Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

3 zodii femei care au orice bărbat la picioarele lor. Sunt experte în arta manipulării

Publicat:

Femeile scot toate armele din dotare atunci cand vor sa cucereasca un barbat. Unele pot chiar sa posteze in ceea ce nu sunt in momentul in care vor sa-l obtina si sa-l atraga in capcana. Iata care sunt zodiile la care trebuie sa aveti cateva semne de intrebare!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

A batut un barbat cu pumnii și picioarele pana i-a luat viața: Un tanar din Briceni, condamant la 9 ani de pușcarie

09:50, 11.04.2024 - Un tanar de 25 de ani a fost condamnat la 9 ani de pușcarie, dupa ce acesta a fost recunoscut vinovat de vatamare intenționata grava a integritații corporale, care a dus la decesul unui barbat de 50 de ani.

Harțuire: Un barbat s-a urcat pe capota mașinii fostei iubite și a lovit parbrizul cu picioarele

19:21, 13.03.2024 - Un barbat in varsta de 36 de ani este cercetat pentru ca și-a harțuit fosta iubita, o femeie de 50 de ani. S-a urcat pe capota mașinii acesteia și a lovit parbrizul cu picioarele, incercand sa sparga geamurile și amenințand-o cu moartea.

ZIUA LIVE: O femeie trebuie sa lupte mai mult decat un barbat pentru a ocupa un post important in politica?

13:00, 07.03.2024 - 8 Martie este ziua in care femeile sunt recunoscute pentru realizarile lor, fara a tine cont de diferentele nationale, etnice, lingvistice, culturale, economice sau politice.Este o zi in care trebuie sa privim cu mai mare atentie problemele cu care se confrunta femeile din Romania.Invitata editiei este…

Caz șocant: Un barbat din SUA și-a taiat intenționat picioarele ca sa incaseze bani de la asigurari

13:35, 26.02.2024 - Un barbat din Missouri, SUA, a platit o persoana care sa-i taie ambele picioarele și a simulat un accident de tractor, ca sa poate cere bani de la asigurari. Dar i-au scapat din vedere cateva detalii care, pana la urma, l-au dat de gol, scrie digi24.ro .

Un barbat și-a taiat intenționat picioarele, ca sa incaseze bani de la asigurari

12:25, 26.02.2024 - Un barbat din Missouri, SUA, a platit o persoana care sa-i taie ambele picioarele și a simulat un accident de tractor, ca sa poate cere bani de la asigurari. Dar i-au scapat din vedere cateva detalii care, pana la urma, l-au dat de gol.

Și-a rupt picioarele in disperarea de a opri un inceput de incendiu la coșul de fum al casei

18:05, 20.02.2024 - Un barbat din Șaru Dornei a suferit leziuni grave, fracturi la ambele picioare, dupa ce a cazut de pe acoperișul casei, unde se urcase in graba dupa ce a observat scantei in zona acoperișului.Luni seara, in jurul orei 20.30, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizata prin 112 ca un barbat ...

Și-a rupt picioarele in disperarea de a opri un inceput la incendiu la coșul de fum al casei

15:05, 20.02.2024 - Un barbat din Șaru Dornei a suferit leziuni grave, fracturi la ambele picioare, dupa ce a cazut de pe acoperișul casei, unde se urcase in graba dupa ce a observat scantei in zona acoperișului.Luni seara, in jurul orei 20.30, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizata prin 112 ca un barbat ...


Ce parere ai despre aceasta stire?