Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

06:10, 21.02.2021

Tânăra care face îngheţată ca în Italia, cu arome exotice şi ingrediente bio

Roxana Pârjol a deprins arta îngheţatei de la cei mai buni cofetari şi gelatieri din Italia şi Elveţia, iar apoi s-a întors în Cluj-Napoca, unde sortimentele sale de îngheţată, bazate exclusiv pe ingrediente bio,…




04:24, 12.04.2018

Ce gust are îngheţata moleculară. Tânăra care a studiat arta culinară în Italia şi Elveţia, iar acum produce gelato cu fructe comestibile, iasomie sau…

Roxana Pârjol a urmat cursurile celebrelor „Alma Scuola Internazionale della Cucina Italiana” din Parma (Italia) şi „L'École hôtelière“ din Lausanne (Elveţia), alături de unii dintre cei mai buni chefi bucătari,…