Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

15:25, 23.04.2024

Juratul Chefi la cuțite, Richard Abou Zaki, desemnat cel mai bun Chef din Italia la gala de la Milano dedicată excelenței în gastronomie

Chef Richard Abou Zaki a primit ieri, la Milano, în cadrul galei Identità Golose – Le Guide Ristoranti 2024, premiul pentru cel mai bun Chef din Italia. Cea de-a 17-a ediție a galei dedicate excelenței în arta…




13:26, 23.04.2024

Succes pentru Richard Abou Zaki în Italia. Ce premiu a primit juratul de la „Chefi la cuțite” la o gală dedicată excelenței în gastronomie

Succes pentru Richard Abou Zaki în Italia. Ce premiu a primit juratul de la „Chefi la cuțite” la o gală dedicată excelenței în gastronomie

Richard Abou Zaki a primit ieri, la Milano, în cadrul galei „Identità Golose – Le Guide Ristoranti 2024”, premiul pentru cel mai bun chef din Italia. Juratul de la „Chefi la cuțite” a făcut și primele declarații…




19:15, 09.05.2022

Auguste Escoffier. Cine a fost părintele bucătăriei moderne

Auguste Escoffier, pe numele complet Georges-Auguste Escoffier a fost artist culinar francez, cunoscut ca „regele bucătarilor și bucătarul regilor”, care și-a câștigat o reputație mondială ca director al bucătăriilor…




23:12, 01.02.2018

Kriuson, cruchon, crușon - rețetă de la faimosul hotel Ritz

În faimosul Le Guide Culinaire desăvârșitul chef de cuisine dar și mare scriitor francez de gastronomie Georges Auguste Escoffier, la hotelul Ritz din Monte Carlo, vara, pregătea rețeta numită Crușon,...