Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A murit cancelarul „reunificator” al Germaniei Helmut Kohl

Publicat:

S-a stins din viața fostul cancelar al , Helmut Kohl, supranumit (al doilea Bismark sau cancelarul reunificator), informeaza Interfax citat de UNIMEDIA. Potrivit presei german, Helmut Kohl de 96 de ani a fost internat in spital inca la inceputul lunii septembrie cu tromboze la piciorul drept. Helmut Kohl s-a nascut la 3 aprilie 1938 in orașul german, Ludwigshafen. Politician german alUniunii Creștin-Democrate (CDU), cancelar al  din 1982 pana in 1998.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Fosta iubita a lui Avicii a murit la 34 de ani. Decesul a avut loc la șase ani de la sinuciderea DJ-ului suedez

18:50, 11.05.2024 - Emily Goldberg, fosta iubita a celebrului DJ Avicii, a incetat din viața la doar 34 de ani, la un an dupa ce a sarbatorit ca a fost declarata „fara cancer". DJ Avicii (pe numele real Tim Bergling), care avea 28 de ani, s-a sinucis pe 20 aprilie 2018, in O

Un barbat a murit dupa ce a fost prins sub un mal de pamant, cand lucra la un drum forestier din Calimanesti

15:55, 09.05.2024 - Un barbat in varsta de 54 de ani, care lucra la reconstructia unui drum forestier in zona orasului Calimanesti, judetul Valcea, a murit joi, dupa ce a fost prins sub un mal de pamant, anunța IPJ Valcea, citat de News.ro.Incidentul a avut loc in zona Rostea din Calimanesti, unde se face exploatare forestiera.…

Pacienta operata la Craiova de Alin Demetrian a murit. Cunoscutul chirurg e acuzat acum ca a omorat in total cinci oameni

17:55, 07.05.2024 - Fostul manager al Spitalului de Urgența din Craiova era acuzat de moartea a patru bolnavi și se afla sub control judiciar cand a operat-o pe ultima pacienta. Polițiștii au cerut schimbarea controlului judiciar intr-o masura mai dura, dar judecatorii craioveni au respins cererea.

Un barbat a murit in incendiul care i-a mistuit casa a doua zi de Paște

19:10, 06.05.2024 - Un barbat, de 60 de ani, din comuna vranceana Mera, a murit luni dimineata dupa ce locuinta sa a fost mistuita de un inciendiu pornit de la cosul de fum al sobei, scrie News.ro. Luni dimineata, un apel la numarul unic de urgenta 112 anunta producerea unui incendiu in comuna Mera. La intervenție s-au…

Tragedie in prima zi de Paște: Doi oameni au murit, din cauza unui șofer cu permisul suspendat

14:55, 05.05.2024 - Doua persoane au murit duminica dupa ce mașina in care se aflau s-a izbit de un copac de pe marginea drumului. Șoferul avea dreptul de a conduce anulat.Accidentul s-a petrecut pe DJ 221, in județul Braila.

Un barbat s-a aruncat in fața trenului și a murit: tragedie cumplita, sambata dimineața, in județul Neamț

07:30, 04.05.2024 - Un barbat de 60 de ani, din județul Iași, s-a aruncat, sambata dimineața, in fața trenului și a murit, informeaza Mediafax.Un accident feroviar s-a produs, sambata, in localitatea Sabaoani, județul Neamț.

Un alt avertizor asupra defectelor Boeing a murit: avea doar 45 de ani

15:45, 02.05.2024 - Un alt avertizor asupra defectelor Boeing a murit suspect: avea doar 45 de aniUn denunțator care a acuzat un furnizor Boeing ca ignora defectele in producția 737 MAX a murit, a declarat familia acestuia și avocatul sau, informeaza Al Jazeera.

16 martie: A murit Jean Monnet, renumit politician al Europei postbelice. Legatura sa cu comerțul de coniac

00:05, 16.03.2024 - La data de 16 martie 1457 a avut loc decapitarea lui Ladislau de Hunedoara, fiul cel mare al lui Iancu de Hunedoara și fratele lui Matia (Corvin). Este o zi neagra, in care s-au stins din viața numeroase personalitați marcante autohtone și internaționale: Jean Monnet și Constantin Brancuși.


Ce parere ai despre aceasta stire?