Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

20:21, 31.10.2023

Quiche cu dovleac și gorgonzola. O rețetă simplă și gustoasă

Dacă vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un preparat delicios de sezon, atunci este momentul perfect să pregătești quiche cu dovleac și gorgonzola. Această tartă va reuși să-ți încânte papilele gustative, astfel…




17:20, 13.09.2023

Pizza cu nuci, miere, trufe sau ouă de prepeliță, pe blat napoletan făcut cu maia – răsfățul cu care de îmbie Pizzeria Pavarotti

Ce face cu adevărat specială pizza de la Pizzeria Pavarotti, recent deschisă în oraș?! Păi, în primul rând, blatul pufos napoletan, făcut cu maia după o rețetă veche a unei pizzerii napoletane, și ingredientele…




14:05, 21.06.2023

Deliciul brânzeturilor: Brânza cu mucegai și aroma sa distinctivă

Brânza cu mucegai este unul dintre acele alimente care pot polariza gusturile, dar care oferă o experiență culinară deosebită pentru cei aventuroși și pentru iubitorii de brânzeturi fine. Acest tip de brânză se…




13:10, 08.05.2023

Rețetă de burgheri pas cu pas. Cum prepari, acasă, cei mai buni burgeri

Cine poate refuza un burger rumenit şi suculent? Și unde mai pui că este și foarte ușor și rapid de preparat acasă, cu ingredientele dorite. Iată o reţetă de burgeri care îi va satisface până şi pe cei mai pretenţioşi…




17:15, 30.03.2023

Ce este sosul gorgonzola și cum se prepară. Rețetă de sos gorgonzola

Sosul Gorgonzola este un sos bogat și decadent făcut din celebra brânză cu mucegai și alte ingrediente. Se prepară ușor și este un sos perfect pentru friptură, paste, gnocchi și chiar o mulțime de legume.Ce este…




11:06, 05.12.2022

Cum se face corect un platou cu brânzeturi apetisant. Ce nu trebuie sa lipsească de pe el

Un platou cu brânzeturi apetisant poate fi senzația oricărei cine sau petreceri, dacă îl faci bine. Pentru asta, trebuie să știi câteva lucruri de bază, însă nu uita să îți pui amprenta personală și să ții cont…




18:46, 12.09.2022

Tartă cu spanac și gorgonzola. Metoda de coacere în orb

Din nou despre quiche sau tartă cu spanac și gorgonzola. Nu trece săptămâna fără să fac măcar odată această delicioasă tartă. Îmi place acest preparat pentru că este atât de versatil, îl fac cu ce am prin frigider.…




16:10, 24.05.2022

Din gorgonzola și burrata s-a născut burgonza

Printre multe alte delicatese, Italia este recunoscută și pentru brânzeturile sale. Printre cele mai cunoscute sortimente de brânză din „Cizmă” sunt gorgonzola și burrata, dar, de curând, italienii au reușit să…




20:30, 12.03.2022

Cum alegi brânza cu mucegai? Care este cea mai bună

Cum alegi brânza cu mucegai? Brânza albastră, așa cum i se mai spune, nu este pentru toată lumea. Cu aroma sa îndrăzneață, ascuțită și picantă, această brânză poate fi un gust dobândit pentru un palat pretențios.…




20:05, 29.01.2022

Brânzeturi maturate – ce sunt și cum este bine să le consumi

Majoritatea brânzeturilor pe care le consumăm au fost maturate pentru o anumită perioadă de timp. Brânzeturile maturate au un gust, o textură și o aromă unice. Cuprins: Cum se face brânza maturată Tehnici de maturare…




20:21, 13.12.2021

Mușchiuleț împletit și mușchiuleț în crustă cu sos gorgonzola. Rețeta lui Cătălin Rizea la Neatza de Weekend, 12 decembrie 2021

În ediția din 12 decembrie 2021 de la Neatza de Weekend, Cătălin Rizea, ajutorul lui Chef Nicolai Tand în bucătărie a preparat o delicioasă rețetă de mușchiuleț împletit și mușchiuleț în crustă cu sos gorgonzola.




20:26, 02.04.2021

Rețete de salată. Cele mai bune salate cu carne, legume sau fructe

Ți-am pregătit câteva rețete de salate pe care să le ai tot timpul la îndemână, fie că suntem în sezonul cald și vrei să faci diferite combinații pentru salate delicioase, ori vrei să încerci clasicele rețete de…




03:55, 05.03.2021

Paste cremoase cu avocado

INGREDIENTE pentru ”Paste cremoase cu avocado”  200 g paste (la alegere) 1 avocado copt o legătură de coriandru proaspăt tocat (opțional) 4 căței de usturoi tocat sau dat prin presă 100 g brânză cu mucegai albastru…




17:45, 19.11.2020

Rețetă de friptură din mușchiuleț de porc cu cremă gorgonzola și pere în sos de vin, gătită de Vlăduț la Neatza cu Răzvan şi Dani

Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit o delicioasă rețetă de friptură din mușchiuleț de porc cu cremă gorgonzola și pere în sos de vin, pe care a denumit-o "Mușchiuleț zgribulit".




12:15, 15.10.2020

foodpanda prezinta zece preparate care te ajuta sa treci mai usor peste astenia de toamna

Venirea toamnei este asociată nu de puține ori cu o stare de melancolie pe care o resimțim mai accentuat în această perioadă a anului. foodpanda , cea mai mare platformă de food ordering din România, îți prezintă…




10:35, 25.09.2020

Ciuperci la grătar cu sos gorgonzola și nuci caramelizate. Rețeta lui Vlăduț

Din ingrediente puține ce combină armonios gusturile: picant, dulce și sărat, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune să preparăm o delicioasă rețetă de Ciuperci la grătar cu sos gorgonzola…




09:10, 10.09.2020

Rețetă italiană de paste cu radicchio și bacon, în sos de gorgonzola

Pastele sunt ingredientele cele mai la îndemână atunci când dorim un preparat rapid, dar pentru a le da gust, trebuie să alegem combinația perfectă de ingrediente cu care să le asortăm. Iată o combinație gustoasă…




15:36, 23.03.2020

REȚETĂ / Paste cu creveți și gorgonzola

Iata o deliciosa reteta de paste cu creveti si gorgonzola. Ingrediente 500 grame paste 10-15 creveti proaspeti 100 grame gorgonzola 30 grame unt 2 catei de usturoi 1/2 pahar vin alb sare piper zeama de la o lamaie…




21:02, 22.10.2019

Mușchiuleț de porc cu ierburi de provence și broccoli cu sos alb de gorgonzola

Friptura de porc este printre cele mai îndrăgite, pentru că se prepară ușor, iar rețetele sunt versatile și se pot combina în nenumărate feluri. Una dinte combinații o puteți testa în rețeta Mușchiuleț de porc…




11:56, 23.09.2019

Paste cu creveţi şi gorgonzola

Mod de preparare paste cu creveti si gorgonzola Se fierb pastele in apa deja clocotita cu sare si putin ulei. Intr-o tigaie se pune pe foc untul si usturoiul maruntit din cutit. Dupa ce s-a incins untul si usturoiul…




00:07, 17.05.2019

Pui cu sos gorgonzola, cea mai rapidă și gustoasă rețetă! Ce secret folosesc bucătarii din Italia?

Pieptul de pui la grătar poate să fie destul de lipsit de gust și uscăcios dacă nu te pricepi să îl gătești. De data aceasta am ales să pregătim o super rețetă de pui cu sos gorgonzola, gata în doar câteva minute.…




15:37, 19.12.2018

Lactalis-Alba aduce pe piața Moldovei noi tipuri de brânzeturi

ÎCS Compania LACTALIS-ALBA SRL, parte a grupului internațional Lactalis – lider mondial în producerea brânzeturilor și lactatelor, lărgește sortimentul brânzeturilor și oferă consumătorului din Republica Moldova…




06:13, 27.11.2018

Cum se prepară vita în sos de gorgonzola, o reţetă fină şi specială menită să impresioneze musafirii de sărbători

Gorgonzaola, brânza cu mucegai de origine italiană, este făcută din lapte de vacă, nedegresat, sare şi o cultură de mucegai. Cunoscătorii spun că mâncărurile cu gorgonzola sunt fine, deosebite şi au o savoare aparte,…




21:26, 08.08.2018

Gorgonzola și camembert de Rusia. Versiuni locale ale unor produse celebre, prezentate la Festivalul Brânzei, lângă Moscova

Sancțiunile economice din ultimii ani i-au impulsionat pe producătorii de brânză din Rusia. Au învățat cum să facă versiuni locale ale celebrelor parmezan, camembert sau gorgonzola și spun că sunt cel puțin la…




10:27, 04.05.2018

Reţetă. Cum se prepară un burger italian

Ingrediente pentru 1 burger ·    200 g. Antricot de vita ·    3 g. Usturoi granulat ·    5 g. nucsoara ·    10 g. sare ·    10 g. piper ·    1 lingurita sos Worchester ·    1 lingurita sos chilly ·    1 lingura…




00:09, 28.10.2017

Rețete cu țelină. Savuroase, hrănitoare și sănătoase

O rădăcinoasă pe care o găsești tot timpul anului și de la care poți folosi și rădăcina și tulpina și frunzele. Aroma sa este inconfundabilă și pe placul tuturor. Se poate consuma crudă, fiartă sau coaptă. Încearcă…




23:09, 05.08.2017

Știai că există frica de gătit și teama de legume?

Frica de gătit și teama de legume sunt două dintre cele mai rare și mai puțin cunoscute fobii din lume. Iată și alte ciudățenii ori lucruri mai puțin știute, dar extrem de interesante. Înainte de 1964, când au…




09:10, 07.04.2017

Săptămâna meseriilor: Provocări la cratiţă pentru elevii din Bistriţa

Ruladă din piept de pui și omletă cu sos de măsline, ciuperci cu gorgonzola, piept de pui umplut cu măsline verzi și sos gorgonzola cu garnitură de orez cu legume, tortilla de cartofi și burschete cu bacon și mozarella…




10:29, 06.04.2017

Săptămâna meseriilor: Provocări la cratiţă pentru elevii din Bistriţa

Ruladă din piept de pui È™i omletă cu sos de măsline, ciuperci cu gorgonzola, piept de pui umplut cu măsline verzi È™i sos gorgonzola cu garnitură de orez cu legume, tortilla de cartofi È™i burschete cu bacon…




18:09, 31.01.2017

Cum este facuta, de fapt, gorgonzola. Vei mai manca asa ceva?

Gorgonzola este o brânză originară din Italia, care face parte din familia brânzeturilor albastre. Dintre sortimentele de brânză folosite în bucătărie, Gorgonzola este unul dintre cele mai…