Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A început războiul la Asia Express! Votul concurenților îi trimite pe Ana Morodan și Adrian Teleșpan în cursa „Ultima șansă"

Publicat:

Razboiul a inceput in episodul șase al celui de-al doilea sezon „”. Votul concurenților ii trimite pe și Adrian Teleșpan in cursa „Ultima șansa”, ce reprezinta pericolul suprem de eliminare.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ciolacu, despre cursa pentru Capitala: Matematic, intr-o logica de analisti politici, domnul Piedone nu mai are nicio sansa

15:16, 27.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a declarat sambata, la Prima TV, ca, matematic, Cristian Popescu Piedone nu mai are nicio sansa sa devina primarul general al Capitalei. El spune ca pe primul locul se afla Nicușor Dan, iar pe locul doi este Gabriela Firea. 

Lupta dintre fostii aliați: Provocarea lansata Gabrielei Firea

21:31, 26.04.2024 - Candidatul PNL la functia de primar al Capitalei, Sebastian Burduja, afirma ca s-a inscris intr-o cursa electorala „stransa”, in care sunt „patru candidati cu sanse”, iar voturile se vor fragmenta. „Din pacate, fiecare zi care a trecut in aceste dezbateri, retrageri, scenarii, sondaje, comentarii, ipoteze…

CIA avertizeaza ca Ucraina va pierde razboiul anul acesta, daca SUA nu ii vor trimite noi ajutoare militare

10:45, 19.04.2024 - Directorul Agentiei Centrale de Informatii (CIA), William Burns, a avertizat joi ca Ucraina ar putea pierde razboiul impotriva Rusiei pana la sfarsitul anului 2024 daca Statele Unite nu ii vor furniza in continuare ajutor militar, relateaza AFP, preluata de Agerpres.

Intarzierile Vestului a trimite arme il ajuta pe Putin sa caștige razboiul din Ucraina. Trupele Kievului iși pierd spiritul de lupta necesar pentru a invinge

14:25, 18.04.2024 - Intrebați un soldat ucrainean daca mai crede ca Occidentul va sta alaturi de Kiev "atat timp cat va fi nevoie". Aceasta promisiune suna a gol cand au trecut patru saptamani de cand unitatea sa de artilerie a avut ultima data un obuz de tras, așa cum s-a plans un militar de pe front.

Escaladeaza razboiul din Ucraina?! Țara puternica din NATO care ar trimite soldați in conflict, conform rușilor

19:30, 19.03.2024 - Cat de aproape suntem sa escaladeze razboiul din Ucraina? Rusia susține ca un membru important al NATO se pregatește sa trimita in jur de 2.000 de soldați pe frontul din Ucraina, pentru a lupta impotriva Kremlinului. Rusia spune ca un membru NATO va trimite soldați in Ucraina Serghei Narișkin este directorul…

De la Halep la Schwazer. Pe el l-au „ucis”!

16:30, 18.03.2024 - Exclus opt ani de WADA pentru dopaj deși era nevinovat, Alex Schwazer a sperat pana la capat ca TAS va suspenda pedeapsa in ultima clipa pentru a-i permite atletului italian sa se califice și sa participe la Jocurile Olimpice de la Paris. Razboiul tribunalelor sportive impotriva lui l-a mai lovit o…

Batalia dronelor s-a transformat intr-o cursa tehnologica intre Rusia și Ucraina. Comandant ucrainean: „Nu poți caștiga razboiul doar cu FPV-uri”

20:20, 12.03.2024 - O vreme, forțele ucrainene s-au bucurat de avantajul prolific al dronelor pe care le-au folosit ca pe niște proiectile proprii și care pareau sa fie o alternativa eficienta la obuzele de artilerie, ingaduindu-le sa lanseze atacuri asupra forțelor rusești inamice, relateaza NYT.

Cum se schimba razboiul din Ucraina daca Occidentul trimite trupe acolo | Radu Tudor: "Nu se va discuta niciodata instituțional, la nivel NATO și UE"

17:06, 27.02.2024 - Jurnalistul și analistul militar Radu Tudor a comentat la Antena 3 CNN posibilitatea ca partenerii Kievului sa trimita militari in Ucraina, așa cum a președintele francez Emmanuel Macron a lasat sa se ințeleaga ca ar fi posibil.


Ce parere ai despre aceasta stire?