Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A crezut că Luce va pleca! Ahmetov era convins că Șahtior își va pierde tehnicianul în această vară

Publicat:

Patronul lui Șahtior ar fi ințeles daca antrenorul ar fi vrut sa paraseasca Ucraina. i-a raspuns: "President, nu asculta zvonurile. Eu ramin!". Miine, "minerii" joaca revanșa cu Fener in turul 3 preliminar al Ligii (0-0 in prima manșa). Razboiul nu s-a incheiat, estul țarii e inca sub controlul separatiștilor filoruși. Iar Șahtior joaca și in acest sezon meciurile de acasa in Lvov, la peste 1. ...

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

CIA avertizeaza ca Ucraina va pierde razboiul anul acesta, daca SUA nu ii vor trimite noi ajutoare militare

10:45, 19.04.2024 - Directorul Agentiei Centrale de Informatii (CIA), William Burns, a avertizat joi ca Ucraina ar putea pierde razboiul impotriva Rusiei pana la sfarsitul anului 2024 daca Statele Unite nu ii vor furniza in continuare ajutor militar, relateaza AFP, preluata de Agerpres.

Ucraina ar putea pierde razboiul cu Rusia pana la sfarsitul anului: Avertismentul lansat de șeful CIA

23:10, 18.04.2024 - Directorul CIA, Bill Burns, a avertizat joi ca, daca SUA nu trimit mai mult sprijin militar, Ucraina ar putea pierde razboiul impotriva Rusiei pana la sfarsitul anului, relateaza CNN, potrivit news.ro.

Un oficial avertizeaza ca 2024 este anul in care Ucraina ar putea pierde razboiul

19:40, 13.04.2024 - Fostul comandant al Comandamentului Forțelor Comune din Marea Britanie avertizeaza ca Ucraina ar putea fi infranta de Rusia chiar in 2024. Motivul ar fi ca ucrainenii ajung sa simta ca ”nu mai pot caștiga”.

Lideri militari SUA, despre blocajul republicanilor in Congres: ”Ucraina va fi depașita cu un raport de 10 la 1 de Rusia și ar putea pierde razboiul”

18:55, 11.04.2024 - Comandantul Forțelor Americane din Europa (USEUCOM) a avertizat, miercuri, in fața Congresului SUA, ca Ucraina va fi depașita cu un raport de 10 la 1 de Rusia in cateva saptamani daca SUA nu aproba fonduri suplimentare pentru ajutorul militar, care e bloc

Razboi in Ucraina, ziua 775. Zelenski: Ucraina pierde razboiul daca ajutorul de zeci de miliarde din SUA nu este aprobat de Congres

13:45, 08.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 775. Soldații ucraineni acuza atacuri cu gaze efectuate "aproape zilnic" de ruși pe linia frontului, in timp ce trupele Moscovei incearca sa-i disloce de pe pozițiile defensive, relateaza presa internaționala.

Fost lider in Pentagon, despre scenariul in care Ucraina pierde razboiul: Rolul crucial jucat de Republica Moldova

08:10, 08.04.2024 - Stephen Brian, cel care a ocupat funcția de secretar adjunct al Apararii SUA, a scris un articol pentru publicația Asia Times, in care a vorbit despre mai multe scenarii legate de razboiul din Ucraina, dar și rolul crucial pe care il poate juca Republica Moldova, scrie evz.ro .

Ce s-a promis nu a fost livrat. Ucraina pierde razboiul energetic cu Rusia?

15:45, 03.03.2024 - Ucraina ar putea pierde razboiul energetic impotriva Rusiei daca ajutorul american nu va ajunge in curand, a avertizat șeful celui mai mare producator privat de energie electrica din țara.  Apelul directorului general al DTEK, Maxim Timchenko, se adauga la ingrijorarile tot mai mari ale Kievului cu…

Putin poate pierde razboiul din Ucraina: ce trebuie sa faca Kievul și ce trebuie sa schimbe SUA

06:50, 27.02.2024 - Pe parcursul celor doi ani de cand Rusia a invadat Ucraina, armata ucraineana a sfidat așteptarile privind capacitatea sa atat de a se apara eficient, cat și de a lansa contraatacuri pentru a alunga forțele ruse.


Ce parere ai despre aceasta stire?