Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

3 motive pentru care viaţa părinţilor cu mai mulţi copii este mai uşoară decât a celor care au o singură odraslă

Publicat:

, blogger pe portalul dedicat femeilor „”, este mama a patru copii si, desi cunoscutii o lauda pentru curajul de a tine in frau patru odrasle, femeia spune ca, de fapt, sa fii parintele unui singur copil este mult mai dificil.    „Recent, ai mei s-au oferit sa le primeasca pe cele trei fete mai mari in vizita peste noapte, asa ca eu si sotul meu am ramas acasa si ne-am odihnit, cu cel de-al patrulea copil. Doar ca atunci cand spun «odihnit» vreau sa spun ca nu ne-am relaxat absolut deloc. Probabil credeti ca, logic vorbind, ne-a fost mai usor sa avem doar un copil…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cu inima au salvat o… inima! Ingerii pazitori iți vin acasa, la 6 dimineața și iți salveaza viața. Au și nume…

15:55, 11.05.2024 - Este o poveste de viața, chiar de viața, o viața care a fost la cateva momente de a i se rupe firul, acel fir atat... The post Cu inima au salvat o… inima! Ingerii pazitori iți vin acasa, la 6 dimineața și iți salveaza viața. Au și nume… appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Un tanar artist plastic vrea sa schimbe fața orașului natal. ”Am o viziune unica de a transforma Romanul intr-un loc frumos”

16:15, 26.04.2024 - ■ Lucian Constantin Simion este absolvent al Universitații Naționale de Arte și Desing ”George Enescu” din Iași ■ inca din studenție a participat la expoziții colective și are in portofoliu numeroase sculpturi ■ se gandește la un proiect de anvergura – picturi murale pe cladiri din Roman ■ Recent mi-a…

Cele 9 motive date de un nutriționist pentru a manca sanatos. „Eliminați inutilul din viața“

08:15, 09.04.2024 - Nutriționista aradeana Luminița Catana dezvaluie pentru „Adevarul” care sunt cele 9 motive pentru a ne schimba modul de viața și a fi mai sanatoși. Cel mai bucuros de schimbare va fi sistemul digestiv.

Cum a ajuns economia Romaniei sa depinda de jocul lui Mugur Isarescu la BNR: vrea sa-i faca viața ușoara lui Marcel Ciolacu la alegeri sau nu?

08:20, 03.04.2024 - Masura performanțelor unei economii este data nu doar prin prisma efectelor microeconomice, adica investiții și profituri mai mari pentru firme, respectiv salarii și venituri mai mari pentru populație, ci și prin prisma efectelor macroeconomice.

Dan Bittman a decis ce vrea de la viața sa personala: ”Vreau o doamna trecuta de 70 de ani, cu yacht”

14:00, 01.04.2024 - Dan Bittman a dat de ințeles ca intenționeaza sa inchida capitolul carierei de burlac și sa se concentreze acum pe alte aspecte ale vieții sale.”Vreau o doamna trecuta de 70 de ani. Sa fie miliardara, nu milionara și sa-și doreasca sa-și petreaca viața cu mine. Și sa aiba un yacht și proprietați in…

Petreceri organizate acasa – transforma ocaziile speciale in evenimente de neuitat!

14:45, 23.03.2024 - Pentru a marca momentele importante din viata ta, poti organiza acasa petreceri in care eleganta si bucuria se impletesc armonios cu decorarea spatiului si a meselor. Gazduind aceste sarbatori acasa, vei adauga o nota personala si intima ocaziei speciale din viata ta. Fie ca este vorba despre o aniversare,…

Bancnota care se vinde cu 45.000 de lei! Daca o ai acasa, te poți imbogați / FOTO

15:00, 26.02.2024 - Colecționarea și vanzarea de bancnote și monede vechi devin tot mai populare in randul romanilor, iar oportunitațile de investiție in acest domeniu capata amploare. Recent, un anunț privind vanzarea unei bancnote de 1.000 de lei cu o suma spectaculoasa de 45.000 de lei a captat atenția.


Ce parere ai despre aceasta stire?