Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

100 de oameni au murit in urma cutremurelor de ieri din Afganistan

Publicat:

100 de oameni au murit in urma cutremurelor de ieri din putin 100 de oameni au murit in urma unei alunecari de teren care a avut loc intr-o zona izolata din nordul Afganistanului. Alunecarea de teren s-a produs in urma celor doua cutremure care au lovit tara in cursul zilei de ieri.
Seismele au disclocat mai multi bolovani imensi de pe creasta unui munte din districtul Burka, La baza muntelui se afla un sat, iar oamenii au fost pur si simplu strivit in casele lor, majoritatea facute din chirpici. 
Doua buldozere lucreaza pentru recuperarea cadavrelor, dar va fi…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un agricultor a murit strivit de propriul tractor

15:56, 07.06.2024 - Un barbat, de 73 de ani, din comuna Bistrita Bargaului, a murit, joi seara, dupa ce s-a rasturnat cu tractorul pe un teren din extravilanul localitatii, a transmis IPJ Bistrita-Nasaud. „Astazi, 6 iunie, politistii Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Bargaului au fost sesizati prin SNUAU 112 ca in locul…

Sute de oameni au murit in urma unei alunecari de teren in Papua Noua Guinee

11:30, 24.05.2024 - Peste 100 de persoane ar fi murit intr-o alunecare de teren care s-a produs vineri intr-o zona izolata din Papua Noua Guinee, a anuntat televiziunea ABC din Australia. Alunecarea de teren ar fi lovit satul Kaokalam din provincia Enga, la aproximativ 600 de kilometri nord-vest de capitala Port Moresby,…

Alunecari de teren in Papua Noua Guinee: Cel puțin 100 de persoane au murit

09:05, 24.05.2024 - Peste 100 de persoane ar fi murit intr-o alunecare de teren care s-a produs vineri intr-o zona izolata din Papua Noua Guinee, a anuntat televiziunea ABC din Australia, relateaza Associated Press, potrivit news.ro.

Peste 100 de oameni au murit in urma unei alunecari de teren in Papua Noua Guinee

08:45, 24.05.2024 - Peste 100 de persoane ar fi murit intr-o alunecare de teren care s-a produs vineri intr-o zona izolata din Papua Noua Guinee, a anuntat televiziunea ABC din Australia, citata de Associated Press și News.ro.

Inundații catastrofale in lume. Sute de oameni au murit

09:41, 15.05.2024 - Sute de morți și mii de case devastate dupa inundațiiDezastrele fara precedent cauzate de incalzirea globala, sunt deja o realitate. Numarul persoanelor decedate in inundațiile din Indonezia sau Brazilia crește alarmant, iar mii de locuințe au fost devastate.N-au trecut nici doua saptamani de cand furtunile…

Locuitorii de pe strada Uliului afectați de alunecarea de teren, in ședința extraordinara de la Primarie

15:30, 29.04.2024 - Vineri seara, o alunecare de teren s-a produs pe strada Uliului din municipiul Cluj-Napoca, accesul auto fiind inchis pe strada afectata. Localnicii au intrat in Sala de sticla a Primariei in timpul ședinței extraordinare.

Misterul cutremurelor insoțite de bubuituri din Braila. Locuitorii au trecut prin clipe de coșmar: ”Se poate auzi...”

16:40, 08.04.2024 - Locuitorii din Braila au trait clipe de coșmar, in urma cu puțin timp, din cauza unui val de cutremure insoțite de bubuituri. Seismele sunt neașteptate pentru aceasta zona din țara, motiv pentru care un specialist a explicat cum s-a produs totul și de unde ar fi venit zgomotele.

(AUDIO) Iași: O persoana a murit, in urma unei alunecari de teren

13:35, 01.04.2024 - O persoana a murit in urma unei alunecari de teren care a avut loc, astazi, in localitatea Cotnari din județul Iași. In urma incidentului, au rezultat doua victime, pentru una dintre acestea fiind inregistrat decesul. Purtatorul de cuvant de la ISU Iași, George Onofreiasa: Primele echipaje sosite la…


Ce parere ai despre aceasta stire?