Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„A făcut infarct în timpul orgasmului!” Tatăl cărui superstar hollywoodian a murit făcând dragoste?

Publicat:

James a murit in 1992 exact asa cum si-a dorit, in timp ce era in culmea placerii. Mai mult de-atat, barbatul a reusit sa-si prezica moartea si sa-i spuna fiului sau despre felul in care avea sa treaca in nefiinta. Iar copilul sau faimos a vorbit despre despartirea de tata intr-o autobiografie care promite sa se bucure de mare succes.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident produs de un bucurestean care a murit dupa ce a suferit un infarct la volan. Alte trei persoane, ranite

13:00, 02.05.2024 - O tragedie a avut loc in prima zi a acestei luni pe o strada dintr-un oras din Neamt, un barbat pierzandu-si viata. In accidentul in care au fost implicate mai multe masini, ranite au fost si trei femei

Condamnare pentru un roman care a vrut sa vanda o masina in Germania, dar clientul a murit in timpul drive testului

21:20, 01.05.2024 - Ghinion pur in cazul unui roman care a vrut sa vanda o mașina in Germania. Posibilul cumparator a murit in timpul unui test drive, mașina fiind condusa de romanul care nu deținea nicio diploma sau cunoștința in domeniu.

Doliu la Ialoveni. A murit directorul Casei de Cultura „Andrei Ungureanu”: „Timpul ne fura oamenii dragi, dar niciodata amintirea lor”

18:45, 27.04.2024 - Anatol Postica, directorul Casei de Cultura „Andrei Ungureanu” din Ialoveni, a decedat. Anunțul trist a fost facut de catre reprezentanții Primariei Ialoveni, care au venit cu un mesaj de condoleanțe familiei indurerate, dar și au anunțat ca, in legatura cu moartea acestuia, in orașul Ialoveni vor fi…

Cugireanul care lupta in Ucraina a murit in timpul unei misiuni de evacuare a raniților. Drum lin catre cer, Ovidiu Stoica!

12:40, 23.03.2024 - Cugireanul care lupta in Ucraina a murit in timpul unei misiuni de evacuare a raniților. Drum lin catre cer, Ovidiu Stoica! Cugireanul Ovidiu Stoica sau Tony cum il știa toata lumea a murit in noaptea de vineri spre sambata, in timpul unei misiuni de evacuare a raniților din regiunea Harkov, in Ucraina.…

Un mire a murit in timpul petrecerii de logodna, dupa ce a cazut și s-a taiat la gat

10:31, 12.03.2024 - Un barbat din Marea Britanie, care a emigrat in Australia pentru a deveni ofițer de poliție, a murit dupa ce a cazut și s-a taiat la gat in timpul petrecerii pentru logodna sa, relateaza BBC. 

A acroșat un pieton, apoi s-a speriat, a facut infarct la volan și a murit in cateva minute!

19:50, 16.02.2024 - Soferul unui autoturism a facut atac de cord la volan și a murit, dupa ce a acrosat o femeie in Stei. Accidentul rutier s-a petrecut... The post A acroșat un pieton, apoi s-a speriat, a facut infarct la volan și a murit in cateva minute! appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Victor Ponta, in doliu! O persoana foarte draga fostului premier a murit, dupa ce ar fi suferit un infarct

14:35, 13.02.2024 - Victor Ponta, fostul prim-ministru al Romaniei, este in doliu dupa ce o persoana foarte apropiata lui a incetat din viața. Se pare ca ruda acestuia ar fi suferit un infarct și a murit la spital.

Un fotbalist a murit ucis de un fulger, in timpul unui meci

13:55, 12.02.2024 - Un jucator și-a pierdut viața dupa ce a fost lovit de un fulger in timpul unui meci de fotbal disputat in Indonezia, la sfarșitul saptamanii trecute, conform informațiilor Agerpres.Fotbalistul Septain Raharja a fost lovit de fulger in timpul unui meci amical dintre echipele FC Bandung și FBI Subang,…


Ce parere ai despre aceasta stire?