaliu sau ca deja nascuse. Fetita lui Cardi B poarta un nume cel putin ciudat. Dupa luni de zile in care oamenii au speculat ca ea este insarcinata cu Offset (26 de ani), Cardi B a elucidat misterul in aprilie, cand a recunoscut la emisiunea ca asteapta un copil. Cei doi s-au casatorit in secret anul…

Citeste articolul mai departe pe agentiadepresamondena.com…  

Sursa articol: agentiadepresamondena.com


Stiri pe aceeasi tema

O cunoscuta influencerița din Romania a nascut. A devenit mama pentru prima data și a adus pe lume o fetița / FOTO

12:40, 22.05.2024 - A anunțat in urma cu cateva luni ca traiește o perioada unica de cand a aflat ca va deveni mama, iar de curand, a nascut. O cunoscuta influencerița din Romania a adus pe lume primul ei copil, o fetița perfect sanatoasa.

Bucurie mare in familia lui Don Pepe! Soția lui a nascut. Maria Capalnaș a adus pe lume o fetița

12:10, 23.04.2024 - Don Pepe și soția lui, Maria Capalnaș, traiesc momente unice. Cei doi s-au casatorit in urma cu cateva luni, pe malul Lacului Como, iar de curand, au devenit și parinți. Soția afaceristului a adus pe lume primul lor copil, o fetița.

Maluma, fotografii emoționante cu fetița lui. Artistul este un tatic mandru: „Ce-mi dai tu...” / FOTO

11:35, 22.04.2024 - Maluma a publicat pe rețelele de socializare cateva fotografii emoționante cu fetița lui. Artistul este un tatic mandru și radiaza de fericire in preajma micuței lui. Iata ce a postat celebrul cantareț pe pagina de Instagram!

Catrinel Menghia, din nou mamica. Primele imagini cu bebelușul

11:10, 27.03.2024 - Catrinel Menghia, din nou mamica. Primele imagini cu bebelușul Catrinel Menghia este pentru a doua oara mama. Fostul model, in prezent actrița in Italia, a luat pe toata lumea prin surprindere cand a anunțat ca este insarcinata, chiar in noaptea de Revelion. Atunci, Catrinel a postat prima oara, pe…

Cristi Tanase a devenit tata pentru prima oara. Adina Maria, soția fostului fotbalist, a nascut o fetița

12:00, 12.03.2024 - Cristi Tanase, in varsta de 37 de ani, a devenit tata pentru prima oara, alaturi de Adina Maria, soția lui, care a nascut o fetița superba. Aceasta a anunțat pe rețelele de socializare ca micuța a venit pe lume pe data de 10 martie 2024.

Maluma a devenit tata! Iubita celebrului cantareț a nascut o fetița: „Cel mai mare vis” / FOTO

21:40, 10.03.2024 - Maluma are toate motivele sa radieze de bucurie! Celebrul cantareț a devenit tata pentru prima oara. Iubita cunosocutului artist a nascut o fetița. Ce fotografii emoționante a postat pe o rețea de socializare.

Star Matinal. Ce preț a platit Marius Elisei, viral pe TikTok, pentru celebritate. S-a nascut intr-o familie modesta: „Nu știam ce sa fac cu viața mea” / VIDEO

12:10, 27.02.2024 - Marius Elisei a devenit viral pe TikTok la inceput, iar mai apoi și pe Instagram in perioada pandemiei. Incepuse sa faca videoclipuri, dar nu era la un nivel profesional. Odata cu restricțiile, s-au amplificat și unele probleme cu care se confrunta deja dinainte de pandemie.


Ce parere ai despre aceasta stire?