Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

12:43, 23.12.2016

Reţete Crăciun 2016: Muşchiuleţ de porc afumat

Ingrediente 2 bucăți mușchi de porc piper boabe 2 foi de dafin sare grunjoasă 1 căpățână usturoi cimbru boia de ardei iute și dulce Mod de preparare Freci mușchiuleții de porc cu sare și-i lași 30 de minute. Îi…




12:57, 24.11.2016

REŢETA ZILEI - JOI : Muşchiuleţ de porc la tigaie cu dulceaţă de ceapă roşie

Muşchiuleţul de proc la tigaie cu dulceaţă de ceapă roşie este un deliciu, unde mai pui că este o reţetă care se face foarte uşor şi pentru care nu ai nevoie de foarte multe ingrediente. Pentru că astăzi este joi…




16:22, 20.11.2016

REŢETA ZILEI - DUMINICĂ : Muşchiuleţ de porc cu sos de ciuperci şi smântână

Astăzi este duminică şi trebuie să ne delectăm papilele gustative cu o reţetă delicioasă. Astăzi vă propunem să le gătiţi celor dragi muşchiuleţ de porc cu sos de ciuperci şi smântână. Este o reţetă…




12:40, 14.10.2016

Jupânu’ vă aşteaptă pe Pietonal cu muşchiuleţ de purcel împletit, învelit în susan şi multe alte bunătăţi!

Toamna bucatelor de la Jupânu’ şi-a deschis deja porţile, iar frigiderele pline cu bunătăţi îi aşteaptă pe bistriţeni pe pietonalul Liviu Rebreanu, de azi şi până duminică inclusiv! Printre noutăţile celei de-a…




11:52, 14.10.2016

Jupânu’ vă aşteaptă pe Pietonal cu muşchiuleţ împletit de purcel învelit în susan şi multe alte bunătăţi!

Toamna bucatelor de la Jupânu’ şi-a deschis deja porţile iar frigiderele pline cu bunătăţi îi aşteaptă pe bistriţeni pe pietonalul Liviu Rebreanu, de azi şi până duminică inclusiv! Printre noutăţile celei de-a…




00:09, 03.10.2016

Alba: O carte de rețete înaltă de trei metri, lansată de chef Cosmin Toma

Cea mai mare carte de bucate din România, de trei metri înălțime, intitulată ''Euphoria'', a fost lansată duminică de chef Cosmin Toma, un bucătar căruia îi place să inventeze rețete și, totodată, să le reinterpreteze…




17:44, 02.10.2016

Reţeta ciorbei de burtă care se mănâncă cu furculiţa, cuprinsă în cea mai înaltă carte de bucate lansată în România

”Multă lume spune că sunt un bucătar mai excentric şi atunci a trebuit să ies şi cu altceva în faţă, nu doar cu o carte de bucate mică”, a spus Cosmin Toma. Cartea nu este una obişnuită, cu pagini, aşa cum s-ar…




20:03, 26.09.2016

Cea mai mare carte de rețete din România, lansată de un bucătar albaiulian. Euphoria are trei metri înălţime

Cea mai mare carte de rețete  din România este a unui bucătar din Alba Iulia și va fi lansată în 2 octombrie, la Food Fest. Euphoria este o carte de 3 metri înălțime și cuprinde patru rețete realizate de Cosmin…




15:42, 20.09.2016

REŢETA ZILEI - MARŢI: Muşchiuleţ de porc cu sos de prune

Muşchiuleţul de porc cu sos de prune este o reţetă rafinată, extrem de gustoasă, dar şi extrem de simplu de preparat. O să-ţi cucereşti prietenii de la prima degustare! Ingrediente: roşii, orez, carne de porc,…




18:33, 10.05.2016

Muschiuletul lui nenea Ioan

De când se ştie, Ioan Păun cu asta se ocupă. Are 100 de capre din laptele cărora face brânză, caş, telemea, telemea cu ardei, telemea cu mărar sau brânză de burduf. Are şi-o grădină de 45 de ari în care practică…




10:39, 08.05.2016

VIDEO // Mușchiuleț de porc umplut

Mușchiuleț de porc umplut (un fel de ruladă din mușchi de porc) este una din rețetele care merg și ca aperitiv și ca fel principal. În prepararea mușchiului de porc trebuie mare atenție la tăierea bucății de mușchiuleț,…




09:29, 23.02.2016

e-retete: Snitele de porc

Va tenteaza snitelele mele de porc Le am facut din fragedul muschiulet de porc care are calorii cat pieptul de pui , le am aromat cu cimbru si rozmarin si le am imbracat intr o crusta super crocanta de panko. Alaturi…




11:27, 15.02.2016

Reţet Zilei: Muşchiuleţ de porc în crustă de migdale

Ingrediente (4 porţii) 1 muşchiuleţ de porc 3 linguri ulei 200 ml lapte 3 ouă 1 lingură făină 100 g pesmet condimentat 200 g caşcaval uscat 100 g fulgi migdale sare piper Citeşte continuarea pe click!poftăbună.ro




06:18, 15.02.2016

Cum găteşti rapid delicioasa ruladă din carne de vită la cuptorul cu microunde. Care sunt ingredientele-cheie

Oricât de sănătoasă ar fi, carnea de vită se găteşte mai greu, aşa că dacă nu avem suficient timp la dispoziţie o vom evita, cu siguranţă. Nişte rulouri din carne de vită foate gustoase le putem găti, însă, în…




13:39, 11.02.2016

Scade tensiunea arterială în mod natural!

Adaugă în dieta ta următoarele alimente pentru a reduce aproape la jumatate riscul de accident vascular cerebral şi de infarct miocardic.  Fasole albă O cană de fasole albă oferă 13% din doza zilnică recomandată…




13:08, 24.12.2015

REVELION “Back in 1920” la Hotel Phoenix

O petrecere care reda atmosfera nebunatica a acelor vremuri cu muzica de atunci si de acum. Muzica “all you can dance” pentru cupluri si singuratici dansatori cu chef de distractie Meniu “all you can eat”, pentru…




11:29, 23.12.2015

Bănățenii încearcă să țină pasul cu statisticile care spun că au mai mulți bani pentru coșul de Crăciun. ULTIMELE PREŢURI şi ORARUL marilor magazine

Conform statisticilor și studiilor, la sărbătorile de iarnă din acest an ar trebui să stăm mai bine cu bugetul și să alocăm mai mulți bani pentru cadouri și pentru tradiționalele mese în familie și cu prietenii.…




12:24, 16.12.2015

Revelion 2016 la Restaurantul „Remeny” din Alba Iulia. Vă așteaptă muzică de calitate, peparate din cele mai gustoase, băuturi fine și multe surprize

IMPORTANT: Pentru rezervări sau informații puteți suna la numărul de telefon 0742790066 – Andrada Cucer. În atenția celor care nu și-au planificat noaptea dintre ani! Dacă doriți să vă petreceți Revenilonul 2016…




16:32, 01.09.2015

REŢETA ZILEI - MARŢI: Muşchiuleţ de porc în crustă de fistic

În zilele în care ajungi acasă după o zi obositoare de muncă şi nu prea mai ai energie să stai prea mult timp în bucătărie, această reţetă este cea mai potrivită alegere. Pregăteşte rapid şi uşor…




23:57, 22.08.2015

Cum gătim vita? Chef Adrian Hădean ne dezvăluie toate secretele lui

Publicitate Pentru început, să explicăm de ce se bate monedă pe vita argentiniană, pe japoneza Wagyu sau pe scoţiana Angus: sunt rase crescute pentru carne, nu pentru lapte, cum este cea românească. Textura şi…




14:38, 16.07.2015

Un nutritionist celebru demonteaza mitul despre slanina cu ceapa! Ce nu stiai despre combinatia preferata de romani

In ultima vreme porcul a fost marginalizat, cazut in dizgratie datorita continutului mare de grasime, lucru nu tocmai adevarat. Este animalul cel mai compatibil cu omul. Porcul e un animal omnivor, ca si omul,…




16:40, 27.05.2015

DESTINAȚII CU GUST Brașov: Mușchiuleț de porc cu mere și portocale, un preparat ușor bine condimentat

Mușchiulețul de porc cu mere și portocale este un preparat ușor ce necesită puțin timp pentru pregătire și a cărui rețetă ne-a fost oferită de Marcela Cosnean din localitatea brașoveană Hărman. Astfel, mușchiulețul…




20:15, 13.12.2014

FOTO Fostul ministru de Interne, Constantin Traian Igaş, promovează produsele  tradiţionale şi obiceiurile cu care a crescut

Politicieni, oameni de afacri şi colaboratori ai firmei au fost prezenţi pentru a gusta din preparatele tradiţionale: cârnaţi, maioş, caltaboş, tobă sau jumări. Evenimentul este organizat  la Taverna Pecicană…




18:15, 09.12.2014

Revelion de poveste, la Congress Hall, din ansamblul urbanistic Palas

Congress Hall, din ansamblul urbanistic Palas, îi invită pe toţi ieşenii, şi nu numai, să petreacă un Revelion de poveste în atmosfera cosmopolită a oraşului New York. În cadrul elegant al Atriumului Palas Mall,…




08:55, 08.12.2014

Reţeta lui Vlădutz: Muşchiuleţ festiv, un preparat delicios cu salvie şi rozmarin

Vremea este tare mohorâtă în aproape toate regiunile din ţară, motiv pentru care un preparat delicios cu siguranţă ne va însenina zilele. De aceea, Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", îţi recomandă să găteşti muşchiuleţ…




09:40, 01.12.2014

Rețeta lui Vlădutz: Bulz orășenesc, un preparat delicios, potrivit pentru 1 Decembrie

Vlădutz, bucătarul de la &"Neatza&", îți propune ca de 1 Decembrie, de Ziua Națională a României, să te răsfeți cu bulz orășenesc, un preparat delicios cu mușchiuleț de porc și cârnăciori. Ingrediente…




14:36, 04.08.2014

Un INTERLOP S-A SINUCIS din DRAGOSTE. MESAJUL postat pe Facebook înainte să se spânzure

Anton Doru Nicolae, cunoscut sub proecla de "Muşchiuleţ", şi-a pus capăt zilelor în dimineaţa zilei de 30 iulie, fiind găsit atârnând de ştreang chiar de către mama lui, scrie Info Brăila.Cu cinci zile înainte…




14:33, 04.08.2014

Mesaj ŞOCANT postat pe FACEBOOK de un tânăr din Brăila. Imediat după, S-A SINUCIS FOTO

Dragostea l-a rapus pe un fost personaj interlop, apropiat al gruparii brailene "din Centru", condamnat la 2 ani si 6 luni de inchisoare, dupa ce in 2008 l-a injunghiat pe un brailean certat cu legea, potrivit…




12:45, 04.08.2014

Un cunoscut INTERLOP din România s-a sinucis din DRAGOSTE. Mesajul postat pe FACEBOOK înaintea morţii FOTO

Dragostea l-a rapus pe un fost personaj interlop, apropiat al gruparii brailene "din Centru", condamnat la 2 ani si 6 luni de inchisoare, dupa ce in 2008 l-a injunghiat pe un brailean certat cu legea, potrivit…




09:27, 12.06.2014

O reţetă pe zi: Mușchiuleț de vițel cu pastel de legume

Ingrediente: •    Mușchiuleț de vițel •    Legume: •    Dovlecel Zuchini •    Praz •    Țelină •    Morcov •    Fasole galbenă •    O crenguță de Rozmarin verde •    Ulei de măsline Arpis •    Sos de soia •    Sare…