Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

11:05, 05.04.2024

Oficiul Fitosanitar Sălaj: Tratamente la culturile de porumb şi floarea soarelui

Oficiul Fitosanitar Sălaj: Tratamente la culturile de porumb şi floarea soarelui

Pentru prevenirea și combaterea organismelor dăunătoare: GIBBERELLA ZEAE (putregaiul tulpinilor și stiuletilor), SOROSPORIUM HOLCI – SORGHI f. zeae (tăciunele paniculelor și stiuletilor), PLASMOPARA HELIANTHI (mană),…




21:30, 03.05.2023

PMP Turda: Calitatea lucrărilor în Turda lui Matei: ZERO! Asfaltul cedează în fața plăntuțelor firave! (VIDEO)

În cursul zilei de ieri, un turdean a postat pe grupul de Facebook, Sesizări Turda, câteva fotografii cu pista de biciclete de pe strada Bogata din care pare că ar ieși câteva buruieni. PMP Turda a preluat postarea…




19:08, 19.03.2018

Un tânăr din Alba are succes cu o cultură de mure: „Am pornit de la câteva plăntuţe cultivate pentru familie“

Emanuel Gavrilaş, un tânăr din Aiud, angajat la penitenciarul din localitate, a găsit în timpul liber reţeta de succes pentru a obţine venituri importante dintr-o cultură mai puţin întâlnită la noi în ţară: cultivă…




08:33, 16.03.2018

FOTO Fermierul din Aiud care are succes cu o cultură de mure: „Am pornit de la câteva plăntuţe cultivate pentru familie“

Un tânăr din Aiud, angajat la penitenciarul din localitate, a găsit în timpul liber reţeta de succes pentru a obţine venituri importante dintr-o cultură mai puţin întâlnită la noi în ţară. Emanuel Gavrilaş cultivă…




04:36, 16.03.2018

FOTO Fermierul din Aiud care are succes cu o cultură de mure: „A pornit de la câteva plăntuţe cultivate pentru familie“

Un tânăr din Aiud, angajat la penitenciarul din localitate, a găsit în timpul liber reţeta de succes pentru a obţine venituri importante dintr-o cultură mai puţin întâlnită la noi în ţară. Emanuel Gavrilaş cultivă…




03:00, 15.07.2015

Rețeta zilei de miercuri. Supă ardelenească de măcriș, cu carne afumată

Au intrat în istoria gastronomiei mondiale sub numele de „frații Troisgros”, deși este impropriu spus așa, fiind vorba despre patru bucătari celebri din trei generații diferite ale aceleiași familii de foști podgoreni…