Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A murit fostul primar al comunei Creaca

Publicat:

Doliu in politica salajeana. Fostul primar al comunei Creaca, , s-a stins, azi, din viața. Din pacate, salajeanul era bolnav de multa vreme. a fost primar al comunei Creaca timp de doua mandate. Condoleanțe, familiei indoliate.

Citeste articolul mai departe pe magazinsalajean.ro…  

Sursa articol: magazinsalajean.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fostul prefect Iulian Cimpoeșu, candidatul USR la funcția de primar al comunei Șcheia

12:55, 15.04.2024 - Iulian Cimpoeșu, președintele USR Șcheia, a fost desemnat candidatul acestei formațiuni politice la fotoliul de primar al celei mai mari comune din județul Suceava, Șcheia. Iulian Cimpoeșu a ocupat funcția de prefect al județului Suceava in anul 2021, in perioada in care USR a facut parte din coaliția…

Roberto Cavalli a murit la varsta de 83 de ani! Celebrul creator de moda s-a stins din viața in Florența

22:10, 12.04.2024 - Doliu uriaș in lumea modei! Roberto Cavalli a murit vineri, la varsta de 83 de ani! Celebrul creator de moda s-a stins din viața in Florența, dupa o lunga perioada in care s-a luptat cu o boala crunta. Roberto Cavalli a lasat in urma o intreaga istorie și imaginea unui etalon al modei din intreaga lume.

Doliu in lumea sportului internațional! A murit o legenda / FOTO

11:00, 11.04.2024 - Lumea sportului internațional e in doliu! Akebono, primul mare campion de sumo venit din afara Japoniei, s-a stins din viața la varsta de 54 de ani. Potrivit presei locale, acesta a murit din cauza unei insuficiențe cardiace.

Doliu in lumea fotbalului romanesc! A murit Emeric Ienei! Implinise recent 87 de ani

14:30, 04.04.2024 - Este zi de doliu in lumea fotbalului romanesc! A murit Emeric Ienei! Anunțul trist a șocat pe toata lumea. Antrenorul care a caștigat Cupa Campionilor Europeni cu Steaua in anul 1986 implinise recent varsta de 87 de ani.

Doliu in fotbalul romanesc! A murit Tache Macri, primul roman nominalizat la Balonul de Aur

23:00, 20.03.2024 - Este zi de doliu in fotbalul romanesc! A murit Tache Macri, primul roman nominalizat la Balonul de Aur. El s-a stins din viața la frumoasa varsta de 92 de ani. Vestea trista despre trecerea in neființa a fostului jucator de fotbal a fost facuta de FC Rapid 1923, prin intermediul rețelelor de socializare.

Doliu in PSD Timiș: A murit influentul om de afaceri Eugen Milutinovici

17:31, 11.03.2024 - E doliu in PSD Timiș! Organizația județeana, condusa de Alfred Simonis, a anunțat pierderea unui membru important, care a și fost secretar al formațiunii județene. Omul de afaceri Eugen Milutinovici s-a stins din viața. Milutinovici a murit intr-un spital din Turcia, unde se afla la tratament"Cu…

Doliu in fotbalul romanesc: a murit 'fundașul cu șapte inimi' de la Petrolul Ploiești

12:56, 06.03.2024 - "Ramas bun, Petrica Butufei! Ne-a parasit un simbol al Petrolului Ploiești, un adevarat fundas de fier, un capitan, un om care si-a pus, aproape toata cariera, in slujba 'galben-albastrilor'. Odihneste-te in pace, Petrica Butufei! Condoleante familiei indoliate!", este mesajul transmis de echipa prahoveana.Reprezentanții…

O intrebare pe zi- azi Dl.(inca) primar al comunei Rastolița

09:15, 10.02.2024 - Credeți domnule primar ca angajarea pe postul de consilier personal a fostului șef SIPI și anume domnul Mihai Sava, va poate scapa de raspunderea penala???The post O intrebare pe zi- azi Dl.(inca) primar al comunei Rastolița first appeared on ZIARUL ATAC LA PERSOANA .


Ce parere ai despre aceasta stire?