Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.
Roxana Parjol - Stiri si informatii despre Roxana Parjol | prima pagina Ultima actualizare: 02:26:37, 22.05.2024
06:10, 21.02.2021
Tânăra care face îngheţată ca în Italia, cu arome exotice şi ingrediente bio
Roxana Pârjol a deprins arta îngheţatei de la cei mai buni cofetari şi gelatieri din Italia şi Elveţia, iar apoi s-a întors în Cluj-Napoca, unde sortimentele sale de îngheţată, bazate exclusiv pe ingrediente bio,…
04:24, 12.04.2018
Ce gust are îngheţata moleculară. Tânăra care a studiat arta culinară în Italia şi Elveţia, iar acum produce gelato cu fructe comestibile, iasomie sau…
Roxana Pârjol a urmat cursurile celebrelor „Alma Scuola Internazionale della Cucina Italiana” din Parma (Italia) şi „L'École hôtelière“ din Lausanne (Elveţia), alături de unii dintre cei mai buni chefi bucătari,…