Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A fost la un pas de moarte! Ce au găsit medicii în creierul unui student (VIDEO)

Publicat:

Cauza durerilor de cap violente de care s-a plans un student din California a fost identificata de medici dupa investigații complexe: o tenie, care se instalase in creier și era aproape sa-l coste viața, scrie Agerpres.

, un student din Sacramento (California) a declarat la televiziunea CBS ca a plecat sa consulte un medic dupa ce a suferit de dureri de cap și varsaturi.

Examenele imagistice asupra creierului sau au relevat prezența intrusului care iși instalase "domiciliul" intr-un chist.

"Oh! aveți un parazit in cap. Va vom opera rapid, pentru ca altfel, probabil,…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Un tanar și-a pierdut viața la o Convenție pentru tatuaje la Timișoara. Cauza probabila

08:00, 13.04.2024 - Drama vineri la Mall. Moarte fulgeratoare la o Convenție Internaționala pentru Tatuaj, gazduita de un mall din Timișoara. Un tanar in varsta de 23 de ani a sfarșit intr-un salon, in timp ce i se facea un tatuaj pe picior. Potrivit unor surse, baiatului i s-a facut brusc rau și a leșinat. Aceleași surse…

Moarte suspecta in Timișoara. Un tanar de 23 de ani a murit intr-un salon de tatuaje. Nimeni nu a mai putut sa ii salveze viața

21:00, 12.04.2024 - Tragedie de proporții in Timișoara! Un tanar a murit subit in timp ce se afla intr-un salon de tatuaje, in urma cu puțin timp. Medicii nu au mai reușit sa ii salveze viața baiatului, care a fost gasit fara suflare. Decesul s-a produs in doar cateva minute.

Momentul in care un hoț infașurat intr-un sac de gunoi sustrage un pachet de pe veranda unei case din Sacramento. Ce a furat

20:55, 08.04.2024 - Deși a dezamagit ca i-a fost furat pachetul, Omar Munoz, din Sacramento, statul american California, nu a putut sa nu rada de inventivitatea din spatele „jafului”, in fapt doua incarcatoare de IPhone, de 10 dolari, relateaza USA Today și postul local KVTU.Munoz avea camere de securitate instalate pe…

Numarul cazurilor de AVC la tineri s-a triplat. Cauza alerteaza lumea medicala

08:20, 25.03.2024 - S-a ajuns in aceasta situație din cauza modificarii stilului de viața. Dieta nesanatoasa, lipsa de exerciții fizice, consumul excesiv de alcool și fumatul sunt factori de risc binecunoscuți pentru AVC. De asemenea, schimbarea tehnologica a dus la transformarea pieței muncii, unde job-urile sunt extrem…

Tragedie in Arad. Un tanar de 26 de ani a murit subit, in timp ce se afla pe terenul de fotbal

14:21, 06.03.2024 - Moarte subita in Arad. Un tanar de 26 de ani s-a stins din viața brusc, in timp ce se afla pe terenul de fotbal. Medicii s-au prezentat la fața locului pentru a-i salva viața, dar fara succes. Acesta era student și juca fotbal cu alți prieteni.

„O chestiune de viata sau de moarte". Taylor Swift, infuriata de un student care i-a urmarit avionul privat

08:50, 07.02.2024 - Un student care urmareste avioanele private ale celebritatilor spune ca avocatii lui Taylor Swift au amenintat ca il vor da in judecata pentru ca a impartasit online informatiile despre zborul ei, transmite BBC.

Taylor Swift ameninta ca da in judecata un student care i-a urmarit avionul privat și spune ca e "o chestiune de viata și de moarte"

07:45, 07.02.2024 - Un student care urmareste avioanele private ale celebritatilor spune ca avocatii lui Taylor Swift au amenintat ca il vor da in judecata pentru ca a facut publice online informatii despre zborul ei, transmite BBC.

Stare de urgența in California din cauza unei vijelii cu forța unui uragan. Inundații in Los Angeles: "O furtuna istorica"

14:45, 05.02.2024 - Ploi abundente si vant cu forta unui uragan au lovit mare parte din statul american California, și au lasat fara curent electric 900.000 de clienti. Meteorologii se asteapta ca furtuna sa continue și sa afecteze mari orașe in urmatoarele doua zile din cauza inundatiilor, scrie Reuters. Guvernatorul…


Ce parere ai despre aceasta stire?