Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A impresionat o ţară întreagă! Ce a făcut o mireasă chiar în ziua nunţii ei în cimitir

Publicat:

A impresionat o tara întreaga cu gestul pe care l-a putut face chiar în ziua nuntii ei! O mireasa nu a putut trece prin cea mai frumoasa zi din viata sa, înainte de a merge la mormântul mamei.

Nunta este momentul cel mai emotionant din viata fiecarei femei, moment în care si-ar dori ca cea care i-a dat viata sa-i fie alaturi si sa o vada cum porneste în viata si face primul pas în construirea propriei familii. O tânara din Resita nu s-a putut bucura de acest lucru, caci mama ei a încetat din viata.

Cu toate astea, tânara…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce cadou a putut sa primeasca o mireasa de la cavalerul de onoare al mirelui. Tanara a ramas fara cuvinte

17:15, 25.04.2024 - O mireasa a ramas fara cuvinte atunci cand a vazut ce cadou a putut sa-i ofere cavalerul de onoare al mirelui. Tanara a spus ca este cel mai scarbos dar primit vreodata și mulți i-au dat dreptate cand au aflat despre ce este vorba.

Roberto Cavalli a murit la varsta de 83 de ani! Celebrul creator de moda s-a stins din viața in Florența

22:10, 12.04.2024 - Doliu uriaș in lumea modei! Roberto Cavalli a murit vineri, la varsta de 83 de ani! Celebrul creator de moda s-a stins din viața in Florența, dupa o lunga perioada in care s-a luptat cu o boala crunta. Roberto Cavalli a lasat in urma o intreaga istorie și imaginea unui etalon al modei din intreaga lume.

Jurnalistul prahovean Daniel Dimache s-a stins, fulgerator, din viața

15:50, 05.03.2024 - *Acesta și-a inceput cariera in presa la cotidianul PRAHOVA   Cu puține ore in urma,  am aflat cutremuratoare veste a stingerii fulgeratoare din viața, la numai 54 de ani,  a jurnalistului Daniel Dimache, se pare in urma unui infarct. Absolvent al Universitații Politehnice București- promoția 1994,…

Gica Hagi, surpriza pentru suporterul Farului care plangea la meciul cu Dinamo: „Intalnire emoționanta pentru Dumi, fanul care a impresionat o țara intreaga”

17:11, 14.02.2024 - Gica Hagi, managerul tehnic de la Farul, a fost emoționat de imaginea unui baiețel care plangea favoriții sai pierdeau meciul cu Dinamo (0-2) și azi i-a oferit o surpriza incredibila. „Șterge-ți lacrimile, copile! Clubul nostru il cauta pe puștiul din imagine, care a plans in tribune la meciul de aseara,…

Mireasa - Capriciile iubirii. Dediș, prins intre Eliza și Delia. Sfaturile pe care i le-a dat o alta concurenta, Iuliana, cu privire la intreaga situație: „Sunt la doua capete”

22:05, 09.02.2024 - Dediș a avut doua intalnire cu Delia, dar in același timp, vrea sa o cunoasca mai bine și pe Eliza, despre care spune ca nu a aflat foarte multe, dar i-a starnit interesul. Concurentul a stat de vorba cu o alta fata, Iuliana, despre intreaga situație.


Ce parere ai despre aceasta stire?