Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

3 metode inovatoare de a găti mâncarea la fel de delicios, dar cu mai puține grăsimi

Publicat:

Fie ca vrei sa adopți un stil de viața mai sanatos sau ți-ai propus sa revii la o forma fizica de invidiat, renunțarea la grasimile din alimentație este una dintre cele mai bune metode pentru a-ți atinge obiectivele. Deși exista mitul ca mancarea nu este la fel de gustoasa fara puțina grasime, vei descoperi ca alimentele nu iși pierd savoarea, daca știi sa le prepari corect. Iata cateva tehnici prin care poți gati mancare la fel de buna, dar mult mai sanatoasa, cu puține calorii și saraca in grasimi:   Gatitul la abur, ideal pentru a pastra nutrienții din alimente Gatitul la aburi are numeroase…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

In spitalul in care Dominic Fritz face “vizite de lucru”, alimentele sunt pastrate intr-un beci murdar și plin de igrasie, iar mancarea gatita este livrata in stilul “las’ ca merge și-așa”

14:26, 30.04.2024 - In spitalul in care Dominic Fritz face “vizite de lucru”, alimentele sunt pastrate intr-un beci murdar și plin de igrasie, iar mancarea gatita este livrata in stilul “las’ ca merge și-așa”

Cel mai bun stufat de miel. Greșeala pe care sa nu o faci cand il prepari - Secretul bucatarilor

10:55, 25.04.2024 -   Trebuie sa fim atenți la modul de preparare, la cantitați și la combinațiile cu alte alimente fiindca este o carne destul de greu de digerat, fara fibre. Are cam 280-300 de kcal la 100 de grame. Chiar daca este bogata in fier și proteine ușor digerabile, carnea de miel nu este recomandata tuturor.…

Substanța care ar putea explica explozia de cancere și tumori la tineri: Se gasește din plin in carnea roșie și zahar

22:40, 19.04.2024 - Oamenii de știința cred ca au descoperit o veriga lipsa intre modul in care consumul de junk food crește riscul de cancer. Un studiu recent  a descoperit ca substanțele chimice produse atunci cand se consuma junk food cresc riscul de cancer. Alimentele nesanatoase, precum carnea roșie și zaharul, ar…

Drobul, o delicatesa nelipsita de pe masa de Paște. Ce sa pui in compoziție, ca sa nu se sfarame: secretul gospodinelor desavarșite

08:36, 19.04.2024 - Ce sa pui in drob ca sa nu se mai sfarame! Ingrediente: maruntaie de miel (ficat, plamani, inima si rinichi), 1 prapur de miel, ½ kg ficat de pui, ½ kg carne macra de pui sau de vita, 3 legaturi ceapa verde, 3 legaturi marar, 3 legaturi patrunjel, 4-5 oua , 2 legaturi usturoi, 2-3 oua fierte tari, 1…

Cum sa iți organizezi bucataria: descopera metode eficiente pe care sa le pui in practica

16:30, 09.04.2024 - Imagineaza-ți o bucatarie in care gasești fiecare ustensila sau ingredient intr-o clipa, fara sa fii nevoit sa cauți prin haosul de pe blatul de lucru sau din dulapuri. Daca fiecare obiect este aranjat și etichetat, vei simți cum spațiul se deschide și vei avea astfel mai mult loc pentru a te mișca…

Retete cu organe de porc, vita, miel, pasare

09:05, 04.04.2024 - Una dintre cele mai consumate mancaruri tradiționale de la noi este tochitura cu organe. O mancare in care se adauga organe de pasare ori animal pentru un gust cu adevarat delicios. Mai jos iți prezentam ce rețete de organe poți incerca și tu acasa.Daca iți place sa consumi rinichi de porc, ficat de…

Retete cu purcel de lapte

14:26, 11.03.2024 - Rețete cu purcel de lapte se prepara adesea la ocazii speciale. Carnea de purcel de lapte este adesea folosita in bucataria tradiționala pentru diverse preparate, fiind apreciata pentru gustul sau delicat și textura sa frageda. Iata unele dintre cele mai apreciate rețete cu purcel de lapte.Ce inseamna…

Retete de pui chinezesc

09:05, 07.03.2024 - Mancarea chinezeasca se poate gati foarte ușor acasa, iar la baza stau cateva ingrediente simple și arome care sa completeze gustul perfect al preparatului. Iata care sunt cele mai iubite rețete de pui chinezesc.Iți recomandam cele mai gustoase și ușor de pregatit rețete de pui chinezesc. Arome specifice…


Ce parere ai despre aceasta stire?