Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A MURIT PAULA IACOB. Avocata avea 83 de ani. Suferise un accident vascular

Publicat:

a murit, marti seara, la varsta de 83 de ani. In urma cu aproximativ o luna, Paula Iacob suferise un accident vascular si fusese transportata de urgenta la , din Capitala. Medicii de acolo au tinut-o sub supraveghere la . Ulterior, a fost fost mutata la . Informatia a fost confirmata de fiica acesteia, pentru presa tabloida. Revenim cu informatii.

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident tragic in Galați. Un polițist a murit, dupa ce un șofer neatent l-a lovit din plin

17:51, 05.05.2024 - In prima zi de Paște a avut loc un accident cumplit in Galați. Un polițist care se afla pe o motocicleta a fost lovit din plin de un șofer neatent, care a intors fara sa se asigure. Medicii sosiți la fața locului nu au avut vești bune cu privire la viața barbatului de doar 34 de ani.

DOCUMENT | De ce au murit, de fapt, pacienții de la Spitalul Pantelimon

14:00, 12.04.2024 - Corpul de Control al ministrului Sanatatii se afla vineri la Spitalul Sfantul Pantelimon din Capitala, acolo unde medicii sunt acuzați pentru moartea a 20 de pacienti internați la Terapie Intensiva, care ar fi murit in decurs de patru zile, in urma administrarii incorecte a unui medicament.

Accident cumplit in Piața Unirii din București! Un barbat a murit / FOTO

09:16, 10.04.2024 - Un accident cumplit s-a produs in aceasta dimineața, pe data de 10 martie 2024, in Piața Unirii din București. Un barbat in varsta de 35 de ani a murit. Iata ce s-a intamplat pe strada Halelor din Capitala!

Accident feroviar in Valcea. Un barbat a murit, dupa ce a fost lovit de un tren. Victima a vrut sa traverseze calea ferata neregulamentar

08:36, 22.03.2024 - Un accident mortal s-a produs, in urma cu cateva ore, in Valcea. Un barbat a murit, dupa ce a fost calcat de tren. Acesta a vrut sa traverseze calea ferata neregulamentar, iar gestul teribilist l-a costat viața. Medicii nu au mai putut sa ii salveze viața.

Accident tragic in Vaslui. Un tanar de 29 de a murit, iar trupul lui a fost aruncat de 25 de metri de mașina

11:36, 10.03.2024 - In aceasta dimineața, pe DN 24A, in județul Vaslui, un tanar de 29 de ani s-a rasturnat cu mașina, in afara parții carosabile. Impactul a fost atat de puternic, incat trupul sau a fost aruncat 25 de metri, pe un camp. Medicii sosiți la fața locului nu au putut face nimic pentru a-i salva viața.

Accident cumplit in Dolj. Un barbat de 34 de ani a murit, dupa ce s-a rasturnat cu mașina

10:00, 04.03.2024 - Un accident cumplit s-a produs in Dolj, luni dimineața. Un barbat in varsta de 34 de ani s-a stins din viața, dupa ce s-a rasturnat cu mașina dincolo de partea carosabila. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața acestuia.

Tragedie intr-o comuna clujeana! Un copil in varsta de 11 ani a murit in urma unui accident stupid!

12:46, 23.02.2024 - Un accident stupid a dus la decesul unui copil in varsta de 11 ani dintr-o comuna clujeana. Medicii s-au luptat sa-i salveze viața insa totul a fost in zadar. O tragedie s-a abatut asupra unei familii din comuna clujeana Bobalna, un copil de 11 ani murind la spital, la cateva zile dupa ce a suferit…

Accident cumplit in Satu Mare. Un tanar de 27 de ani a murit la volanul mașinii sale / FOTO

16:20, 16.02.2024 - Un accident devastator s-a produs, vineri dupa-amiaza, in Satu Mare. Un tanar de 27 de ani a murit in timp ce se afla la volanul mașinii sale, dupa ce autoturismul a fost distrus complet, in urma impactului cu un stalp. Medicii l-au resuscitat, dar fara succes.


Ce parere ai despre aceasta stire?