Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A ajuns Guță la fundul sacului? Manelistul îi cumpără iubitei haine de la bazar!

Publicat:

parca nu prea mai este rege. Adio lux, adio opulenta, nimic din toate cu care ne-a obisnuit. Manelistul a surprins pe toata lumea când a mers la shopping cu iubita sa, Cristina.

Daca te-ai fi așteptat sa îi vezi pe cei doi îndrpgostiți într-un magazin de lux, ei bine, Nicolae Guța a susprins pe toata lumea.Daca razboinicei Narcisa îi ofera haine de mii de euro, pe Cristina o duce în bazar, acolo unde l-au surprins paparazzii.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. La cine sunt banii lui Nicolae Guța din ultimul live de pe TikTok. Lucian Elgi spune tot adevarul despre scandalul momentului: ”Vreau sa intru in legalitate” / VIDEO

11:15, 06.04.2024 - Nicolae Guța a fost luat in vizor de reprezentanții ANAF dupa ce a caștigat o suma uriașa in urma unui live pe TiktTok. Manelistul nu a primit banii, ei aflandu-se intr-un alt cont, iar Lucian Elgi a deslușit misterul pentru toți fanii.

Xtra Night Show. Cum il descrie Cristina, actuala partenera, pe Nicolae Guța. Cum se ințelege femeia cu Mariana, mama primilor copii ai manelistului: "Lumea rea..." / VIDEO

01:00, 02.04.2024 - Invitata in platoul Xtra Night Show alaturi de tatal copiilor sai, Cristina, actuala partenera a lui Nicolae Guța l-a descris pe manelist. De asemenea, cantarețul a vorbit despre relație pe care o are soția lui cu Mariana, mama primilor sai copii.

De ce locuiește Nicolae Guța intr-o baraca. Celebrul manelist a fost sincer cu fanii: ”Asta este” / VIDEO

21:50, 31.03.2024 - A venit momentul sinceritații! Nicolae Guța le-a dezvaluit fanilor sai ca locuiește, de fapt, intr-o baraca! Manelistul a filmat locul in care iși petrece timpul și a explicat de ce nu poate sa stea in vila de lux despre care se credea ca este locuința lui. Iata ce s-a intamplat.

Sorinel Copilul de Aur, sechestrat si obligat sa cante pana la epuizare! Cum a reusit sa scape?

11:06, 15.03.2024 - Sorinel Copilul de Aur a trait clipe de comsar la o nunta in Craiova. Manelistul a fost sechestrat timp de 12 ore și obligat sa cante pana la epuizare. La eveniment a fost invitat și Nicolae Guța. Petrecaretii, cu cutitele la brau Chiar daca, initial, fusese „angajat” sa presteze numai pentru cateva…

Primaria generala a Capitalei este pe fundul sacului. Nicușor Dan spune ca „nu mai este nimic in cont”

18:35, 13.03.2024 - Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a afirmat, miercuri, ca, in acest moment, municipalitatea se afla intr-un blocaj din punct de vedere al adoptarii bugetului pentru acest an, iar salariile angajaților au fost platite "cu chiu cu vai".

De ce și-a tatuat Nicolae Guța pe frunte numele tatalui sau. Ce semnificație are: „S-a spus ca vreau sa ies in evidența”

14:15, 04.03.2024 - Nicolae Guța și-a tatuat in urma cu mai mulți ani numele tatalui sau. Manelistul a surprins pe toata lumea atunci cand a aparut, pentru prima data cu desenul pe piele de pe frunte. Unii l-au judecat, spunand ca nu a vrut sa faca altceva decat sa iasa in evidența.

Nunta mare in familia lui Nicolae Guța! Cerere in casatorie surprinzatoare, cu un inel rar: ”Sunt doar 50 la numar in toata lumea”

10:11, 19.02.2024 - Se anunța nunta mare in familia lui Nicolae Guța, asta pentru ca nepoata sa, Sonia Ferrari, a fost ceruta de soție cu un inel extrem de rar. In exclusivitate pentru Spynews.ro, ea face declarații despre barbatul care i-a pus marea intrebare. Cine e el și cu se ocupa, dar și cum a cucerit-o. Ce spune…

Povestea de dragoste care a surprins lumea tenisului a ajuns la final: „In sfarșit, un campion care și-a redescoperit pasiunea”

12:50, 08.02.2024 - Relația tenismenului italian Matteo Berrettini (27 de ani) cu frumoasa prezentatoare TV Melissa Satta (38 de ani) pare sa se fi incheiat. In timp ce Matteo se antreneaza in Monte Carlo (Monaco) pentru revenirea pe terenul de tenis dupa accidentarea suferita in luna august a anului trecut la US Open,…


Ce parere ai despre aceasta stire?