Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A murit cea mai bătrână elevă de școală primară din lume. Priscilla Sitienei avea 99 de ani

Publicat:

, femeia in varsta de 99 de ani despre care se crede ca este cea mai batrana eleva de școala primara din lume, a murit in casa ei din Kenya, a declarat nepotul ei pentru BBC.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Judecatoarea impușcata de un polițist intr-un tribunal a murit

23:11, 15.06.2024 - Judecatoarea din Kenya, impușcata de un polițist intr-un tribunal din Nairobi, a murit. Instituția a fost inchisa cel puțin pana saptamana viitoare. Incidentul a starnit numeroase reacții in țara africana.

Școala a fost inchisa dupa ce o eleva a fost ”posedata de un diavol". Cazul bizar care a ingrozit o localitate

17:30, 23.05.2024 - Alerta s-a dat dupa ce aproximativ cațiva elevi, in principal fete, de la o școala din Africa de Sud, ar fi avut vedenii. Profesori și parinți au organizat o ședința de urgența, dar situația nu s-a calmat.In zilele urmatoare scene bizare au continuat. Alți elevi au fost afectați și traumatizați dupa…

Cel puțin doua persoane au murit in urma unui atac cu cuțitul intr-o școala primara din China

20:10, 20.05.2024 - Cel puțin doua persoane au murit in urma unui atac produs intr-o școala primara din China. De asemenea, mai multe alte persoane sunt ranite. Autoritațile nu au spus daca printre victime sunt elevi.

Care ora este cea mai apropiata de miezul nopții. Intrebarea de școala primara care le pune probleme adulților

19:26, 12.05.2024 - Problemele de logica reușesc sa dea batai mari de cap și adulților. O simpla intrebare de matematica care se pune la școala primara a devenit virala pe rețelele de socializare, iar internauții au incercat sa afle varianta corecta.

O eleva in varsta de 14 ani a murit in urma unui stop cardiac, dupa un atac cu cutitul langa o scoala din Franța

14:35, 19.04.2024 - O adolescenta de 14 ani a decedat in urma unui stop cardiac in timp ce liceul sau era in izolare in urma unui atac cu cutitul petrecut joi intr-o scoala din apropiere intr-o comuna la nord de Strasbourg, in estul Frantei, relateaza AFP.

Bianca, eleva din clasa a VI-a calificata la doua olimpiade naționale

14:50, 17.04.2024 - O eleva din Ramnicu Sarat demonstraza inca o data ca dedicarea și pasiunea pentru studiu pot duce la realizari remarcabile. In acest an școlar, Bianca Maria Cernea a reușit sa se califice la fazele naționale a douo olimpiade școlare, aduncand multa bucurie familiei și dascalilor ei. Bianca are 12 ani…

Atac armat la o școala primara din Finlanda. Mai multe persoane, ranite

10:35, 02.04.2024 - Mai multe persoane au fost ranite intr-un atac armat care a avut loc marți dimineața, 2 aprilie, la o școala din Finlanda. Un suspect a fost reținut, a anunțat poliția finlandeza intr-un comunicat, citat de Reuters.Incidentul a avut loc la școala primara Viertola din orașul Vantaa, o suburbie a capitalei…


Ce parere ai despre aceasta stire?