Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

11:00, 10.09.2020

Care este situația reală a restaurantelor în contextul COVID-19

Peste 85% din restaurante au deschis locațiile odată cu ridicarea stării de urgență, la 1 iunie. Dintre acestea, mai mult de jumătate au înregistrat pierderi de minimum 80% din cifra de afaceri a anului 2019. Despre…




22:09, 13.07.2020

Diana Stîngă, Bistro Dorobanți: Imm Invest este greu accesibil din cauza lipsei procedurilor la bănci. Mă gândesc la o reorientare către alt domeniu

Diana Stîngă, managing partner Bistro Dorobanti și managing partner CateringDelicios.ro, a declarat, pentru wall-street.ro, că programul IMM Invest este dificil de accesat, iar lipsa implementării rapide a măsurilor…




13:27, 27.04.2020

Coronavirusul ne-a trimis pe toți la cratiță! Sondaj cu rezultate-surpriză

  Astfel, în lunile martie și aprilie, 67% dintre bucureșteni au gătit mai mult decât de obicei, în timp ce comenzile online de mâncare la restaurante au scăzut cu 20%. În același timp, tinerii cu vârste cuprinse…




10:58, 27.04.2020

Studiu: 67% dintre bucureșteni au gătit mai mult în timpul epidemiei decât de obicei

67% dintre bucureșteni au gătit mai mult decât de obicei în lunile martie și aprilie, iar numărul celor care obișnuiau să comande online mâncare a scăzut cu 20%. Dintre cei care au comandat, totuși, mâncare, 30%…




15:28, 23.09.2019

Restograf se relanseaza oficial, dupa o investitie de 450.000 euro

Restograf, una dintre principalele surse de informare pentru comunitatea iubitorilor de restaurante, s-a repozitionat intr-o platforma online moderna, care aduce rezervarile la restaurante in era digitala. Restograf…




17:13, 26.01.2017

(P) Oferta surpriza la Benihana Bucuresti

Benihana Japanese Steakhouse & Sushi Bar este mai mult decat o experienta culinara, este un mix reusit intre gust, atmosfera, rafinament si spectacol. In spatiul culinar romanesc, Benihana reprezinta experienta…




21:28, 27.09.2016

George Butunoiu organizeaza cursuri de cultura generala: "Cunostintele fac diferenta in recrutare"

Headhunterul George Butunoiu organizeaza cursuri de cultura generala pentru corporatisti si antreprenori dornici sa se dezvolte in domeniile muzica, teatru, filosofie si chiar gramatica sau teologie. Specialistul…




14:39, 22.10.2015

Distribuitorul Skin a investit 2 mil. EUR in cele mai mari patru platforme online de gatit din Romania

Skin Media, unul dintre cei mai mari distribuitori de pe piata din Romania, detinut de catre omul de afaceri Camil Perian, si-a schimbat strategia pe piata locala in ultimul an, asta dupa ce a inceput sa isi axeze…




20:58, 01.09.2015

Distribuitorul Skin tinteste afaceri de peste 50 mil. euro in acest an, dupa lansarea pe piata a brandului de ingrijire personala Babyliss

Skin, unul dintre cei mai mari distribuitori la nivel local, companie care in luna septembrie aniverseaza 15 ani pe plan local, si-a bugetat o crestere de peste 15%, la afaceri care ar putea depasi pragul de 50…




18:40, 05.03.2015

Proprietarul Red Angus si-a deschis restaurant langa TVR si se asteapta sa obtina 6.000 euro/zi

Proprietatul Reg Angus din Centrul Vechi, Dragos Panait, a deschis un nou restaurant, The Beef Club, dupa o investitie de 500.000 euro. El se asteapta sa obtina 6.000 de euro pe zi. Restaurantul se afla pe Calea…




13:40, 27.02.2015

Piata restaurantelor, analizata la 360 de grade alaturi de antreprenori, manageri si chefi

Emisiunile de business WALL-STREET 360 de saptamana aceasta (23-27 februarie), difuzate in fiecare zi, de la ora 12:30, vor analiza tendintele momentului in piata restaurentelor. Urmareste emisiunea WALL-STREET…




16:10, 26.02.2015

Cât l-a costat pe cel mai cunoscut head hunter din România să ia masa în oraş timp de trei ani

George Butunoiu, cel mai cunoscut head hunter din România, a anunţat că a investit nu mai puţin de 30.000 de euro pentru plata cumulată din toate restaurantele recenzate în ultimii trei ani pe site-ul său restograf.…




13:00, 26.02.2015

George Butunoiu (Restograf.ro) vorbeste la WALL-STREET 360 despre restaurantele din Bucuresti

Emisiunile de business WALL-STREET 360 de saptamana aceasta (23-27 februarie), difuzate in fiecare zi, de la ora 12:30, vor analiza tendintele momentului in piata restaurentelor. Invitatul emisiunii WALL-STREET…




12:40, 24.02.2015

Cezar Andrei (Mesogios), creatorul celui mai bun restaurant de peste si fructe de mare din Bucuresti, invitatul WALL-STREET 360

Emisiunile de business WALL-STREET 360 de saptamana aceasta (23-27 februarie), difuzate in fiecare zi, de la ora 12:30, vor analiza tendintele momentului in piata restaurentelor. Invitatul emisiunii WALL-STREET…




14:40, 23.02.2015

Dragos Petrescu a dat lovitura: CityGrill cumpara restaurantul Pescarus din Herastrau

Lantul de restaurante City Grill, detinut de antreprenorul Dragos Petrescu, a preluat restaurantul Pescarus din Parcul Herastrau din Capitala la inceputul anului, ajungand astfel la 17 locatii operate de grup.…




22:45, 22.02.2015

Cum construiesti un restaurant de lux in Bucuresti? Raspunde chef-ul Joseph Hadad in emisiunea WALL-STREET 360

Emisiunile de business WALL-STREET 360 de saptamana aceasta (23-27 februarie), difuzate in fiecare zi, de la ora 12:30, vor analiza tendintele momentului in piata restaurentelor. Invitatul emisiunii WALL-STREET…




12:30, 23.01.2015

Cu ce iti faci astazi un restaurant: o idee buna, rumegus pe jos si un zambet cu care sa fidelizezi clientii

Sa ai o caruta de bani nu este suficient pentru a deschide astazi un restaurant. Asta daca vrei sa depaseste momentul in care tai panglica rosie si sa umpli localul cu clienti. Uite ce te sfatuiesc unii dintre…




21:05, 19.01.2015

Cele mai bune restaurante din Bucureşti. Restograf 2014: unde găsim cea mai bună mâncare din Capitală şi cât costă

Cea mai bună mâncare românească boierească în topul celor mai bune restaurante din Bucureşti Prima oprire a călătoriei culinare prin Capitală este la restaurantul Zexe, restaurantul anului 2014. Aici găsţi cea…




15:40, 11.01.2015

Restaurantele cu care tin eu: Peter's Kitchen Bistro, un "mic de tot restaurant familial"

Cand vorbesti cu ei, cand raspund la sondaje, cand scriu pe bloguri sau prin alte parti, bucurestenii sunt foarte morali; intotdeauna de partea celui cinstit si muncitor, vituperanti cu hotii, cu necioplitii, cu…




18:45, 25.12.2014

Un restaurant care isi forteaza norocul cu clienti pe care nu si-i merita

Bistroul Violeta, mai exact Violeta’s Bistro, a fost deschis prima data pe Calderon, la intersectia cu Batistei, pe atunci numindu-se Violeta’s Vintage Kitchen. A fost acum mai bine de doi ani cineva…




13:42, 17.01.2014

Restaurantul sub acoperire al Mossadului la Bucuresti

Nargila e cel mai prost restaurant arabesc (oriental cuisine) la care am fost eu in Bucuresti si unul dintre cele mai proaste – desi nu ultimul – dintre cele pe care le-am vizitat in 2013, potrivit Restograf.ro




00:04, 29.06.2013

Serveste o friptura americana, in cel mai proaspat Steakhouse din Bucuresti

Serveste masa in familie in stil american, in acest weekend, cu o friptura specifica americanilor, si relaxandu-te in ritmuri de blues si inconjurat in jurul simbolurilor clasice americane. Business24 iti recomanda…




13:42, 11.01.2013

Topul comentat al restaurantelor din Bucuresti 2012

Ca in fiecare an, in decembrie Restograf a nominalizat si premiat cele mai bune restaurante din Bucuresti.




19:56, 17.12.2012

Cele mai bune restaurante din Bucuresti in 2012

Wall-Street.ro va invita intr-o calatorie gastronomica in jurul lumii alaturi de topul celor mai bune restaurante din Bucuresti, intocmit de Restograf .




18:32, 13.02.2012

Aduc insultele vreo plusvaloare?

Cand ne-am descris (subtitrat) proiectul Restograf ca “o monografie a restaurantelor bucurestene”, am stiut bine in ce ne bagam si ce ne asteapta, mai ales ca e un proiect initiat pe Internet, si centrat pe acesta,…




21:25, 09.01.2012

Restaurantele din Bucuresti (II - dusmanii mancarii bune)

In articolul precedent am incercat sa trag niste concluzii dupa ce am vizitat si am evaluat peste 400 de restaurante din Bucuresti in ultimii trei ani si ceva, restaurante despre care am tot scris pe Restograf…




21:45, 19.12.2011

Cele mai bune restaurante din Bucureşti

În data de 14 decembrie, au fost premiate cele mai bune restaurante ale anului din Bucureşti, în cadrul unui eveniment organizat de Restograf, singurul criteriu luat în considerare fiind calitatea mâncării. Iată…




17:00, 15.12.2011

Ce restaurante preferă românii

Restograf a premiat cele mai bune restaurante din București, odată cu publicarea Listei 133 Restograf care conține 133 de unități evaluate. Heritage a fost desemnat drept cele mai bun restaurant de către cei de…




00:32, 31.05.2011

Restaurantele-strigoi ale Bucurestiului (I)

Astazi scriu despre cum se simt in capitalism marile restaurante ale lui Ceausescu. Daca s-ar apuca niste sociologi sa prinda intr-un volum gros ce avem noi acum pe Restograf despre gastronomia post-Revolutie,…