Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„8 ore pentru o cauză bună Braşov 2015” (Social)

Publicat:

Grupul de initiativa pentru , impreuna cu un grup de voluntari organizeaza, pentru al 2-lea an consecutiv „8 ore peste program pentru o cauza buna”, o seara de lucru pentru profesionisti din diverse ­domenii. Pe 27 martie 2015, voluntari specializati in marketing, comunicare, vanzari, resurse umane sau management vor rezolva temele propuse de 5 organizatii non-profit din Brasov.Impartiti pe echipe, profesionistii vor lucra 8 ore ­pentru a gasi solutii la problemele identificate de catre...

Citeste articolul mai departe pe www.brasovultau.ro…  

Sursa articol: www.brasovultau.ro


Stiri pe aceeasi tema

SUA avertizeaza Raiffeisen Bank ca ii taie accesul la sistemul financiar american din cauza legaturilor cu Rusia

17:35, 15.05.2024 - Grupul bancar austriac Raiffeisen Bank International a fost avertizat, in scris, de Trezoreria SUA ca accesul sau la sistemul financiar american ar putea fi oprit din cauza afacerilor cu Rusia, a dezvaluit pentru Reuters o sursa care a avut acces la corespondenta bancii austriece, noteaza REUTERS. Potrivit…

Un chirurg de la Institutul Oncologic, cercetat pentru ucidere din culpa. O pacienta a decedat din cauza unei comprese uitate in abdomen VIDEO

14:20, 15.05.2024 - Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din Targoviște, sub conducerea unui procuror de la Parchetul de pe langa Judecatoria Targoviște, au efectuat miercuri, 15 mai, doua percheziții Institutul Oncologic București și alta la domiciliul unui medic chirurg din Voluntari.

Reuters: SUA au amenințat Raiffeisen Bank ca ii taie accesul la dolari din cauza afacerilor din Rusia

11:41, 15.05.2024 - Grupul bancar austriac Raiffeisen Bank International a fost avertizat, in scris, de Trezoreria SUA ca accesul sau la sistemul financiar american ar putea fi oprit din cauza afacerilor cu Rusia, a dezvaluit pentru Reuters o sursa care a avut acces la corespondenta bancii austriece, relateaza Agerpres.

Ședința tensionata a coaliției. Liberalii și social-democrații, discuții aprinse din cauza candidatului la prezidențiale. S-au incalcat unele ințelegeri (surse)

10:30, 13.05.2024 - Este ședința tensionata la Guvern. PSD șin PNL s-au reunit pentru prima ședința de coalție de la inceputul campaniei electorale.Intalnirea are loc in contextul unor tensiuni mari intre liderii celor doua partide.

Pierderi de 7 miliarde de dolari pentru Gazprom, din cauza razboiului din Ucraina

18:41, 02.05.2024 - Grupul rus Gazprom a raportat joi pierderi nete de 6,9 miliarde de dolari in 2023, comparativ cu un profit net de 15,2 miliarde de dolari in 2022. Vanzarile sale de gaze spre Europa s-au redus la jumatate.

Grup Servicii Petroliere Shipyard, Grup Servicii Petroliere Catering, SPG Medical Emergencies si Gino Impex, vizate de cereri de insolventa!

17:05, 17.03.2024 - SC Grup Servicii Petroliere Shipyard SRL a fost infiintata in anul 2023, are sediul social in Voluntari, judetul Ilfov, se ocupa de fabricarea de constructii metalice si parti componente ale structurilor metalice. Asociati in firma sunt: GSP Holding SA, din Luxemburg, cu 99,944285 din capitalul social,…

Profitul gigantului saudit Aramco a scazut cu 25% anul trecut din cauza ieftinirii petrolului

11:35, 10.03.2024 - Grupul petrolier saudit Aramco a raportat duminica o scadere de 24,7% a profitului net in 2023, comparativ cu 2022, pe fondul scaderii pretului titeiului si diminuarii productiei, transmite AFP.

Scandal in coaliție din cauza primarilor traseiști. Nica: „In PSD nu poți avea incredere”. Zetea: Hai sa lasam ipocrizia de-o parte”

15:11, 25.02.2024 - De la colegi de Coaliție la rivali, cand vine vorba de candidați, nu este decat un pas. Social-democrații din Timiș au anunțat ca mai mulți primari și viceprimari liberali vor candida sub sigla PSD anul acesta. Un scenariu intalnit și in alte județe. In timp ce liberalii sunt nemulțumiți și nu se feresc…


Ce parere ai despre aceasta stire?