Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A atras toate privirile cu decolteul ei! Cine e concurenta de la "Mireasă pentru fiul meu" care a înnebunit bărbaţii

Publicat:

Una dintre concurentele de la "Mireasa pentru fiul meu" a facut ravagii, duminica dupa-amiaza, cu bustul ei impresionant. Tanara a ales sa poarte o rochie, care i-a pus in valoare bustul impresionant.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa. Motive de cearta intre Maria și Ștefan. Concurenta i-a atras atenția iubitului ei: „Ma irita cand imi spui asta” / VIDEO

00:11, 20.04.2024 - Apar tensiuni in cuplul format din Maria și Ștefan. Concurenta a fost deranjata de comportamentul iubitului ei, pe care l-a avut fața de o alta domnișoara din competiție. Aceasta i-a reproșat mai multe cuvinte și au reușit sa ajunga la o concluzie care ii va ajuta pe viitor.

Cum s-a imbracat Lavinia Pirva la un concert. Soția lui Ștefan Banica Jr. a atras toate privirile

13:25, 11.04.2024 - Superba bruneta a facut furori cu una dintre cele mai recente apariții. Imaginile publicate in mediul online au starnit un val de comentarii, unele neașteptate. Fanii au reacționat imediat cand au vazut cum s-a imbracat Lavinia Pirva la un concert. Ce au ținut sa ii transmita soției lui Ștefan Banica…

Mireasa sezonul 7. Ce mai face și cum arata Giulia, concurenta cu care Antonio se saruta dupa desparțirea de Maria

16:16, 01.04.2024 - Giulia este una dintre fostele concurente de la Mireasa sezonul 7. Nu a fost in competiție de la inceput, iar pentru scurt timp a fost intr-o cunoaștere cu Roberto, apoi a format un cuplu cu Zian. Dupa ce au decis ca nu se potrivesc, ea și-a aratat interesul pentru Antonia.

Cum ar reacționa Cristi de la Mireasa, sezonul 9, daca Eliza l-ar chema in casa. Tanarul recunoaște ca a fost atras de concurenta: „Am simțit...”

10:40, 18.03.2024 - In ediția de vineri, Cristi a aflat ca a fost eliminat de la Mireasa, asta dupa ce, in ultimele zile, a insistat ca fetele sa iși propuna pentru a pleca acasa. Chiar daca așa s-a și intamplat, fostul concurent spune ca a fost deranjat de faptul ca inclusiv Eliza, singura fata de care se apropiase mai…

Te cunosc de undeva! 9 martie 2024. Andreea Balan și Alina Pușcaș, ținute de vis! Cele doua vedete au atras privirile tuturor / FOTO

21:35, 09.03.2024 - Andreea Balan și Alina Pușcaș s-au facut remarcate in ediția cu numarul patru la Te cunosc de undeva. Vedetele au ales ținute spectaculoase și au furat privirile tuturor celor din platoul competiției. Iata cum s-au imbracat jurata și prezentatoarea emisiunii.

Mireasa - Capriciile iubirii. Dediș, prins intre Eliza și Delia. Sfaturile pe care i le-a dat o alta concurenta, Iuliana, cu privire la intreaga situație: „Sunt la doua capete”

22:05, 09.02.2024 - Dediș a avut doua intalnire cu Delia, dar in același timp, vrea sa o cunoasca mai bine și pe Eliza, despre care spune ca nu a aflat foarte multe, dar i-a starnit interesul. Concurentul a stat de vorba cu o alta fata, Iuliana, despre intreaga situație.


Ce parere ai despre aceasta stire?