Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețeta zilei: Mușchiuleț de porc in foietaj. Perfect pentru seara de Revelion

Publicat:

Nu ai idee ce sa gatești pentru seara de Revelion? Îți spunem noi o rețeta foarte simpla de mușchiuleț de porc în foietaj.

Ingrediente:

1350 kg mușchiuleț de porc 250 g foietaj 200 g ciuperci salbatice mixte 100 g ceapa 10 g ierburi aromate (cimbru, salvie, rozmarin) 75 g ulei de masline 400 g piure de pastarnac preparat 10 g sare 1 ou

Mod de preparare:

Ciupercile se taie cuburi și se soteaza împreuna cu ceapa în putin ulei de masline. Mușchiulețul de porc se curața de pielițe și se frige în ulei aromatizat cu ierburi aromate, rumenindu-se…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

RETETA ZILEI: Frigarui din ficat de gaina in slanina afumata

19:50, 09.05.2024 - Mod de preparare: Slanina afumata se taie panglici. Ficatul de gaina se inveleste cu panglicile din slanina afumata si se imbraca pe betisoare sau ace pentru frigarui. Se frige pe reteaua de gratar la foc mediu timp de 5 minute pe fiecare parte. Mujdeiul se serveste separat. Ingrediente: • 800 g ficat…

Rețeta de pateu de naut. Preparatul perfect pentru post

09:45, 16.04.2024 - Rețeta de pateu de naut este simpla și nu ai nevoie de foarte multe ingrediente pentru ea. Este un preparat perfect pentru perioada de post a Paștelui. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa și sanatoasa, dar și care este modul de preparare!

Un preparat gustos si versatil, branza de caju

19:56, 15.04.2024 - Bogata in vitamine și minerale, branza de caju este o alternativa sanatoasa la branza tradiționala, inclusiv pentru persoanele care au intoleranța la lactoza si pentru copii. Este un aliment versatil, putand fi folosit ca atare sau adaugat intr-o gama variata de rețete culinare: prajituri, sosuri, salate,…

Rețete de weekend. Trufe de casa: dulcele cu care ii vei da gata pe toți. Sunt aromate și declicioase!

07:20, 07.04.2024 - Ingrediente:- 800 g ciocolata menaj fara zahar- 150 g unt- 2 linguri lapte rece- 200 g cacao neindulcita- 1 lingurița esența de vanilie- 150 g migdale macinate- 100 g indulcitor- 1 praf de sare Prajitura cu mere cuburi și crumble. Rețeta de post Mod de preparare:Dai prin razatoare jumatate din cantitatea…

Rețete de weekend. Trufe de casa: dulcele cu care ii vei da gata pe toți. Sunt aromate și declicioase!

15:00, 05.04.2024 - Ingrediente:- 800 g ciocolata menaj fara zahar- 150 g unt- 2 linguri lapte rece- 200 g cacao neindulcita- 1 lingurița esența de vanilie- 150 g migdale macinate- 100 g indulcitor- 1 praf de sare Prajitura cu mere cuburi și crumble. Rețeta de post Mod de preparare:Dai prin razatoare jumatate din cantitatea…

Pilaf cu urzici. Rețeta de post plina de savoare și vitamine

16:15, 18.03.2024 - Este o rețeta simpla, ușoara și foarte rapid de preparat. Este ideala pentru atunci cand cand vii obosita de la birou și nu ai prea multe opțiuni pentru un pranz delicios. Este ideala și pentru zilele de post, pentru ca este plina de savoare și este sanatoasa. In plus, combinația de ingrediente este…

Pulpa de rata cu ceapa caramelizata si cuscus

00:35, 15.03.2024 - Ingrediente: pulpa de rata condimente (sare, piper, cimbru) felii de portocala Se condimenteaza pulpa de rata si se pune pe 2-3 felii de portocala, invelita intr-o hartie de copt. Se introduce la cuptor, 40 de minute la 180 de grade, apoi se creste temperatura la 200 de grade, cu ventilatie si se scoate…

Dulceața de ceapa, rețeta cu care ii vei da pe toți gata. Secretul unei delicatese franțuzești fara egal

09:00, 27.02.2024 - Aceasta rețeta simpla și delicioasa va transforma ceapa obișnuita intr-un deliciu rafinat, perfect pentru a fi savurat alaturi de branzeturi, carne sau chiar pe o simpla felie de paine prajita, relateaza Știri Diaspora.Ingrediente- 1 kg de ceapa roșie sau ceapa galbena, curațata și taiata subțire- 500…


Ce parere ai despre aceasta stire?