Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

12 idei de omlete

Publicat:

Ca sa fim cinstiți, omleta pentru pranz este pentru mulți cam cum sunt pastele la cina: cand nu știm ce sa facem de mancare sau nu avem prea mult timp la dispoziție, sunt salvatoare. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa fie și banale!

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Secretul celei mai bune omlete. Trucul sa iasa mai buna ca oricand, nu va fi deloc uscata

10:35, 19.02.2022 - Micul dejun este una din cele mai importante mese ale zilei, iar majoritatea oamenilor au grija ce servesc. Unii și-au facut un adevarat ritual pentru aceasta activitate și obișnuiesc sa manance in liniște, alaturi de familie, cele mai bune bucate. O mare parte din ei prefera combinațiile sarate, iar…

Milioane de omlete s-au dus pe apa sambetei

23:56, 10.01.2019 - De cand Teleormanul a devenit pepiniera de nadejde a PSD, dand țarii un președinte de Camera, un prim ministru și un ministru de Interne, orice eveniment petrecut in județul lui Darie și al lui Moromete devine știre naționala. Așa s-a intamplat și cu ouale contaminate cu Fipronil la o ferma din Draganești…

Cinci retete de omlete delicioase. Detaliul care face mereu diferenta

06:25, 09.05.2018 - Omletele au o serie de avantaje in raport cu alte preparate: se prepara usor, sunt delicioase si pot fi combinate cu aproape orice alte alimente. In plus, se pot gati oricand, iar ingredientele nu sunt dintre cele mai scumpe.

Cum putem imbunatați gustul unei omlete, pentru un mic dejun plin de savoare și culoare! Jamie Oliver ne propune omleta cu branza, salata de roșii și sos chili.

11:43, 06.02.2018 - Te-ai saturat de gustul rețetei clasice de omleta? Jamie Oliver ne propune sa testam gustul omletei cu branza, asezonata cu sos chili și salata de roșii. O nebunie-n farfurie, de arome și culori!

Omlete congelate au fost retrase de la vanzare in Italia

00:08, 22.08.2017 - Un lot de omlete congelate germane avand urme de insecticid fipronil a fost retras din circuitul comercial la Milano (nordul Italiei), a facut cunoscut un responsabil regional, iar in doua firme italiene au fost gasite oua contaminate, transmite AFP.

Scandalul oualor contaminate ajunge si in Italia: Un lot de omlete congelate, retrase din magazine

23:32, 21.08.2017 - Un lot de omlete congelate germane având urme de insecticid fipronil a fost retras din circuitul comercial la Milano (nordul Italiei), a facut cunoscut un responsabil regional, iar în doua firme italiene au fost gasite oua contaminate, transmite AFP.

Oua contaminate, scandalul ia amploare. Omlete congelate, retrase de la vanzare

23:28, 21.08.2017 - Omletele proveneau de la grupul german Kagerr si au fost distribuite in Italia de alt grup, a informat luni seara presa italiana un responsabil din regiunea Lombardia, noteaza Agerpres. El a precizat ca 127 de esantioane din acest lot contaminat au fost retrase de pe piata, dar alte 117 au fost deja…

Cuvinte cheie:

omlete

Ce parere ai despre aceasta stire?