Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

230 de milioane de copii din intreaga lume nu au certificat de nastere

Publicat:

Aproximativ 230 de milioane de copii din intreaga lume, cu varsta sub cinci ani, nu au fost inregistrati la nastere, se arata intr-un raport intocmit recent de UNICEF.
Drept urmare, acestia nu pot beneficia de anumite programe guvernamentale, de servicii medicale si nu pot fi inscrisi la scoala, relateaza gandul.info, care citeaza Time.
, trei din patru bebelusi veniti pe lume anul trecut nu au fost inregistrati, iar in Yemen, rata este de patru din cinci. Mai mult, in Somalia, 97% dintre nou-nascutii din anul 2012 nu exista in mod oficial.
Global, doar 60% dintre…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lista localitaților unde se poate obține certificat de naștere sau deces in format digital

07:05, 15.05.2024 - Lista localitaților unde se poate obține certificat de naștere sau deces in format digital Continue reading Lista localitaților unde se poate obține certificat de naștere sau deces in format digital at Tabu.

Primul certificat de nastere emis digital, semnat de Primarul Municipiului Campia Turzii

19:45, 14.05.2024 - ???????????????????????????? ???????????????????????????????????????? ???????? ????????ș???????????????? ???????????????? ????????????????????????????, ???????????????????????? ???????? ???????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????? ????a???????????????? ????????????????????????…

DISPERARE? Boc anunța un moment istoric: S-a emis primul certificat de naștere semnat electronic / Istoric era sa avem Centura Metropolitana!!!

21:31, 08.05.2024 - Primul certificat de naștere semnat electronic a fost eliberat miercuri de Serviciul de Stare Civila din Cluj-Napoca, a anunțat primarul Emil Boc, intr-o campanie disperata de imagine. Printr-un proiect cu finanțare europeana, Serviciul Stare civila din municipiul Cluj-Napoca permite de acum intocmirea…

Raportul global Kaspersky arata ca violența digitala a crescut

17:46, 03.04.2024 - Cel mai recent raport Kaspersky State of Stalkerware 2023 dezvaluie ca aproape 31.000 de utilizatori de telefonie mobila din intreaga lume au fost supuși stalkerware-ului, un software de supraveghere clandestin utilizat de agresorii domestici pentru a-și monitoriza victimele. Dar nu doar software-ul…

Mama lui Alex Bodi și-a sarbatorit ziua de naștere! Afaceristul a petrecut alaturi de intreaga familie / FOTO

10:41, 22.03.2024 - Zi de sarbatoare in familia lui Alex Bodi! Mama lui și-a aniversat ziua de naștere, in urma cu puțin timp. Afaceristul i-a fost alaturi familiei sale in cele mai importante momente și s-a afișat alaturi de cei mai importanți oameni din viața lui. Iata cum arata mama lui Alex Bodi!

Finlanda se baricadeaza: fara azilanți din Rusia!

14:06, 17.03.2024 - Guvernul finlandez a anunțat planuri pentru adoptarea unei legislații temporare menite sa permita autoritaților de frontiera sa previna intrarea solicitanților de azil care incearca sa intre in țara din Rusia. Aceasta decizie vine in contextul inchiderii tuturor punctelor de trecere de-a lungul frontierei…


Ce parere ai despre aceasta stire?