Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

21:02, 22.10.2019

Mușchiuleț de porc cu ierburi de provence și broccoli cu sos alb de gorgonzola

Friptura de porc este printre cele mai îndrăgite, pentru că se prepară ușor, iar rețetele sunt versatile și se pot combina în nenumărate feluri. Una dinte combinații o puteți testa în rețeta Mușchiuleț de porc…




13:22, 09.09.2019

Rețete deosebite cu prune – top 10 rețete de încercat toamna asta

Datorită proprietăților antioxidante și energizante, prunele sunt printre cele mai consumate și îndrăgite fructe de sezon. Cu o savoare intensă, prunele pot fi consumate ca atare sau pot fi folosite ca ingredient…




01:12, 15.08.2019

Şapte noi specialităţi din carne au fost incluse în lista de produse tradiţionale româneşti

Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale a acordat săptămâna trecută încă şapte atestate pentru produse tradiţionale din judeţele Galaţi, Caraş-Severin şi Buzău, informează instituţia, potrivit Mediafax. În…




14:02, 14.08.2019

Noi mărci protejate în industria alimentară

Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale a acordat săptămâna trecută încă şapte atestate pentru produse tradiţionale din judeţele Galaţi, Caraş-Severin şi Buzău. În judeţul Galaţi, producătorul S.C. VERDESI&CO…




07:13, 14.08.2019

7 noi preparate din carne au devenit produse tradiționale românești

Şapte preparate din carne fabricate în judeţele Galaţi, Caraş-Severin şi Buzău au primit, săptămâna trecută, atestate de produse tradiţionale din partea Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR), informează…




16:36, 13.08.2019

Şapte noi preparate româneşti din carne, atestate drept produse tradiţionale de Ministerul Agriculturii

Şapte preparate din carne fabricate în judeţele Galaţi, Caraş-Severin şi Buzău au primit, săptămâna trecută, atestate de produse tradiţionale din partea Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR), informează…




14:37, 13.08.2019

Şapte noi specialităţi din carne au fost icluse în lista de produse tradiţionale româneşti

Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale a acordat săptămâna trecută încă şapte atestate pentru produse tradiţionale din judeţele Galaţi, Caraş-Severin şi Buzău, informează instituţia. În judeţul Galaţi, producătorul…




12:45, 13.08.2019

Sapte noi produse devin traditionale. Muschiulet de porc Ilinca si carnatii din carne de capra ca la Soceni, atestate

Sapte noi produse au fost atestate de catre Ministerul Agriculturii ca fiind traditionale, iar intre acestea se numara muschiulet de porc Ilinca, carnatii de porc a lui Ignat sau salamul Casa Ramniceana.




08:53, 13.05.2019

Orez sârbesc cu muşchiuleţ de vită. Rețetă delicioasă. Vezi modul de preparare

Mulţi dintre noi, cei pofticioşi, ne trezim în fiecare dimineaţă în gând cu întrebarea: "Ce mai facem astăzi de mâncare?". De multe ori nici nu dispunem de timpul necesar pentru a ne face de cap în bucătărie, astfel…




15:25, 21.03.2019

EXCLUSIV Constantin Foia, fostul antrenor al lui Bute, dă verdictul: „Doroftei a avut performanțe mai mari” + Ce spune despre retragerea lui Lucian și…

Constantin Foia (68 de ani), unul dintre primii antrenori ai lui Lucian Bute, a vorbit despre retragerea fostului campion și a povestit lucruri interesante din cariera pugilistului român, care a ajuns la 39 de…




10:48, 26.12.2018

Reţete de Anul Nou. Muşchiuleţ împănat

1. Pregatim cu grija muschiuletii facand gauri in ei pe lungime si introducem in ei morcovii, pastarnacul si patrunjelul, apoi pe latime facem mici gauri in care vom introduce cateii de usturoi. 2. In tava punem…




22:56, 29.10.2018

Muschiuleț de porc cu gulie fondantă și piure de cartofi dulci

Dacă doriți un preparat complex, cu o multitudine de ingrediente,încercați rețeta Muschiuleț de porc cu gulie fondantă și piure de cartofi dulci și veți rămâne uimiți de așa combinație!




11:54, 22.09.2018

Fetița Elenei Gheorghe a împlinit 1 an. Vedeta a organizat în ultimul moment o petrecere. “Sala o vom împărți în două“

Amelie Nicole a împlinit un an, iar părinții ei au organizat pe ultima sută de metri o petrecere unde vor veni aproximativ 70 de persoane. Cu toate astea, Elena Gheorghe nu a putut da prea multe detalii. „Ne-am…




13:36, 15.08.2018

Nici Mănăstirea Nicula nu mai e ce a fost: Crucea de pe biserică e strâmbă

Un pelerin care a fost la Mănăstirea Nicula a relatat, plastic, ce a observat pe drumul spre locul de rugăciune. &"Lume multă și de calitate proastă. Așa e când oamenii sau lucrurile vin la grămadă.…




10:08, 22.06.2018

Mușchiuleț de porc în crustă de ierburi, cu cartofi țărănești

Cartofi țărănești, mănânci de nu te mai oreși, iar dacă lângă ei mai pui și alte preparate, ca-n rețeta de față „Mușchiuleț de porc în crustă de ierburi, cu cartofi țărănești ”, deliciul este maxim.




11:03, 03.06.2018

Reţeta săptămânii: Paste Singapore Surf & Turf

Reteta identificata si promovata in cadrul campaniei de educatie culinara “Atelierul de gusturi”, initiata de George Radu, Managing Director al grupului de restaurante Gama. Ingrediente: Mușchiuleț de vitel, sare,…




13:10, 23.05.2018

Muschiuleț de porc cu legume în oțet balsamic și piure de țelină

Vă place friptura de porc, dar vreți să o gătiți altfel decât în modul clasic? Poate vă inspiră această rețetă de Muschiuleț de porc cu legume în oțet balsamic și piure de țelină. Este delicioasă! 




20:35, 21.03.2018

Reţeta zilei: Mușchiuleț de porc cu ciuperci și măsline

Ingrediente: ● 500 g mușchiuleț de porc ● 300 g ciuperci proaspete ● 100 g măsline feliate ● 2 linguri unt ● 2 linguri ulei ● 150 ml vin alb sec ● sare ● piper Mod de preparare: Carnea...




00:57, 15.02.2018

Cursanți covăsneni, pregătiți de specialiști din județ, dar și din străinătate, pentru meseria de ospătar și bucătar

Cursanții Școlii Populare de Arte și Meserii din Sfântu Gheorghe, înscriși la cursurile de ospătar și bucătar organizate de instituție, la Târgu Secuiesc, au susținut în această perioadă partea practică sub îndrumarea…




11:55, 14.02.2018

IDEE DE CINĂ: Cotlete de porc în sos de usturoi şi vin alb

Ingrediente 3 cotlete de porc1 linguriță mix de condimente2 linguri unt5 căței de usturoi, zdrobiți50 g zahăr brun60 ml vin albcimbru, după gustpătrunjel tocat, după gustsarepiper. Încearcă şi Muşchiuleţ de porc…




20:39, 27.11.2017

Prima probă: fine-dining cu porc drept ingredient principal! Toți concurenții, aceeași alegere: ”Mușchiuleț. Mușchiuleț. Și tu tot mușchiuleț?”

Gata cu echipele, lucrul individual trebuie să aducă în farfurie originalitate, gust și nivel de semifinală! Prima probă a semifinalei e anunțată: fine-dining cu... porc drept ingredient principal. 




13:33, 17.11.2017

Pentru că este toamnă, Dumitru Bucșa gătește vânat la „Prietenii de la 11”: „Piept de rață și mușchiuleț de cerb cu piure de dovleac și gutuie"

Dumitru Bucșa a venit la "Prietenii de la 11" să gătească două rețete absolut delicioase "Salată de sfeclă copată, pere și brânză de capră" și "Piept de rață și mușchiuleț de cerb cu piure de dovleac și gutuie".




16:29, 03.11.2017

FOTO Băuturi alese, brânzeturi, castane şi ruladă din muşchiuleţ, la Festivalul Vinului

Vinuri alese, pită de Pecica, produse din carne, brânzeturi, castane prăjite şi multe alte bunătăţi se pot găsi până duminică la Festivalul Vinului de la Arad, care are loc în Parcul Eminescu, din spatele Palatului…




13:53, 25.08.2017

Cum menţinem pâinea proaspătă folosind sare. Vezi şi alte întrebuninţări geniale ale banalului condiment

Cu alte cuvinte, sarea ne vine în ajutor în cu totul alt mod decât ne-am fi așteptat, astfel: -Dacă se întâmplă ca unul dintre castraveții pentru salată să fie amari, se curăță de coajă, se taie în rondele subțiri…




10:53, 04.08.2017

Doi stomatologi reinventează deliciile din carne de porc: ureche de porc cu dulceaţă de ardei iute, muşchiuleţ cu prune

Doi stomatologi pasionaţi de bucătărie din vestul ţării, Jozsef Frederik (Arad) şi Cosmin Gruiescu (Lugoj), încearcă să dea o altă dimensiune preparatelor culinare. Cei doi reinventează preparatele din carne de…




10:43, 02.06.2017

Muschiulet de porc cu ciuperci si sos de smantana (reteta video)

Muschiulet de porc cu ciuperci si sos de smantana, sau cum sa faci o mancare delicioasa gata in 15 minute, de iti vine sa o mananci direct din tigaie. Rapid si simplu Si cred ca o sa fie si toata lumea multumita,…




03:58, 25.03.2017

Cum gătim cea mai bună friptură de vită. Secretele care fac diferenţa între suculent şi o carne tare ca talpa

Este foarte important să ştim ce fel de carne de vită să alegem. „Carnea de vită este în general mai tare decât porcul şi de aceea trebuie să alegem antricot sau muşchiuleţ. Acestea sunt cele mai fragede bucăţi…




02:03, 13.02.2017

Cea mai bună ofertă de Valentine’s Day la Timișoara – cină romantică în doi cu doar 100 de lei în centrul orașului – vezi meniul

Valentine’s Day sau Ziua Îndrăgostiților este sărbătoarea iubirii și a romantismului. Indiferent de vârstă, tineri sau maturi, avem nevoie de magia pe care numai dragostea o aduce în viețile noastre. Restaurantul…




17:58, 17.01.2017

REŢETA ZILEI – MARŢI: Ruladă din muşchi de porc cu cârnăciori şi legume! Perfectă pentru orice moment al zilei

În cazul în care nu mai ştiţi ce să gătiţi pentru micul dejun sau doar pentru o gustare rapidă, rulada din muşchiuleţ de porc cu cârnăciori şi legume este preparatul pe care îl căutaţi.…




13:53, 31.12.2016

Rețeta zilei: Mușchiuleț de porc in foietaj. Perfect pentru seara de Revelion

Nu ai idee ce să gătești pentru seara de Revelion? Îți spunem noi o rețetă foarte simplă de mușchiuleț de porc în foietaj. Ingrediente: 1350 kg mușchiuleț de porc 250 g foietaj 200 g ciuperci sălbatice…