Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

08:22, 03.08.2015

Bucate “scrise” acum o sută de ani, preparate pentru zălăuani de maestrul Mircea Groza

Curtea din spatele Centrulul de Cultură al Județului Sălaj, s-a umplut duminică la prânz, de arome îmbietoare, făurite cu drag și pricepere cu ocazia evenimentului organizat de grupul Amintiri despre Zalău. Maestrul…




17:37, 02.08.2015

VIDEO Cum a ajuns un caiet de reţete din 1877 să producă un mare eveniment gastronomic, în 2015. Secretele unor mâncăruri româneşti rare

Un cazan plin cu ”zamă” (supă) făcută pe carne de pasăre, cu ”razalăi” şi legume, îi aştepta duminică, în curtea Centrului de Cultură şi Artă Sălaj, pe amatorii de bucate cu gust, sătui deja de micii, frigăruile…




17:07, 02.08.2015

VIDEO Cum a ajuns un caiet de reţete din 1877 să ducă la un mare eveniment gastronomic, în 2015. Secretele unor mâncăruri cum rar se mai gătesc

Un cazan plin cu ”zamă” (supă) făcută pe carne de pasăre, cu ”razalăi” şi legume, îi aştepta duminică, în curtea Centrului de Cultură şi Artă Sălaj, pe amatorii de bucate cu gust, sătui deja de micii, frigăruile…




13:54, 02.08.2015

Zilele Zalăului 2015: Simplitatea bucatelor tradiționale, oferită gurmanzilor ca alternativă – FOTO

Pâine de casă cu untură și cu ceapă, mâncare pregătită la ceaun după rețete scrise în secolul XIX, toate stropite cu palincă de prune, de gutui ori de caise. Acesta a fost ”meniul” unei petreceri organizate în…