Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

23:10, 21.10.2023

Ce mâncau românii în anii '30. Cum îşi păstrau doamnele SILUETA - mostră de "dietă interbelică"

“Statisticile arată că un orădean a consumat în medie 19 kilograme de carne în 1930, adică aproximativ 1,6 kilograme lunar. Progresul economic din anii ’30 a dus la creşterea consumului. În 1939 acelaşi orădean…




13:13, 05.09.2015

Secretul unei siluete ca în anii '30. Ce mâncau şi cum reuşeau femeile să-şi păstreze silueta

În perioada interbelică, românii consumau trei mese pe zi, însă destul de sărace pentru organism. În familiile cu o situaţie materială precară, carnea se consuma în special de sărbători, pe când familiile înstărite…




11:12, 26.08.2015

Ce mâncau românii în anii ’30. Cum reuşeau femeile să-şi păstreze formele apetisante

În perioada interbelică, românii consumau trei mese pe zi, însă destul de sărace pentru organism. În familiile cu o situaţie materială precară, carnea se consuma în special de sărbători, pe când familiile înstărite…




06:17, 26.08.2015

Sexul frumos în anii '30. Cum luptau româncele să-şi păstreze formele voluptoase în perioada interbelică

În perioada interbelică, românii consumau trei mese pe zi, însă destul de sărace pentru organism. În familiile cu o situaţie materială precară, carnea se consuma în special de sărbători, pe când familiile înstărite…