Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

15:20, 14.02.2024

Aditivii cei mai folosiți, inclusiv în pâine, care măresc riscul de cancer

Aditivii cei mai folosiți, inclusiv în pâine, care măresc riscul de cancer

Emulgatorii, aditivii alimentari cei mai folosiți, inclusiv în pâine, sunt legați direct de apariția unor cancere, potrivit unui nou studiu, realizat de un grup de cercetători francezi din cadrul INSERM. Studiul…




22:45, 21.12.2023

Obiceiul care reduce riscul bolilor de inimă sau a AVC-urilor (studiu)

Obiceiul care reduce riscul bolilor de inimă sau a AVC-urilor (studiu)Se știe că mâncatul devreme este bun pentru sănătate. Un nou studiu arată că acest lucru ar reduce semnificativ riscul de boli cardiovasculare…




18:10, 13.03.2023

Alimentele ultra-procesate măresc riscul de cancer

Specialiștii din cadrul Centrului internațional pentru cercetarea cancerului (CIRC)  spun că înlocuirea alimentelor ultra-procesate cu produse proaspete, sănătoase poate reduce riscul de multe cancere. Este concluzia…




09:05, 19.04.2022

Atenție! Aditivii îndulcitori măresc riscul de obezitate, diabet, boli cardiovasculare, dar și de … cancer!

Persoanele care consumă în mod constant edulcoranți, în special aspartam și acesulfam-K (aditivi alimentari cu rol de îndulcitori), ar prezenta un risc major de cancer, potrivit unui studiu francez. O alternativă…




06:56, 05.06.2019

Alimentele care provoacă deces prematur și cancer. Studiu de nouă ani

Două studii europene efectuate timp de nouă ani și în rândul a peste 120.000 de persoane au sugerat că abuzul de alimente ultraprocesate crește riscul de boli cardiovasculare, cancer și deces. Aceste noi studii…




14:09, 03.06.2019

Ce alimente ce pot provoca cancer și deces prematur

Două studii europene efectuate timp de nouă ani și în rândul a peste 120.000 de persoane au sugerat că abuzul de alimente ultraprocesate crește riscul de boli cardiovasculare, cancer și deces. Aceste noi studii…