Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

2021, anul dezbinării și dezamăgirii

Publicat:

A fost un an plin de tulburari și inegalitați, atacuri asupra democrației – insurecția de la Capitoliul SUA – neincrederea europenilor in proprii aleși, dezinformarea, polarizarea vaccinarii și o pandemie care a maturat globul. Au murit milioane de oameni, dar vaccinarea in sine a devenit cauza animozitații, punand pe cei vaccinați și nevaccinați unul impotriva […] The post 2021, anul dezbinarii și dezamagirii first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Premiantii lui Joe Biden. Cine a primit „Medalia Libertatii”

08:36, 04.05.2024 - Presedintele Joe Biden a acordat vineri cea mai inalta distinctie civila americana unui numar de 19 personalitati, printre care s-au regasit nume importante din Partidul Democrat, in cadrul unei ceremonii cu pronuntat iz politic, asupra careia a planat umbra rivalului sau, Donald Trump, transmite AFP,…

America, pe panta unui declin potențial catastrofal pe fondul dezbinarii extreme

14:50, 29.04.2024 - SUA s-ar putea indrepta catre acel gen de declin din care s-a dovedit de-a lungul istoriei ca puține mari puteri au mai reușit sa-și revina, și aceasta nu este nicio concluzie sumbra a susținatorilor dreptei MAGA și niciun mesaj politic al progresiștilor de stanga, scrie jurnalistul David Ignatius.

Muzeul Luvru vrea sa mute Mona Lisa la subsol: „Ar putea pune capat dezamagirii publicului”

15:20, 27.04.2024 - Celebra „Mona Lisa” a lui Leonardo da Vinci ar putea fi mutata la subsol. Directorul Muzeului Luvru, Laurence des Cars, spune ca motivul este tocmai dezamagirea turiștilor care nu o pot admira cum trebuie, scrie The Telegraph, preluat de News.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?