Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

27 ianuarie - Ziua prajiturilor cu ciocolata. Iata o reteta rapida de briose cu Nutella

Publicat:

27 ianuarie este ziua care sarbatoreste prajitura cu ciocolata Desertul perfect trebuie sa contina ciocolata, caci este desertul preferat al oricarei persoane. Astazi, cu acest prilej, am ales sa prezentam o reteta rapida si delicioasa de briose cu Nutella, pentru un gust intens si perfect de ciocolata.Pentru aprox. 12 briose delicioase avem nevoie de urmatoarele: 250 g faina 150 g zahar 60 ml ulei 180 ml lapte 1 ou 1 plic praf de copt 1 fiola esenta de vanilie nutella zahar pudraAmestecam intr ...

Citeste articolul mai departe pe ziuaconstanta.ro…  

Sursa articol: ziuaconstanta.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de salata de fasole verde cu iaurt și usturoi. Un preparat perfect pentru acest sezon

11:15, 10.05.2024 - Pentru a te bucura de un preparat perfect pentru acest sezon al anului, atunci gatește rețeta de salata de fasole verde cu iaurt și usturoi. Este un preparat care va reuși sa te surprinda placut și cu siguranța il vei gati mai des. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de tarta cu smochine. Desertul perfect cu care sa-ți surprinzi invitații

23:01, 06.05.2024 - Dulciurile sunt iubite de toata lumea, mai ales daca sunt pregatite in casa cu multa dragoste și dedicare. Tarta cu smochine se gatește simplu și nu are nevoie de multa dedicare, iar rezultatul final va fi unul foarte gustos și vei reuși sa-i impresionezi pe cei din jur.

Desertul perfect. Rețeta de Pasca fara aluat, rapida și delicioasa.

09:36, 18.04.2024 - Pasca este produsul care nu poate lipsi de pe masa de Paști. Rețeta de pasca fara aluat, ideala dupa perioada de post, poate fi desertul perfect! Se prepara rapid, iar rezultatul este delicios.

Rețeta de brioșe cu nuci. Desertul care iți va incanta papilele gustative in postul Paștelui

07:55, 27.03.2024 - Ne aflam in postul Paștelui, cel mai greu din an, iar din acest motiv ne-am pregatit sa-ți prezentam cea mai simpla rețeta de brioșe cu nuci. Este desertul care iți va incanta papilele gustative in aceasta perioada din an. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețete de prajituri și dulciuri cu banane

21:26, 09.03.2024 - Bananele sunt unele dintre cele mai populare fructe exotice de pe plaiurile mioritice și sunt consumate de multe persoane chiar mai des decat sunt fructele autohtone. Ele se pot manca crude, insa pot fi incluse și intr-o mulțime de rețete de prajituri și dulciuri absolut delicioase. Iata unele dintre…

Rețeta de clatite fara zahar, cu banane. Sunt pufoase și au o aroma delicioasa

13:15, 19.02.2024 - Clatitele sunt gatite in intreaga lume și sunt unul dintre deserturile rapide și delicioase potrivite in zilele in care nu ai foarte mult timp la dispoziție. In cazul in care vrei sa te bucuri de acest preparat, fara sa te ingrași, iata cum sa il gatești fara zahar.

Rețeta de crema de zahar ars cu portocale. Desertul rapid cu care ii vei impresiona pe cei dragi

21:10, 18.02.2024 - Daca ești in cautarea unui desert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi de Dragobete, noi iți propunem rețeta de crema de zahar ars cu portocale. Iata cum se prepara acest desert rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de cei dragi in orice moment al zilei!

Rețeta de tarta cu caramel. Desertul pe care sa-l pregatești de Valentine's Day

09:35, 13.02.2024 - Daca vrei sa-ți surprinzi persoana iubita cu un desert delicios de Valentine's Day, atunci pregatește tarta cu caramel. Este un preparat delicios. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!


Ce parere ai despre aceasta stire?