Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A fost creat blocul politic Platforma Populară Europeană din Moldova

Publicat:

Președintele Partidului din Moldova, , a anunțat despre crearea unui bloc politic. Acesta se va numi  din Moldova. Potrivit lui Leanca, blocul va participa la alegerile locale din 14 iulie, informeaza UNIMEDIA. Din bloc vor face parte Partidul  din Moldova, Partidul „Democrația Acasa”, și Partidul Acțiunea Democratica. 

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Cum citește presa rusa sondajele din Moldova

10:00, 23.05.2024 - Presa rusa are un stil particular de a citi sondajele de opinie... in special cele din Moldova. Toata presa relateaza cat are un om politic sau o instituție, in timp ce jurnaliștii ruși observa doar cat NU au un om politic sau o instituție, relateaza stiripesurse.md

Weekend politic la Neamț

08:30, 20.05.2024 - Primul ministru Marcel Ciolacu și echipa PSD au traversat razant Moldova, prin Iași, Neamț și Bacau, lasand in urma proiecte, finanțari și declarații de campanie. La Iași, primul ministru a susținut ca este „un plan integrat pentru intreaga Moldova”, care sa readuca romanii in țara: „Moldova a fost…

Blocul politic „Victorie” organizeaza festivitați de 9 mai in Orhei, Balți, Comrat și Taraclia

14:40, 07.05.2024 - Pe 9 mai se implinesc 79 de ani de la sfarșitul Marelui Razboi pentru Apararea Patriei și invingerea fascismului. Cu acest prilej, blocul politic „Victorie” va organiza festivitați dedicate Marii Victorii in Orhei, Balți, Comrat și Taraclia.

USR Iași cere filialelor PSD din Moldova sa retraga sprijinul politic al lui Ciolacu, dupa reclamațiile „discriminatorii” ale acestuia

13:31, 29.04.2024 - Conducerea USR Iasi solicita filialelor PSD din Moldova sa ii retraga sprijinul politic lui Marcel Ciolacu, in urma declaratiilor „discriminatorii” pe care premierul le-a facut la adresa Moldovei, informeaza News.ro. 

USR Iasi le cere liderilor PSD din judetele Moldovei sa ii retraga sprijinul politic lui Marcel Ciolacu pentru declaratiile ”discriminatorii”

13:25, 29.04.2024 - Conducerea USR Iasi solicita filialelor PSD din Moldova sa ii retraga sprijinul politic lui Marcel Ciolacu, in urma declaratiilor ”discriminatorii” pe care premierul le-a facut la adresa Moldovei.

Șor anunța in Rusia fondarea unui bloc politic. „S-au creat la Moscova, langa Kremlin, ca sa fie clar pentru cine lucreaza”

18:15, 21.04.2024 - Oligarhul fugar Ilan Șor, care se ascunde de justiția din Rep. Moldova in Rusia, a creat blocul politic „Victoria” care va participa la alegerile prezidențiale și referendumul din toamna acestui an, evenimentul fiind organizat la Moscova in prezența mai multor apropiați de-ai sai.

(video) Sentința pe cauza in care e invinuit Vlad Filat va fi pronunțata in aprilie: „Este un dosar evident politic, dar ma aștept la o decizie legala”

08:50, 06.03.2024 - Dosarul in care fostul premier, Vlad Filat, este invinuit de spalare de bani, deschis inca in 2015, a intrat in faza finala. Sentința urmeaza sa fie pronunțata de catre magistrați pe data de 29 aprilie 2024. „Acest dosar a fost aruncat in instanța de judecata in 2019, inca in perioada „statului capturat”.…

Declarația unui bloc politic in privința anularii concursului pentru funcția de procuror general

09:55, 01.03.2024 - Blocul politic Platforma DA, LOC, Partidul Schimbarii și CUB cere inițierea unei anchete privind organizarea concursului de selectare a Procurorului General. Potrivit acestor trei formațiuni, anularea concursului la funcția de Procuror General demonsteaza inca o data ca nu exista pregatirea necesara…


Ce parere ai despre aceasta stire?