Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

09:25, 15.11.2016

CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE 2016: Cine câştigă concursul bucătarilor. SURPRIZĂ URIAŞĂ în FINALA CHEFI LA CUŢITE

CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE 2016: Au mai rămas doar doi concurenți! Și-au scos cuțitele și luptă în marea finală „Chefi la cuțite"! „Bă, ești bolnav?! Ce farfurii, fratello!" Cei trei chefi rămân fără cuvinte! „De…




03:53, 15.11.2016

Ba, esti bolnav?! Ce farfurii, fratello!: Au fost stabiliti finalistii concursului Chefi la cutite

Prima farfurie, Saint Jacques. A doua, ton rosu cu legume A treia este un rulou de salau, iar a patra are un cotlet de miel. Ultima dar nu cea din urma: Saint Jacques cu caracatita Cinci farfurii, cinci concurenti,…




17:09, 26.10.2016

„Al tău, Floricel” Chef Dumitrescu i-a dat șah mat lui Bontea cu această rețetă! O poți prepara chiar la tine în bucătărie!

Ultima confruntare culinară de la „Chefi la cuțite” a născut un război între chefi. Bontea l-a criticat pe Dumitrescu pentru rețeta de Saint Jacques, așa că „Floricel” i-a servit-o lui Bontea!




00:12, 24.09.2016

Savoare de lux: S-a deschis Le Vivier, singurul Oyster Bar din Romania

Iti lasa gura apa numai gandindu-te la stridiile savuroase servite in tavernele si restaurantele din Franta? De acum nu va mai trebui sa suspini numarand lunile pana la urmatoarea vacanta, pentru ca in Bucuresti…




14:03, 20.09.2016

In Bucuresti s-a deschis primul restaurant specializat in fructe de mare, dupa o investitie de 250.000 euro

vezi galeria Bucurestiul are de anul acesta primul restaurant specializat in fructe de mare, Le Vivier, deschis in urma unei investitii de 250.000 euro. Iata cum arata localul si cat costa un meniu in primul oyster…




21:22, 11.04.2016

„Sus mâinile, predați-vă”! De la tensiune, sabotaj și replici acide, prima bătălie a fost aprigă și le-a avut pe toate!

 A venit momentul mult așteptat! A început războiul! Cele trei echipe și-au ales preparatul și au început să gătească! Fiecare chef s-a plimbat atent printre membrii echipei sale și a dat indicații…




21:53, 15.03.2016

„Am venit aici ca să vă iau banii. Și poate îmi plătesc și întreținerea”! Plin de încredere, Ionuț i-a enervat pe chefi!

 Mihalașcu Ionuț a venit la &"Chefi la cuțite&" pentru a demonstra că are tot ce îi trebuie pentru a deveni un bucătar adevărat. &"Am venit aici ca să vă iau banii. Și poate îmi plătesc și întreținerea&"…




16:23, 30.11.2015

Participanţii la COP21 vor savura meniuri delicioase pregătite de cei mai buni bucătari francezi

Un "meniu pentru excelenţa ambientală şi gastronomică franceză (...) dar deloc ostentativ", a afirmat  Ministrul francez de Externe şi preşedintele celei de-a 21-a conferinţe a ONU privind clima - COP21, prezentând…




12:05, 23.12.2014

INTERVIU Tavi Oprea, câştigător „Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor“: „Nu pot să uit niciodată prima mea mâncare“

„Adevărul“: Te aşteptai să câştigi marele premiu? Tavi Oprea: Sincer nu mă aşteptam la nimic când am intrat în această competiţie, însă odată ajuns la jacheta neagră speram lucrul acesta. Mi-am spus că trebuie…




16:40, 01.12.2014

E imoral sa mancati la restaurantul Prime de la Radisson!

Am revenit la Prime dupa aproape patru ani si mi-a parut rau, pentru ca am lasat acolo aproape 1.000 de lei pentru doua persoane, ca sa mananc niste carne cu cartofi prajiti, sa beau vin romanesc la pahar, si sa…




11:33, 25.05.2014

Lora A CREAT PROBLEME la "Junior Chef"

Într-un decor de basm, conacul Manasia, semifinaliştii fac trei echipe şi se întrec în preparate originale, inspirate din bucătăria europeană – echipa Prinţesei Polonic, orientală – echipa lui Vizante, dar şi din…




07:21, 25.07.2013

VIDEO Catastrofa feroviara din Spania. Trenul deraiat a depasit viteza legala cu 100 de km/ora (presa)

Presa spaniola mentioneaza joi ca viteza excesiva este printre principalele cauze ale accidentului de tren care a ucis cel putin 60 de persoane miercuri seara, la Saint-Jacques de Compostela, in nord-vestul tarii.…




14:44, 05.07.2013

VINERI 15 VIDEO! Reţetă italiană: risotto cu scoici Saint Jacques şi Proseco! Delicios!

Reţetă italiene Mauro Massimo, chef la elegantul restaurant Jackie O, a fost extrem de inspirat şi a pregătit, special pentru noi, un risotto înnobilat cu scoici Sain Jacques şi aromat cu un strop de Proseco. Massimo…




18:12, 29.04.2013

Chef Joseph Hadad a lansat restaurantul Joseph

Unul dintre cei mai renumiti chefs din Romania, chef Joseph Hadad, a lansat aseara, in cadrul unui eveniment special, primul restaurant ce ii poarta numele.  Joseph, noul restaurant cu specific mediteranean-frantuzesc,…




13:14, 19.04.2013

Giovanni Piselli a gãtit din nou pentru juraţii Top Chef

scoici Saint Jacques pentru Nicolai, un desert cu ciocolatã pentru Tudor şi un fois gras pentru Joseph. Pentru cã s-a autodeclarat cel mai mare fan Top Chef, Rãzvan şi-a asumat rolul de jurat şi a comentat despre…




14:38, 14.04.2013

Omagiu Papei Ioan Paul al II-lea: cea mai mare statuie a sa, inaugurată în Polonia

Cea mai mare statuie din lume a Papei Ioan Paul al II-lea a fost inaugurată sâmbătă în localitatea Czestochowa, un oraş din sudul Poloniei şi un loc important de pelerinaj pentru catolici, relatează AFP. În timpul…




14:06, 27.03.2013

Mihai Toader unul dintre cei 24 finalişti din Bucătăria MasterChef

Cugireanul de 23 de ani, Mihai Toader a reuşit să-i impresioneze pe juraţii de la MasterChef prin talentul său culinar. Dacă în primă fază tânărul şi-a arătat talentul gătind o porţie de scoici “Saint Jacques” cu…




12:28, 20.03.2013

Jurații de la MasterChef România au fost uimiți de talentul cugireanului Mihai Toader

Mihai Toader are 23 de ani și locuiește în Cugir. El a reușit să îi impresioneze pe jurații de la emisiunea concurs MasterChef de la Pro Tv cu talentul și determinarea sa – și bineînțeles cu o porție de scoici…




12:24, 20.03.2013

Video: „Cred că leșin”. Mihai Toader, un tânăr din Cugir, a primit șorțul MasterChef

Cugireanul Mihai Toader s-a aflat, marți seara, în fața juraților de la MasterChef iar prestația sa nu a fost deloc lipsită de emoții. A venit pregătit cu scoici Saint-Jacques, insă a pierdut ceva timp până a aranjat…




12:12, 20.03.2013

VIDEO: Cugireanul Mihai Toader i-a uimit pe jurații de la MasterChef, cu talentul său!

Mihai Toader are 23 de ani și locuiește în Cugir. El a reușit să îi impresioneze pe jurații de la emisiunea concurs MasterChef de la Pro Tv cu talentul și determinarea sa - și bineînțeles cu o porție de scoici…




11:46, 18.07.2012

Alina Sorescu, îndrăgostită de Monte Carlo: E ca a doua noastră casă!

Cei doi soţi au închiriat acolo un apartament şi consideră Monte Carlo a doua lor casă, având în vedere că în ultimele luni, Ciucu a făcut naveta pentru a se întâlni cu clienţii săi. "Riviera Franceză este ca a…




15:30, 13.10.2011

Duminca aceasta incepe: Épicerie Fine, o calatorie initiatica si gurmanda in ...

13 octombrie 2011, București Prima emisiune de cultura gastronomica produsa de TV5 Monde si subtitrata in limba romana aduce o serie de 35 de documentare inedite despre cele mai emblematice produse frantuzesti,…